Aquilius Cratus Написано Фебруар 4, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2015 U principu Bogoborstvo. To je antiteizam. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 4, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2015 To je antiteizam. Типа комунистичка Кина? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 4, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2015 Шта је ту тужно? Tužno je što većini vernika nema razlike između vere u Boga i nečije vere u jednoroge npr. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Фебруар 4, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2015 Погледајмо колико је нарушена природна средина , колика су загађења , прогресивно уништавање шума , промена климе Da to stoji, ali se takvi problemi mogu resiti samo daljim razvojem nauke i tehnologije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 4, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2015 Tužno je što većini vernika nema razlike između vere u Boga i nečije vere u jednoroge npr. Не видим ја шта би ту за тебе било тужно. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 4, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2015 Не видим ја шта би ту за тебе било тужно. Tebi nije? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 4, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2015 Tebi nije? Мени јесте, наравно да ми је тужно што не верују у Бога. Али шта је теби ту тужно? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 4, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2015 Мени јесте, наравно да ми је тужно што не верују у Бога. Али шта је теби ту тужно? Pa eto, tužno mi je, ja sam humanista čovek Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Фебруар 4, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2015 ...и да додам, и одсуством злоупотребе науке и технологије. Bas tako, a to se ostvaruje kroz transformaciju coveka. RYLAH and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 4, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2015 Pa eto, tužno mi je, ja sam humanista čovek Знам, зато и нас жалиш. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 4, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2015 Знам, зато и нас жалиш. Žalim svakoga kome je to sve isto ko verovanje u jednoroge i u zmije koje govore. Pošto nisi takav, ne žalim te. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Фебруар 4, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2015 Nego odbijanje jedne jedine ideje/tvrdnje koja glasi postoji Bog. Ne mogu da govorim u ime drugih ali mislim da neću pogrešiti ako kažem da ovo nije sasvim tačno. Ne radi se toliko o odbijanju koliko traženju dokaza za pomenutu tezu. пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 4, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2015 Žalim svakoga kome je to sve isto ko verovanje u jednoroge i u zmije koje govore. Pošto nisi takav, ne žalim te. Има смисла у принципу хвала. Потпитање Док разговараш са неким атеистом, сте у фазону, види они Хришћани верују у некакав измишљен свет и то са све неким ликом, тамо. Лика као убили а он васкрсао миссиммм.... Има таквих разговора? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 4, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2015 Има смисла у принципу хвала. Потпитање Док разговараш са неким атеистом, сте у фазону, види они Хришћани верују у некакав измишљен свет и то са све неким ликом, тамо. Лика као убили а он васкрсао миссиммм.... Има таквих разговора? Slabo razgovaram sa ateistima, ako ćeš iskreno Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Фебруар 4, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2015 Ne radi se toliko o odbijanju koliko traženju dokaza za pomenutu tezu. Sto ce trajati do veka posto ga ni nema niti ce ga biti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука