Jump to content

Posni jelovnik

Arsenija

Препоручена порука

Једва сам некако пристала да попустим мами и скувам грашак на води у експрес лонцу и стварно је победила... Сачувају се сви укуси и уштеди се на времену. Супер ствар.

Каже да је пасуљ исто екстра, то ћу следеће да пробам.

Подели на овим сајтовима

On 28. 3. 2019. at 16:47, Milica Bajic рече

у експрес лонцу

Expand  

Кувам у експрес лонцу од како га је мама први пут купила, ево око тридесетак година. Имала сам разне, али најбољи је био Кукта, имали смо га у три величине, и сада трагам за њим (те што смо имали смо донели из Мађарске). Сада имам два експрес лонца, један велики и један мањи и један електрични експрес лонац (онај са интегрисаном ринглом) и кувам и певам. Експрес лонац ми је најбољи друг у кухињи :sunce:

Подели на овим сајтовима

Данас сам нешто измислила па да поделим са вама, супер је испало :sunce:

Скувате крупније цветове карфиола у сланој води (ја сам извадила из замрзивача), добро га процедите и исечете на мање цветове (не јако мале). Док се карфиол кува, на мало уља пропржите презле, додате изгњечени бели лук и два листића исецканог босиљка, со и бибер. У презле ставите карфиол, ушушкате да се лепо прекрије и то је то. Не могу да ставим фотку, све смо појели :D

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  On 9. 4. 2019. at 11:25, grigorije22 рече

Da li je u vreme vaskrsnjeg posta kada padne dan da se posti na vodi dozvoljeno jesti masline?

Expand  

Si, signore!

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

Како направити бадемово млеко:

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

Sme li da se jede protein od konoplje? :D Ne salim se, kupila sam ga pre, kazu da ima preko 20 aminokiselina. 

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

On 25. 6. 2019. at 21:33, Milica Bajic рече

у ствари је добра идеја :drugarstvo:

Expand  

Па ја сам озбиљно мислио... цццц...

Може било који сок, ево, мсм да има да се купи калуп и код кинеза и по радњама :) 

20190625_233606.thumb.jpg.36c147b0e78464c9460da86a5150c3f9.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...