Arsenija Написано Фебруар 11, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2015 Vladika Nikolaj Velimirovic je jednom prilikom rekao " Covece, zasto se gordis svojim suknom? Pa to je ovan nosio pre tebe" Ma salim se . A mozda se i ne salim... Ko zna . Ne znam samo sta mislite o tigrastim helankama za muskarce...To je hit ove sezone. Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 11, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2015 Не носим одевне предмете који коштају мање од триста евра, то ми иритира кожу и осећао бих се некако непријатно кад бих то морао да носим. А ви што причате о унутрашњим вредностима очигледно нисте пробали зимску колекцију ДиГ. Плутон and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dada 982 Написано Фебруар 11, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2015 Ma salim se . A mozda se i ne salim... Ko zna . Ne znam samo sta mislite o tigrastim helankama za muskarce...To je hit ove sezone. Мислим да ћу прескочити ову сезону. Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука