Milica Bajic Написано Март 28, 2019 Пријави Подели Написано Март 28, 2019 Једва сам некако пристала да попустим мами и скувам грашак на води у експрес лонцу и стварно је победила... Сачувају се сви укуси и уштеди се на времену. Супер ствар. Каже да је пасуљ исто екстра, то ћу следеће да пробам. Чунга Лунга, Bokisd, Лидија Миленковић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 4 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Март 29, 2019 Пријави Подели Написано Март 29, 2019 On 28. 3. 2019. at 16:47, Milica Bajic рече у експрес лонцу Expand Кувам у експрес лонцу од како га је мама први пут купила, ево око тридесетак година. Имала сам разне, али најбољи је био Кукта, имали смо га у три величине, и сада трагам за њим (те што смо имали смо донели из Мађарске). Сада имам два експрес лонца, један велики и један мањи и један електрични експрес лонац (онај са интегрисаном ринглом) и кувам и певам. Експрес лонац ми је најбољи друг у кухињи Јелена М., Чунга Лунга, Milica Bajic and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Март 29, 2019 Пријави Подели Написано Март 29, 2019 Ekspres lonac АлександраВ and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Март 29, 2019 Пријави Подели Написано Март 29, 2019 Данас сам нешто измислила па да поделим са вама, супер је испало Скувате крупније цветове карфиола у сланој води (ја сам извадила из замрзивача), добро га процедите и исечете на мање цветове (не јако мале). Док се карфиол кува, на мало уља пропржите презле, додате изгњечени бели лук и два листића исецканог босиљка, со и бибер. У презле ставите карфиол, ушушкате да се лепо прекрије и то је то. Не могу да ставим фотку, све смо појели Vladan :::., Чунга Лунга and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Април 9, 2019 Пријави Подели Написано Април 9, 2019 Da li je u vreme vaskrsnjeg posta kada padne dan da se posti na vodi dozvoljeno jesti masline? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Април 9, 2019 Пријави Подели Написано Април 9, 2019 On 9. 4. 2019. at 11:25, grigorije22 рече Da li je u vreme vaskrsnjeg posta kada padne dan da se posti na vodi dozvoljeno jesti masline? Expand Si, signore! Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Април 9, 2019 Пријави Подели Написано Април 9, 2019 Ух, ал волем коре за питу. Хихи. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Април 9, 2019 Пријави Подели Написано Април 9, 2019 On 9. 4. 2019. at 11:38, Драгана Милошевић рече Si, signore! Expand Nedoumica mi je bila zato sto masline ispustaju ulje. No u svakom slucaju hvala na odgovoru. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Јун 23, 2019 Пријави Подели Написано Јун 23, 2019 Како направити бадемово млеко: Чунга Лунга, Рапсоди and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 3 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Јун 25, 2019 Пријави Подели Написано Јун 25, 2019 Зна ли неко неки посни сладолед? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јун 25, 2019 Пријави Подели Написано Јун 25, 2019 On 25. 6. 2019. at 21:29, Milica Bajic рече Зна ли неко неки посни сладолед? Expand Направиш цедевиту и замрзнеш је у калупу Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јун 25, 2019 Пријави Подели Написано Јун 25, 2019 Sme li da se jede protein od konoplje? Ne salim se, kupila sam ga pre, kazu da ima preko 20 aminokiselina. Milica Bajic and gavrosaurus је реаговао/ла на ово 1 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Јун 25, 2019 Пријави Подели Написано Јун 25, 2019 On 25. 6. 2019. at 21:30, Vladan :::. рече Направиш цедевиту и замрзнеш је у калупу Expand у ствари је добра идеја Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јун 25, 2019 Пријави Подели Написано Јун 25, 2019 On 25. 6. 2019. at 21:33, Milica Bajic рече у ствари је добра идеја Expand Па ја сам озбиљно мислио... цццц... Може било који сок, ево, мсм да има да се купи калуп и код кинеза и по радњама Milica Bajic and Broken је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Јун 25, 2019 Пријави Подели Написано Јун 25, 2019 @Vladan :::. ваууу Ако не нађем, зовем да позајмиш један, брат си? А? Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука