Дејан Написано Фебруар 9, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2015 @@Тања1, Zavisi koliko novca imam. Volim da kupim kvalitetno, ako imam para. Generalno ne kupujem često garderobu, imam dosta garderobe koju sam dobio. Izbegavam da kupujem sintetiku. Trenutno mi je prioritet treniranje i adekvatna ishrana, a za ostalo šta pretekne Никола Поповић and Тања1 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dada 982 Написано Фебруар 9, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2015 Odecu kupujem gde stignem i kad stignem, student sam i moram prvo da odvojim za stan, hranu, racune a onda tek mogu da razmislim sebi nesto da kupim Јако самосвјесно размишљање,похваљујем. :bendoff: Milena B. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Фебруар 9, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2015 Искрено, оно што прво сада гледам када одем нешто да купим то је састав. И дефинитивно, памук је на цени, а мени више не пада на памет да се млатим са синтетиком, поготову не зими. То је дефинитивно смањило количину купљених ствари, али ту и тамо обновим по нешто. И није лоше. Траје. На крају, битан је стил, а умем да нађем нешто и у секонд хенду, а да то изгледа одлично и очувано. За овај зимски капут не би нико веровао да сам дао 700 дин Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Фебруар 9, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2015 Zavisi koliko novca imam. Volim da kupim kvalitetno, ako imam para. Generalno ne kupujem često garderobu, imam dosta garderobe koju sam dobio. Izbegavam da kupujem sintetiku. Trenutno mi je prioritet treniranje i adekvatna ishrana, a za ostalo šta pretekne Ви'ш шта су ти данас турцизјелице... Бићанићу, па јел и тебе лакше обући нег' на'ранити? Ка'ки су ти то турцизми? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 9, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2015 Ви'ш шта су ти данас турцизјелице... Бићанићу, па јел и тебе лакше обући нег' на'ранити? Ка'ки су ти то турцизми? Ja sam dete u razvoju, moram da jedem Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Фебруар 9, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2015 Ja sam dete u razvoju, moram da jedem Па добро, примети се. Не'ш веровати и ја једем, ал' и то више што морам нег' што волим. imam dosta garderobe koju sam dobio. Оно, преко удбашкогхолштаплераја, не знам ни ја, поиспадало из камиона негде по Европи па се ето они сироти саплели... јел то? Не знам, ја имам нарамак тога у ормару, а и два, добио од миља, џуми тамо годинама, ал' би радије иш'о бо и гос него што бих се оптерећив'о тим предизајнираним крпетинама... поготово кад видим да идентичну костимографију користе локални кокошари који воле да глуме елиту, е онда ми то "брендирано" дође још грђе. Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 9, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2015 Uglavnom garderobu kupujem u second hand prodavnicama. Tu kad udjem, osecam se kao da sam upala u Alibabinu pecinu. Ne volim da idem po trznim centrima u kojima su nepregledni redovi prodavnica, jer mi je to gubljenje vremena i prilicno zamorno...posto uglavnom ne znam sta hocu, second hand mi je super. Veci deo garderobe mi " Taja" ( ja sam tatina cerka) salje iz Italije pa je i to mozda razlog... Ali zato obuca je druga stvar...obozavam cizme i za to mi nije tesko da setam ceo dan da bih pronasla savrsene...potrosila bih gomilu para na dobre cizme, bez trunke razmisljanja.... I tako, iskombinujem nesto iz second hand-a, sa necim iz Italije plus dobre cizme, parfem, neki dobar komad bizuterije i rezultat je :0442_feel: Тања1, Никола Поповић and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 3 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 10, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2015 second hand mi je super. (( Ja ne bih dugo izdrzala u second hand odeci... Svasta bi mi padalo na pamet. Pocev od onoga, ko zna ko se sve znojio u ovome... Inace mi je potrebna fitnes oprema,patike i sve ostalo...helanke ili trenerka sa uskim nogavicama,nekoliko rupicastih majci, specijalni ves ... Kao i nekoliko komada kupacih kostima ... dve tri ultra tanke haljinice za plazu ,teksas sorc i jedn fensi sesir ..kao i tigraste naocare i .... pa da i knjige. Ja citam knjige iskljucivo na plazi . LOL. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Фебруар 10, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2015 Махом носим туђе. Купујем обућу, веш. Кад дођем до џепарца купим себи неки комад одеће. Од оних сам који знају да се "залепе" за једну мајцу или панталоне; и не излазим док се не поцепа. хаха Џуманџи and Тања1 је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Фебруар 10, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2015 Друштво, хвала вам свима који сте се одазвали теми, чим нађем времена, докуцаћу још нешто, а сада мрдам даље, имам важне обавезе. Уживајте! Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dada 982 Написано Фебруар 10, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2015 Друштво, хвала вам свима који сте се одазвали теми, чим нађем времена, докуцаћу још нешто, а сада мрдам даље, имам важне обавезе. Уживајте! Да нећеш можда у шопинг... незнам можда Грац,Беч или Будапест :.mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 10, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2015 (( Ja ne bih dugo izdrzala u second hand odeci... Svasta bi mi padalo na pamet. Pocev od onoga, ko zna ko se sve znojio u ovome... Vladika Nikolaj Velimirovic je jednom prilikom rekao " Covece, zasto se gordis svojim suknom? Pa to je ovan nosio pre tebe" звончица, Arsenija, Neša_ and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 11, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2015 Najbitnije je da je odeca cista, ispeglana i udobna. Dal' na njoj pise ova ili ona marka, nebitno je, sve su to i onako " krpe" . Vazno je sta covek nosi u sebi. Niko jos njie postao bolji covek zato sto je nosio skupu odecu. ( To je bar moj stav, sto se mene licno tice, ima mnogo boljih ideja na sta bih potrosila pare, pre, nego sto bih dala za neku skupu krpu) Драгана Милошевић and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Фебруар 11, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2015 Јако мало, јер немам новца, а имам и два тинејџера у кући. Увијек купим њима па мени ако остане ( а обично не остане ништа) Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dada 982 Написано Фебруар 11, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2015 И најбољој ствари коју купиш дај времена и постаће само крпа.Ретко купујем,понекад прође и година да си некупим ништа,али кад купујем гледам,колико је то могуће, да цијена одговара квалитету. pahulja је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука