Jump to content

Da li danasnji muskarci cijene djevice ...

Оцени ову тему

Препоручена порука

Pa tako i djelujem :D.Alikad ih odbijem oni mi se vracaju...ali nema toga idi mi dodji mi :D :D

Mуке живе :D

Ако тражиш некога...ко у песми ПК-а, тражи и прочитај још једном свој аватар и.... наћићеш онаквог какав ти треба ;)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Pa tako se i ponasam :D .Alikad ih odbijem oni mi se vracaju...ali nema toga idi mi dodji mi :D :D

Da baš ovako kako je Juan rekao.

Pa znam da je većina navikla da sve počinje sa krevetom (seksom).

Nisam ni htela da kažem da nekom trebaš da mažeš oči.

A u čemu je takav iskusan, šta te to vređa neka ide svojim putem, lepo od njega nije ti ulivao lažnu nadu.

Ček nemoj tako strogo, ako je u prvom momentu otišao. Možda je bio zbunjen, nije na to navikao...daj mu šansu ako se vratio.

Ništa ne možeš da izgubiš, svi grešimo.

Подели на овим сајтовима

Danasnji muskarci ne cijene cednost kod zene, najcesce mastaju da ozene djevicu a kad treba da se potrude oko neke ,cak i jako privlacne djevice nemaju volje ili mozda snage da se odreknu svojih potreba.

Pa sad...verujem da vise mastaju o tome da ozene neku bogatasicu .

Da li je neko nevin ili ne ... ne znam da li je to uopste vazno , to je telesna kategorija... Takva nevinost ne mora samo da se izgubi seksualnim putem ... A moze da se vrati hirurskim putem ...Moze da se desi i da se devojka rodi bez himena ...Ukratko,meni nije bitno da li je devojka nevina ili ne...

Mene ne zanima to.

A sto se tice muskaraca , mislim da ih zanima ,svesno ili nesvesno,mislim da je to muskarcima vazno,ali sigurno da nije vaznije od nekih osobina te jedinstvene i neponovljive licnosti koja nije nevina a koju vole .

Da sam ja kojim slucajem muskarac , meni to ni tad ne bi zanimalo .

:351780:

Подели на овим сајтовима

Nas zene niko ne pita da li zelimo nevinog jer izbora nema.Znam kakvog bi muskarca zeljela ali isto takp znam da on ne postoji.Najbolje sto sam dozivjela od muskarca do sada je da me je voleo i bio sa mnom godinu dana ,a pri tome je imao sa strane nocne pticice za kpje nisam znala vec samo prerpostavljala.Za te pticice sam saznala tek poslije raskida. Ali velika je razlika izmedju njega i onoh koji odu odmah u startu..jer ovim drugim nije nimalo stalo.Trud je i dobro sakriti :D :p

Ne boj  se ...VJERUJ

Подели на овим сајтовима

@ Dong yi,

Ima ovde podforum za druzenje i upoznavanje radi braka, probaj tamo, mozda ima nekog slicnog tebi. Nikad se ne zna. :)

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

@ Dong yi,

Ima ovde podforum za druzenje i upoznavanje radi braka, probaj tamo, mozda ima nekog slicnog tebi. Nikad se ne zna. :)

Cula sam .Ali kad covjek procita komentare admina ovog foruma nema smisla da vjeruje u bilo kakav dublji smisao tog. podforuma..A uostalom upoznavanje preko interneta je povrsno narocito ako su osobe dosta udaljene.

Ne boj  se ...VJERUJ

Подели на овим сајтовима

Pa možda ima baš nekog iz tvog kraja.

Kreneš od površine pa kopaš dublje, nikad se ne zna  :)

Hej samo da ti kažem da ima i nevinih muškaraca, koji se čak nikada nisu ni poljubili. Videla sam u onoj emisiji "Provodadžija".

Ali veruj mi da ti to nije nikakva garancija da će brak biti srećniji.

Srećno u potrazi!

Подели на овим сајтовима

Cula sam .Ali kad covjek procita komentare admina ovog foruma nema smisla da vjeruje u bilo kakav dublji smisao tog. podforuma..A uostalom upoznavanje preko interneta je povrsno narocito ako su osobe dosta udaljene.

Ма да све кретен до кретена, мушкарци кој не цене девице, девојке које су љубоморне на тебе па неће да ти пошаљу захтев за пријатељство, администратори који дају неумесне коментаре...:))))))))

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Ма да све кретен до кретена, мушкарци кој не цене девице, девојке које су љубоморне на тебе па неће да ти пошаљу захтев за пријатељство, администратори који дају неумесне коментаре... :))))))))

А да није ова Kim Dong Yi неки трололо? :)

Подели на овим сајтовима

Ili ti nisi u mogucnosti da dopres do dubljeg smisla, pošto celokupna prepiskase i bavi dubljim smislom a ne površno.

Dokaz tome je i komentar da je površno upoznavati nekog ko je udaljen, ako čovek nije površan onda daljine nisu prepreka.

Подели на овим сајтовима

Ма да све кретен до кретена, мушкарци кој не цене девице, девојке које су љубоморне на тебе па неће да ти пошаљу захтев за пријатељство, администратори који дају

неумесне коментаре...:))))))))

Ma svi su divni al bi se recimo sajt trebao zvati "farma" ili "veliki brat "

Ne boj  se ...VJERUJ

Подели на овим сајтовима

Људи, 

Ајде полако. Ово сада већ прелази у онај ружни део. А нема разлога за то. 

Дакле, ко жели да буде девица нека буде, то је добро и има своје предности. 

Ко не жели да буде девица, не не буде, е сад колико је добро и колико има предности, оставићу као отворено поље. Али свеједно нема разлога да они који су одлучили шта су одлучили де једни другима то и намећу. Или да буду провокативни. Или да буду непријатни. 

Можемо ми боље, знам! :)

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Pa znam da je većina navikla da sve počinje sa krevetom (seksom). Nisam ni htela da kažem da nekom trebaš da mažeš oči. A u čemu je takav iskusan, šta te to vređa neka ide svojim putem, lepo od njega nije ti ulivao lažnu nadu.

...i tako je ona njemu rekla - Ne     On je rekao- Idi u manastir !

...a i ona mu je lepo odgovorila .... 

...a voleli su se.

Posle je svako krenuo svojim putem.Ona je u roku od mesec dana nasla novog  decka ,takvog kretena da nisam mogla da verujem svojim ocima .

On se ozenio ima dete .

P.s. Stvari su komplikovane.Zivot je komplikovan.

:351780:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...