cloudking Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Извињавам се Цлоуде што упадам овако ненајављен, али како да лече непостојећу болес'? ХД Измишљена је вакцина за измишљену болест. Разбираш ли? ;-) Pa mora i oni ljudi nesto da zarade... jel vis sta se desava kad necete da se redovno vakcinisete? Kaludjerovic Sreten and Млађони је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 3, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2015 Pa mora i oni ljudi nesto da zarade... jel vis sta se desava kad necete da se redovno vakcinisete? Bi mogao da nam preporučiš neku dobru auto trkačku igricu? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 3, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2015 Bi mogao da nam preporučiš neku dobru auto trkačku igricu? NFSU2- neprevazidjena.... Ignorisi ljude koji kazu da je NFSMW bolja, mnogo je dobra ali nije bolja... Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Фебруар 3, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2015 Je l postoji nesto izmedju paranoicnih ljudi, koji veruju u sve sto im se servira, i izmedju umisljenih sveznalica koji su, na primer zavrsili neku tehnicku skolu a tudja misljenja iz, na primer medicine odbacuju kao da su popili svu pamet sveta, ili ipqk nije sve tako crno belo?! Брате Деки992 да те кажем једну ствар која је заиста непојмљива и невероватна а које сам и сам сведок . Наиме о чему се ради мој рођени брат је био тешко оболео и није могао да стоји на ногама , кичма га је стравично болела при сваком инајмањем покрету . Био је пропао и изгледао је као неки старац од 80 година , до пре годину дана док није чуо за др.Шулца и његове терапије и рецепте . После , много је , чинимисе месец дана коришћења свих упутстава др . Шулца осетило се значајно побољшање и кичме и ногу и веома брзо се потпуно опоравио и сада веруј ми трчи и бави се спортом , наравно рекреативно . Сада делује млађи од мене а и телесна тежина му је идеална . Као што неко рече да је почео са тим рецептима и исхраном , али НАЖАЛОСТ се враћао на стари режим исхране , тако сам нажалост и ја урадио , мада Богу хвала немам никаквих , за сада здравствених проблема . Мој брат и дан данас се дисциплиновано придржава др Шулца и неодступа ни милиметар . Мени ипак када није пост много недостају чварци , сланина и остала врста меса од шницли па надаље НАЖАЛОСТ ! Ignjatije, Натан, Deki992 and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Фебруар 3, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2015 Као што неко рече да је почео са тим рецептима и исхраном , али НАЖАЛОСТ се враћао на стари режим исхране , тако сам нажалост и ја урадио , мада Богу хвала немам никаквих , за сада здравствених проблема . Драгане, одакле Вам рецепти, и како сте дошли до састојака? Ја сам летимично прегледао књигу коју је неко (Сретен чини ми се) поставио овдје и у рецептима има много састојака за које никада нисам ни чуо, а камо ли да знам гдје и како да их набавим. Млађони and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Фебруар 3, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2015 Још да кажем, причала ми прије неколико дана, пријатељица (иначе монахиња у Митрополији црногорско-приморској) да је своје здравствене проблеме који су је мучили дуги низ година ријешила управо рецептима по методама др Шулца. Сад да ли је он прави др или није, (искрено наслов "рецепти из Библије" ми је поприлично помпезан) мени није толико битно; њој вјерујем, мада сам и сам скептик по овим питањима. Конкретно, како сам дијабетичар овисан о инсулину, знам да мени ништа неће помоћи да ми бета ћелије панкреаса поново почну лучити инсулин, (као што никаква пријесна исхрана неће учинити да некоме поново израсте нога или рука које нема) то је што је: Али мислим да би се овим методама свакако могао смањити холестерол, побољшати циркулација, очистити цријева... уопште поприлично детоксиковати организам. А и то, ако се успије, није мало. Ево, Богу хвала иде часни пост, ето прилике да се "појача" унос свјежег воћа и поврћа, не може да шкоди Натан and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Фебруар 3, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2015 ovde se pominje slučaj Isidore Bjelice. Ona jeste možda primenila sve i svašta u terapiji, ali nije se odricala oficinalne terapije Исидора је званичну терапију користила као алтернативу, а посветила се природном лечењу, што јој је помогло да, значајним јачањем имунитета, у великој мери смањи негативне ефекте хемотерапије. Мислим, дакле, да је кључ у природној медицини, јер до оздрављења долази и када се у старту одбаци хемотерапија. У сваком случају, најгоре је препустити се само званичној медицини и ''хемичарима''. миркан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Фебруар 3, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2015 Брате Деки992 да те кажем једну ствар која је заиста непојмљива и невероватна а које сам и сам сведок . Наиме о чему се ради мој рођени брат је био тешко оболео и није могао да стоји на ногама , кичма га је стравично болела при сваком инајмањем покрету . Био је пропао и изгледао је као неки старац од 80 година , до пре годину дана док није чуо за др.Шулца и његове терапије и рецепте . После , много је , чинимисе месец дана коришћења свих упутстава др . Шулца осетило се значајно побољшање и кичме и ногу и веома брзо се потпуно опоравио и сада веруј ми трчи и бави се спортом , наравно рекреативно . Сада делује млађи од мене а и телесна тежина му је идеална . Као што неко рече да је почео са тим рецептима и исхраном , али НАЖАЛОСТ се враћао на стари режим исхране , тако сам нажалост и ја урадио , мада Богу хвала немам никаквих , за сада здравствених проблема . Мој брат и дан данас се дисциплиновано придржава др Шулца и неодступа ни милиметар . Мени ипак када није пост много недостају чварци , сланина и остала врста меса од шницли па надаље НАЖАЛОСТ ! Pa upravo to i rekoh. Nisam uopste upucen u metode tog coveka i zbog toga smatram da bi bilo glupo sada od mene da ovde samouvereno donosim zakljucke o necemu o cemu nemam pojma, iako sam iz medicinske struke. Jednostavno, smatram da je medicina i sve sto ide uz nju toliko opsirna stvar, svakodnevno se razvija, menjaju se pogledi i slicno, uplicu se mnogi faktori tako da ono... malo se smorim od etiketiranja kakva znaju da lepe instant sveznalice i samoproglaseni intelektualci. Goku је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Фебруар 4, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2015 Pa upravo to i rekoh. Nisam uopste upucen u metode tog coveka i zbog toga smatram da bi bilo glupo sada od mene da ovde samouvereno donosim zakljucke o necemu o cemu nemam pojma, iako sam iz medicinske struke. Jednostavno, smatram da je medicina i sve sto ide uz nju toliko opsirna stvar, svakodnevno se razvija, menjaju se pogledi i slicno, uplicu se mnogi faktori tako da ono... malo se smorim od etiketiranja kakva znaju da lepe instant sveznalice i samoproglaseni intelektualci. Општа позната ствар да је највећа мафија на свету фармацеутска ! ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Фебруар 4, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2015 Драгане, одакле Вам рецепти, и како сте дошли до састојака? Ја сам летимично прегледао књигу коју је неко (Сретен чини ми се) поставио овдје и у рецептима има много састојака за које никада нисам ни чуо, а камо ли да знам гдје и како да их набавим. Гоку ево овде имаш пуно тога ! http://tinkturedrsulca.com/ АлександраВ and Goku је реаговао/ла на ово 2 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 4, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2015 Општа позната ствар да је највећа мафија на свету фармацеутска ! To uopste nije "opste poznato". To vi sto verujete u svakakve gluposti pokusavate neke totalne bezvezotine da predstavite kao "opste poznate"... potpuna budalastina.. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
миркан Написано Фебруар 4, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2015 Нека ми неко каже и један лек, лек из апотеке, да се са њим излечио? Излечио у смислу да више није никад боловао од те болести од кад је попио тај лек. Ignjatije and Натан је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 4, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2015 NFSU2- neprevazidjena.... Ignorisi ljude koji kazu da je NFSMW bolja, mnogo je dobra ali nije bolja... Moraću paralelno obe, čisto da proverim da me ne vozaš Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 4, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2015 Нека ми неко каже и један лек, лек из апотеке, да се са њим излечио? Bolje je ovako bez druge rečenice. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
миркан Написано Фебруар 4, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2015 Bolje je ovako bez druge rečenice. Слажем се, може и тако Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука