JESSY Написано Септембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2016 tesko mi u stomaku i spava mi se.... АлександраВ, Sanja Т. and Aleksandra_A је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Септембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2016 осећам јесен...примам је мирно, својим лаганим преласком на сунчану страну улице док се јутро пробија у дан... осећам је буђењем смеђих тонова...осећам је тихо, скоро нечујно, кроз шушањ опалог листа... клизи лагано у мене, још једна јесен... Aleksandra_A, Лидија Миленковић, Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Септембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2016 Osecam se nevidljivo... Sanja Т., Светислав Павловић, Aleksandra_A and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Септембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2016 Čudno... ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 3, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2016 Па не мош заспат па то ти је https://www.youtube.com/watch?v=iTYwhD09IU4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evzon Написано Новембар 1, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2016 Izgubio novčanik (ili je ukraden?) sa svim dokumentima ajde nije mi toliko do njih, druge izvadim, ali u novčaniku je bio krst sa Svetog groba u Jerusalimu koji sam dobio na poklon od srca i ikonice, kao i novčanik koji je bio poklon za rođendan...e to nema cijenu АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Новембар 1, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2016 Ono sto treba otvoreno reci - osjecam blagu mucninu, nelagodnost i neko rastrojstvo kada prodjem il ne daj boze udjem u muski butik. Onima sa osjetljivijim culima primjetno je da su muski butici postali najsumorniji lokaliteti svakog grada. To nije samo prolazni utisak nego jedan fenomen danasnjice, koji je uspio da dio populacije poznat kao muski - pretvori u ujednacene i estetski neprivlacne hodajuce kreature. Postoji pouka koja kaze nesto kao 'odijelo ne cini covjeka', sto je polu-tacna izreka, u ovom slucaju izrecena od strane onih koji vjerovatno nisu imali mogucnosti da sebi priuste neko odijelo, nazalost. Mislim da treba ohrabrivati taj dio populacije koji je podlegao ovom fenomenu, i nasao se u zacaranom krugu loseg i beskrajno monotonog izbora onoga sta moze i 'treba' obuci, da svom stilu pridodaje elemente koji iskacu iz tog kruga. Ono sto mi je do nedavno strasno bolo oci i izazivalo neki zajedljivi podsmijeh, jesu zapravo sami modni dizajneri. Upravo oni, koji posle spektakularne modne revije izadju u nekim klasicnim, ok - dobro provjerenim ali ipak potpuno anti-modnim kombinacijama, tipa: bijela kosulja - crno odijelo. Posto ne mogu da ih upucam preko Tv-a, povucem se u sobu i mastam o tome sta bih radio da sam modni dizajner (necete vjerovati sta sve mozete...) Neiscrpna inspiracija u svakom vremenu jesu geniji. Jedan od njih je meni drag i za zivota nikada prezaljen - Prince. Na sceni, jedan od rijetkih koji je osim od boga mu darovanog muzickog genija, vremeneom kultivisao i tako specificnu individualnost i stil, da samo po tom aspektu prevazilazi sve vece individue u novijoj istoriji. U muzickom smislu je bio otelotvorenje sve muzike do njega, a u njemu se to sve nakupilo i eksplodiralo, a kao licnost i individua je imao najdublji osjecaj za musko-zensku dimenziju, koju je poceo da transcendira, cini mi se jos devedesetih kada je napustio svoje ime i nastupao pod Simbolom [koji je zpravo kombinacija musko-zenskog znaka], poznat i kao 'The Love Symbol' . To se odrazilo i u njegovom oblacenju, koje je uvjek bilo osvjezavajuce, razborito, nepredvidljivo, katkad zenstveno ali uvjek stilski besprekorno. Da zakljucim, jeste mi muka kada prodjem pored muskih butika, ali sa ovakvim primjerima vrata su uvjek otvorena za nesto drugacije, novo... Neki meni omiljeni momenti: Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 1, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2016 Osjećam da se @Pancakes otvorio Neka, ne mari. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 1, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2016 Осећам мешавину туге и беса. Тугобес ваљда... GeniusAtWork, Драшко and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Новембар 4, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2016 Osecam se iscrpljeno i umorno, ali mirno. Mamu su mi vratili na intenzivnu danas, zadnjih nekoliko dana je bivala sve gore, ne fizicki nego psihicki, pocela je da se gubi, da ne zna gde je, krenule su sumanute ideje, histerija, napadi..da bi se danas totalno pogubila, morali su je dobro vezati jer je pocela da histerise kako su joj sve pobili, od mene do ne znam bebe i ostalo, ali srecom doktor je bio normalan i kad sam ga pitala da li je u redu da dovedemo mi strucnog konsultanta psihijatra da je pregleda nije imao nista protiv. Znam da nemaju oni, i znam da je najlakse dati sedativ, njima takav egzaltiran pacijent samo moze da izazove haos i da je jos gore tretiraju. Moja divna mentorka iz Laze je odmah uskocila, dovezli smo je, ona se zena odazvala bukvalno cim je stigao njen suprug kuci, otisla, pogledala je, prepisala terapiju. Nama je tek tad objasnila da nije bilo kako su nam pricali, da je mama jos uvek pod infekcijom i da je to organski poremecaj jer predugo te bakterije ispustaju toksine u krv koje su poremetile rad i mozga tj psihe i da ce to proci sa infekcijom, da je to "normalno" i da ne brinemo. Toliko me je smirilai odusevila zena da sam ostala bez reci, bez dinara, bez veza, bez bilo cega, ona je kad me je cula odmah odreagovala kao da mi je najrođenija. I ponosna sam sto mi je takva zena mentor i sto bez obzira sto sad zbog trudnoce ne ucestvujem na grupama, osecam njihovu punu podrsku i brigu. To je tolika retkost biti deo grupe koja te tako poznaje i podrzava bez obzira na sve i gde se osecas sigurno i jos podstaknuto da napredujes, da nemam reci. Jos ce je obilaziti kad konacno odem u ponedeljak u bolnicu da se u stilu georgine porodim Nadam se da ce i to dobro proci, jer vise bolove, kontrakcije i cuda ne mogu da istrpim i sizim. Kao sto mi je za mamu bilo tesko sto je vecina njenih problema posledica nebrige, tako i sto ja docekah famozni termin izmucena bez ikakve potrebe jer ionako u svakom slucaju moram na carski. Ali sam mirna jer znam da imam na koga da racunam, danas to doziveh. I i dalje se cudim. I posle neko kaze psihijatri su ovakvi il onakvi, nisu, covek je. Covek je taj koji nosi profesiju, u ovom slucaju je jedna sjajna zena. Hvala joj... Jos da posle pet nedelja mi prođe prehlada i divote Аурор, Aleksandra_A and florenntina је реаговао/ла на ово 3 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Новембар 4, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2016 Bas si me obradovala draga Jelena ovom porukom, slava Bogu! Verovala ili ne, sinoc sam videla par tvojih poruka na temi "ostavite nekome poruku" i danas mi se bas vrzmao po glavi neki nemir i sve nesto mislim kako li si a opet ne mogu da pitam za detalje jer te ne poznajem licno. Shvatila sam da je neka muka po sredi pa sam zato i ostavila onu poruku tamo. S druge teme sam vec znala da si trudna i da ocekujes dete a i da imas neke zdravstvene probleme... Nego, nisam ja bitna, vazno je da se sve smirilo i ako Bog da da nas uskoro obradujes jednom zdravom i srecnom bebicom. Neka Gospod podari tebi i tvojoj porodici svako dobro! Aleksandra_A, Драшко and Јелена011 је реаговао/ла на ово 3 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Септембар 14, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2019 Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 14, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2019 slobodu Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Септембар 14, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2019 Ништа. Једно време бех заљубљен. ?? ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 14, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2019 kiselinu... Istopljeni kamen and Aleksandra_A је реаговао/ла на ово 1 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука