Снежана Написано Фебруар 7, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2015 Imam jedno pitanje za vas dvojicu. Da mozete da birate izmedju dva kamena prvi je dijamant koga svi zele ali je vecini nedostizan a drugi je svarovski kamen kojeg moze imati vecina ljudi ...Sta biste izabrali ...Доручак код Тифанија Драгана Милошевић, Sneza Dj., Драшко and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Фебруар 7, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2015 hahahaha Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Фебруар 7, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2015 Бирала бих лото премију... нпр. Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Фебруар 7, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2015 Nekada dok sam bio mladji i konzervativniji sam tako razmisljao, sada sam liberalniji i to mi je prosto nebitno sto mislim da treba da bude velikom broju ljudi, jer ne gledamo u ljude kao probusene i neprobusene, nego kao jel te ljude, licnosti. I to je sve stari patrijahalni stav odredjene muskadije koji se loze na device i ovamo vole da zaskacu na svaku ko zecevi, al kad hoce da se ozene, mora devica, ta je postena, dobra, poslusna, puna ljubavi, cuvace decu i kucu, nece da vara muza. Dakle jedna vrsta straha, gadosti i totalitarizma. Nego jel se nekad neka devojka i zena pitala za svog muskarca jel nevin? Jel ikad bilo takvih rasprava medju zenama, tipa: Ja cu da se udam za nevinog, takav je dobar? Iskreno nikad cuo nisam sto pokazuje kolika zrelost i drugacije gledanje postoji kod njih nego kod nas muskaraca. Osim ako ce me sad neka zena demantovati ovde i reci da je i njima bitno da je muskarac nevinasce. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Фебруар 7, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2015 Volim ove trol teme i nikad se ne bi' udala za nenevinog! Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 7, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2015 Poznavala sam dve devojke koje su kao device usle u brak...a iz njihovih usta sam cula tolike prostote da bi se i devojke ispod Plavog mosta postidele. Devicanstvo je fizicka kategorija, nevinost i cednost su odlike duha. Naravno postoje i devojke koje su uz svoje fizicko devicanstvo sacuvale i cednost ili nevinost duha, ali verujem da su toliko retke da se mogu nazvati urbanom legendom. Ukoliko ti Zdravka ili kako vec ( oprosti zaboravih drugi nic) spadas u njih, verujem da neces imati nikakav roblem da nadjes srodnu dusu, jer..." retki uvek nadju retke " Sanja Т., billy2014, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Фебруар 7, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2015 Из самог наслова закључујем да је бити девица нешто лоше и у данашњем свету јако не прихватљиво? "Да ли данашњи мушкарци цене девице"? Ко су то данашњи мушкарци? Да ли говоримо о норми, просеку или причамо о изузецима. Ти твоји мушкарци девицу виде као жену без сексуалног искуства тј жену која никад није ступила у сексуални чин, а притом занемарује се она узвишена страна девствености.Када бих бирао измећу ових драгих камења не бих узео онај који телесно више сија и нуди, већ онај који душом зрачи. Тако је и са женама. Није битно ни да ли има или нема искуства или да је девица или не, као што је већ неко рекао битна је чистина душе и девственост срца, ја то ценим. Драгана Милошевић, Dong yi , pahulja and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Фебруар 7, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2015 Aj rizikovaću... Cene u smislu kao što se ceni retko vino ili onaj dijamant sa početka teme. E, sad, voleti osobu, kao takvu, zbog ličnosti, zbog toga što je ta osoba jedinstvena, nezamenljiva, to je već nešto, zar ne? Ako ja imam slobodu i ljubav koja će da ustrojava tu slobodu (a uz to sam još i tvrdoglav), izabraću onaj ružni kamen pa šta me briga... Al treba dogurati dotle...Naravno, bez ove tvrdoglavosti Драшко and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Фебруар 7, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2015 Заправо, кад чујем реч девица осећам да се све своди на тело. Лоше звучи, зар не? Целомудреност је прави израз по мени. billy2014, Paladije and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 7, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2015 Заправо, кад чујем реч девица осећам да се све своди на тело. Ја кад чујем реч девица, прво што помислим је како се иста слаже са вагом и лавом. RYLAH, Драшко, Slavko... and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 7, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2015 Ја кад чујем реч девица, прво што помислим је како се иста слаже са вагом и лавом. Зависи од подзнака. bgpj, Juanito, Драгана Милошевић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Фебруар 7, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2015 Када бих бирао измећу ... Тако је и са женама. Nista se ti tu ne pitas (ne biras). "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Фебруар 7, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2015 ово ме подсети на ону анегдоту када је свештеник у црквеним књигама уписивао крштење два клинца или тако нешто, браћу иначе, и упитао мајку да ли су близанци? Мајка одговара нешто у стилу ... Ју оче шта вам је, рођени су септембра. Петица из хороскопа Драшко, RYLAH, ivanaika and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Фебруар 7, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2015 Јел се сећате кад луда Дока у Зоне Замфирско каже за Зону да је к'и поништена таксена марка и пукне брука. ) pahulja је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 7, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2015 ово ме подсети на ону анегдоту када је свештеник у црквеним књигама уписивао крштење два клинца или тако нешто, браћу иначе, и упитао мајку да ли су близанци? Мајка одговара нешто у стилу ... Ју оче шта вам је, рођени су септембра. Петица из хороскопа https://www.pouke.org/forum/topic/23301-%D0%B7%D0%B0%D1%88%D1%82%D0%BE-%D0%B2%D0%B8-%D1%83-%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%B8-%D0%B2%D0%B5%D1%80%D1%83%D1%98%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D1%83-%D1%85%D0%BE%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%BF/page-5#entry876674 https://www.pouke.org/forum/topic/6252-%D1%86%D1%80%D0%BA%D0%B2%D0%B5%D1%9A%D0%B0%D0%BA/page-5#entry262341 ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука