Ленка* Написано Јануар 13, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2013 Боли ме душа И мене... YOKA, Ђуро Станивук, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 13, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2013 тренутачно синуси највише кад увидим своју безживотност, ускогрудост, промашаје понекад неразумевање људи, бледи погледи боли ме кад сам завидан најмање ме боли кад ме неко увреди, то чак и раздрма боли кад неко не разуме и сумња, када питање постави са негативном претпоставком (то баш оно ) Јадранка-Дервента, YOKA, Лидија Миленковић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Јануар 14, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2013 Да не набрајам, придружујем се Драшку, али без синуса. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 14, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2013 Као Јадранка, али са додатком болова у кичми :291291291: Јадранка-Дервента and Arsenija је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јануар 14, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2013 Nothing. Ustvari prst na nozi urasta mi nokat u meso, da znate što samara. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 14, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2013 Не боли ме душа, боли ме то што је немам. Јефимија Крунић, Драшко and nana је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 14, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2013 Не боли ме душа, боли ме то што је немам. "ти си ко и ја , срце пуно немира...."(боље да не наставим) "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јануар 14, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2013 Zdrelo i veltsmerc. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 Mene nešto leđa bolu.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 Mene nešto leđa bolu.... под хитно код масерке.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 под хитно код масерке.... Dobra ideja. Još samo da nađem neku da me izmasira Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 Još samo da nađem neku da me izmasira па, тражи.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 Mene boli kičma,opasno. Boli me i to što nikad nisam znala da cenim svoje zdravlje dok ga napokon nisam izgubila.Sad mogu kao neka dosadna baba da savetujem kako je fizička aktivnost pola zdravlja.....a kad je trebalo da se rekreiram ja sam se bavila nečim jako važnim.I to me zapravo najviše i boli što sad sebi ne mogu da pomognem. Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 Mene boli kičma,opasno. Boli me i to što nikad nisam znala da cenim svoje zdravlje dok ga napokon nisam izgubila.Sad mogu kao neka dosadna baba da savetujem kako je fizička aktivnost pola zdravlja.....a kad je trebalo da se rekreiram ja sam se bavila nečim jako važnim.I to me zapravo najviše i boli što sad sebi ne mogu da pomognem. а да одеш до физијатра? можда чак и приватног, лепо да погледа, увек нешто може да се уради "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 а да одеш до физијатра? можда чак и приватног, лепо да погледа, увек нешто може да се уради Bila sam.....Trebalo mi je dosta vremena da donesem tu odluku,ne znam zašto to ljudi rade....bezveze je.... Svakodnevno radim vežbe sa fizioterapeutom ili sama....Ali boli .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука