Ignjatije Написано Јануар 29, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2015 Nevin covek robijao 12 godina kao ranohriscsanski mucenici .. Великомученик радикални Шешељ Хашки. Дај не претеруј. Није Шешељ страдао због Христа и Цркве. Што јесте јесте, што није није. Милан Ракић, kordun and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 29, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2015 Великомученик радикални Шешељ Хашки. Дај не претеруј. Није Шешељ страдао због Христа и Цркве. Што јесте јесте, што није није. Stradao je za Srbe. Za svoj narofd. I dobio orden za to. Ивана Гордић Мрдовић and kordun је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 29, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2015 О томе се и ради. Неки људи не сматрају да се Шешељ борио за српске националне интересе, неки сматрају да се борио на потпуно погрешан начин а неки сматрају да уопште није важно борити се за националне интересе. Када ти кажеш да да је Шешељ човек на месту, патриота итд то је твој лични став, лично свиђање и слагање са ликом и делом дотичног као што си и рекао. Ствар је у томе што ти почињеш са Seselj je covek na mestu, patriota, borio se za srpske nacionalne interese uvek i zadnjih 12 godina robihjao nevin i sve vreme je branio srpske nacionalne interese i svak sa imalo postenja ce mu za to skinuti kapu као да је то општа и непобитна истина а онда кажеш A licna neslaganja sa Seseljem su licna stvar, moze ti ser svidjati ikli ne za sta se zalaze. и Meni se svidja. Неки људи не сматрају да Seselj je covek na mestu, patriota, borio se za srpske nacionalne interese uvek i zadnjih 12 godina robihjao nevin i sve vreme je branio srpske nacionalne interese и да је то непобитна истина на исти начин као што ти сматраш да јесте. Nzaravno, svako ima pravo da misli sta god hoce. Evo Episkopè Filarert videli smo sta misli a i ja mislim kao i on. I misljenje bi valjalo zasnivati na cinjenicama i istini. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 29, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2015 Stradao je za Srbe. Za svoj narofd. I dobio orden za to. То се не може поредити са хришћанским мученицима. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 29, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2015 То се не може поредити са хришћанским мученицима. Svi gladni pravde ce se radovati, i Seselj i hriscanski mucenici. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 29, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2015 Vodim bio si mu u licnoj pratnji tokom zivota pa znas sta je radio? Seselj je covek na mestu, patriota, borio se za srpske nacionalne interese uvek i zadnjih 12 godina robihjao nevin i sve vreme je branio srpske nacionalne interese i svak sa imalo postenja ce mu za to skinuti kapu. A vidimo i dati orden. A licna neslaganja sa Seseljem su licna stvar, moze ti ser svidjati ikli ne za sta se zalaze. U svakom slucaju hrvatima, muslimanima, albancima se ne svidja. Meni se svidja. Барон да се разумемо мало....Шешељ није имао национални циљ,него је лупетао,како му је време дувало а све у циљу власти и прављења највеће политичке странке у Србији. Није имао никакве војне заслуге,чак ни због политичког маркетинга који је отворио пар центара за добровољце. Добровољци су посебна група и ја сам међу њима, ми не устајемо ако нас шешељ зове ми одлазимо у рат ако је тако срце одлучило. Добровољци су Српска традиција а не шешељева заслуга, зато ни говор мржње за кога су хтели да осуде човека није имао ту важност и снагу као што је тужилаштво у Хагу мислило. Барон, ја никад нисам могао бити у шешељевој пратњи имао сам важнијих послова за Србију. Ја се одазивам само и искључиво срцем у корист свих нас. Та традиција добровољаца у Србаља је на најблажи начин срамотно гледала на термин Шешељеви добровољци. Чист манипулаторски и маркетиншки потез и то према коме и против кога? Па против Србије и традиције Српских добровољаца а не шешељевих. Наравно да знаш како је било модерно на политичкој сцени, да свака странка има своју паравојску. Имао је шешељ и тај трип и исто тако се плашио за своју сигурност као што данас ћини његов син Вучић. Нек дају шешељу орден,нек тома николић плаћа инфостан упола цене јер је дио у рату,ја нисам желео никакву личну корист од рата,па се и дан данас препричава,како сам се одрекао провизије од 50 000 евра, јер је возна композиција пуна нафте отишла за војску републике Српске. Србија је имала лоше политичаре међу којима је био и војислав шешељ а сви они никад нису направили барем мини линију националних интереса. Дакле Србија без националних интереса није Србија која је јака и стабилна. То војислав шешељ није хтео да направи, водио се идејим да буде апсолутни победник на изборима и да сам нажврља национални интерес Србије. Плаћао је криминалце за податке свих врста, знао је и за листе на којима су била имена за отстрел, сва документација која је дошла до руке војислава шешеља а није штетила директно њему је постајала јавна и на крају отишла и до Хага. Тако да војислав шешељ није само био окривљени у Хагу, већ је и нажалост тим папирима постао и директни тужиоц. Могли би још али се плашим да је све речено а ти остани у заблуди да се је шешељ борио за националне интересе у Србији. Надам се да чеш мало размислити. Жив био брате мој,некако опет си ми ти ближи но воја шешељ,док се то не докаже супротно. Човек Жоја, Млађони and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 29, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2015 Барон да се разумемо мало....Шешељ није имао национални циљ,него је лупетао,како му је време дувало а све у циљу власти и прављења највеће политичке странке у Србији. Није имао никакве војне заслуге,чак ни због политичког маркетинга који је отворио пар центара за добровољце. Добровољци су посебна група и ја сам међу њима, ми не устајемо ако нас шешељ зове ми одлазимо у рат ако је тако срце одлучило. Добровољци су Српска традиција а не шешељева заслуга, зато ни говор мржње за кога су хтели да осуде човека није имао ту важност и снагу као што је тужилаштво у Хагу мислило. Барон, ја никад нисам могао бити у шешељевој пратњи имао сам важнијих послова за Србију. Ја се одазивам само и искључиво срцем у корист свих нас. Та традиција добровољаца у Србаља је на најблажи начин срамотно гледала на термин Шешељеви добровољци. Чист манипулаторски и маркетиншки потез и то према коме и против кога? Па против Србије и традиције Српских добровољаца а не шешељевих. Наравно да знаш како је било модерно на политичкој сцени, да свака странка има своју паравојску. Имао је шешељ и тај трип и исто тако се плашио за своју сигурност као што данас ћини његов син Вучић. Нек дају шешељу орден,нек тома николић плаћа инфостан упола цене јер је дио у рату,ја нисам желео никакву личну корист од рата,па се и дан данас препричава,како сам се одрекао провизије од 50 000 евра, јер је возна композиција пуна нафте отишла за војску републике Српске. Србија је имала лоше политичаре међу којима је био и војислав шешељ а сви они никад нису направили барем мини линију националних интереса. Дакле Србија без националних интереса није Србија која је јака и стабилна. То војислав шешељ није хтео да направи, водио се идејим да буде апсолутни победник на изборима и да сам нажврља национални интерес Србије. Плаћао је криминалце за податке свих врста, знао је и за листе на којима су била имена за отстрел, сва документација која је дошла до руке војислава шешеља а није штетила директно њему је постајала јавна и на крају отишла и до Хага. Тако да војислав шешељ није само био окривљени у Хагу, већ је и нажалост тим папирима постао и директни тужиоц. Могли би још али се плашим да је све речено а ти остани у заблуди да се је шешељ борио за националне интересе у Србији. Надам се да чеш мало размислити. Жив био брате мој,некако опет си ми ти ближи но воја шешељ,док се то не докаже супротно. I sta sada hoces da kazes? Da Seselj nije izmislio dobrovoljce? Pa naravno da nije. Ni dobrovoljce, ni cetnike, ni rat, ni srbe, ni hrvate. Pokusavao da napravi najvecu partiju? Pa hvala Bogu, covek se bavi politikom a demokrata jke znaci jedini nacin da osvoji vecinu je da ima veliku podrsku i jaku partiju. I sta si nam ti tu sada otkrio toplu vodu? Pa Seselj je i sada i dok je bio u zatvoru bio na celu stranke. Ne kapiram jos uvek sta ti zameras Seselju? Ili bilo ko od vas? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ово име није заузето Написано Јануар 29, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2015 Ево како се мени као Православцу чини. Не толико о Шешељу лично, колико о идејама које промовише.Као прво, да се разумемо - ја ћу увек стати на Војину страну ако га напада било ко споља. И први сам се обрадовао кад се вратио. И какав год да је, у Хагу се намучио. И треба бити нечовек, па ликовати због скоро 12 година његовог тамновања. Дакле, то не спорим, и то ће како време буде одмицало бити схваћено на прави начин. Али...Али, Шешељ нема монопол на српство. Он и не зна шта је то. Извитоперено српство, без Новог завета, без Христа. Немањићи се редом потписивали као "по милости Божијој, краљ (или) цар, тај и тај". Овај је толико помињани ДР. ДрМр. А раб Божији, Хришћански мученик - тешко.Не може он ни мени ни било коме да кроји и удешава модел Србина, правог Србина. У који, ако се не уклапаш, онда си издајник. Чекај, јел он Српство - јел он оваплоћена Србија?А да не спомињемо то да му је чин војводе одузет. А и да није - сигурно има патент на "четничко војводство антимонархисте". То је нешто најоригиналније међу Србима. Сад има тај милешевски орден, можда промени на "Милешевски орденаш др Војислав Шешељ". Ионако је то све исто, ако може на литургију 15мин да иде да буде снимљен, какво причешће, какви бакрачи... Не могу да "измерим" колико је ко верник, али литургија тек тако да дођеш, па одеш - то је вређање Православља.А и идеја Велике Србије, међу Србима данас... Људи, па свађате се на свакој теми на интернету, у стварном животу, уживо - људи се свађају на 2м размака... А овамо хоћемо неке велике територије - па ни за малу нисмо. Срби из Крајине мрзе Србе са Косова, кажу - "гледај, продали, нафатирали се". Срби из централне Србије мрзе Србе из Црне Горе - "гле лењи, гле надмени, сељаци". Срби из Војводине мрзе целу Србију јужно од Војводине... Не сви, али пуно је тога. И ту вадимо очи један другима. Ми смо као људи распарчани, ван смо Цркве.А ван Цркве ништа нам не вреди. Колико знам, најсветији Србин после Саве, цар Лазар - није хтео да викне Велика Србија - него НЕБЕСКА СРБИЈА. То је битна разлика. Србије нема ни мале ни велике ни највеће ни никакве - без Христа. А то је Небеска Србија, Србија са Христом, Србија у литургији - и има милијарду људи у њој.Али Шешељ не зна шта је то Небеска Србија.Шешељ је издајник.Размислите о томе, пре него опет почнете да вичете о Великој Србији. Јер Велика Србија је за малена царство, а Небеска увек и довека. Volim_Sina_Bozjeg, Милан Ракић, kordun and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 29, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2015 Crveni Baron, Млађони, Плутон and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 29, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2015 Ево како се мени као Православцу чини. Не толико о Шешељу лично, колико о идејама које промовише. Као прво, да се разумемо - ја ћу увек стати на Војину страну ако га напада било ко споља. И први сам се обрадовао кад се вратио. И какав год да је, у Хагу се намучио. И треба бити нечовек, па ликовати због скоро 12 година његовог тамновања. Дакле, то не спорим, и то ће како време буде одмицало бити схваћено на прави начин. Али... Али, Шешељ нема монопол на српство. Он и не зна шта је то. Извитоперено српство, без Новог завета, без Христа. Немањићи се редом потписивали као "по милости Божијој, краљ (или) цар, тај и тај". Овај је толико помињани ДР. ДрМр. А раб Божији, Хришћански мученик - тешко. Не може он ни мени ни било коме да кроји и удешава модел Србина, правог Србина. У који, ако се не уклапаш, онда си издајник. Чекај, јел он Српство - јел он оваплоћена Србија? А да не спомињемо то да му је чин војводе одузет. А и да није - сигурно има патент на "четничко војводство антимонархисте". То је нешто најоригиналније међу Србима. Сад има тај милешевски орден, можда промени на "Милешевски орденаш др Војислав Шешељ". Ионако је то све исто, ако може на литургију 15мин да иде да буде снимљен, какво причешће, какви бакрачи... Не могу да "измерим" колико је ко верник, али литургија тек тако да дођеш, па одеш - то је вређање Православља. А и идеја Велике Србије, међу Србима данас... Људи, па свађате се на свакој теми на интернету, у стварном животу, уживо - људи се свађају на 2м размака... А овамо хоћемо неке велике територије - па ни за малу нисмо. Срби из Крајине мрзе Србе са Косова, кажу - "гледај, продали, нафатирали се". Срби из централне Србије мрзе Србе из Црне Горе - "гле лењи, гле надмени, сељаци". Срби из Војводине мрзе целу Србију јужно од Војводине... Не сви, али пуно је тога. И ту вадимо очи један другима. Ми смо као људи распарчани, ван смо Цркве. А ван Цркве ништа нам не вреди. Колико знам, најсветији Србин после Саве, цар Лазар - није хтео да викне Велика Србија - него НЕБЕСКА СРБИЈА. То је битна разлика. Србије нема ни мале ни велике ни највеће ни никакве - без Христа. А то је Небеска Србија, Србија са Христом, Србија у литургији - и има милијарду људи у њој. Али Шешељ не зна шта је то Небеска Србија. Шешељ је издајник. Размислите о томе, пре него опет почнете да вичете о Великој Србији. Јер Велика Србија је за малена царство, а Небеска увек и довека. Ovo sve skupa manje vise lici na klerofasizam sto si napisao. Seselj je demokrata , republikanac i nacionalista. Nije monarhista, nije teokrata, nije anaciuonalan vec patriota. O nebeskoj Srbiji se moze pricati u Crkvi ali ne na izborima i demokratskoj drzavi. To ko je izdajnik a ko nije je relativno i Seselj moze nazivati bilo koga izdajnikom jer i njega nazivaju zlocincem a ni jedan zlocin nema niti je osudjen za njega. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 29, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2015 Ne kapiram jos uvek sta ti zameras Seselju? Ili bilo ko od vas? ja mu zameram sto je sirio mrznju i slao ratne poruke zloupotrebljavajuci svoj medisjki i politicki status. Svesno je pravio atmosferu mrznje i podsticao debilne teorije o srpskoj intelektualnoj, ratnoj i politickoj nadmoci sto je dovelo do toga da narod veruje da ima neka prava iznad osnovnih ljudskih sto je opet dalje dovelo do velikih masakara, krvoprolica i rata koji je odneo nebrojeno mnogo zivota... Porucivao da ce da kolje i da je klao i da nase neprijatelje treba ubijati. E taj covek dobija orden od SPC... secas se SPC? TO je ona organizacija koja kaze (navodno) ljubi neprejatelje svoje, pa onda nesto o kamenu i hlebu, pa takodje i ono o drugom obrazu... ma loodilo. Млађони је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 29, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2015 ja mu zameram sto je sirio mrznju i slao ratne poruke zloupotrebljavajuci svoj medisjki i politicki status. Svesno je pravio atmosferu mrznje i podsticao debilne teorije o srpskoj intelektualnoj, ratnoj i politickoj nadmoci sto je dovelo do toga da narod veruje da ima neka prava iznad osnovnih ljudskih sto je opet dalje dovelo do velikih masakara, krvoprolica i rata koji je odneo nebrojeno mnogo zivota... Porucivao da ce da kolje i da je klao i da nase neprijatelje treba ubijati. E taj covek dobija orden od SPC... secas se SPC? TO je ona organizacija koja kaze (navodno) ljubi neprejatelje svoje, pa onda nesto o kamenu i hlebu, pa takodje i ono o drugom obrazu... ma loodilo. Naravno da neprijatelje ne treba stedeti ... Vidis kako to rade ameri, francuzi, rusi ... Brane se . Isto to su radili i Srbi i Seselj ih je zvao na odbranu sto svak pametan iole bi uradio. Ono o intelektualnom nadmoci si smislio pod uticajem tvojih tegoba izgleda ... Vojnicki smo nadmocni jer da nismo ne bi se angazovao ceo NATO ... Mrznju nije nikada sirio osim prema olosu poput neoustasa ili neonacista sa kojima se uvek i na svakom mestu treba obracunavati bez milosti. A osecaj naroda o njegovim vecim pravima je opet klepetanje pod uticajem tvojih tegoba. Prirodno pravo svakog naroda pa time i srpskog je da zivi slobodno, ujedinjen u svojoj demokratskoj drzavi. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 29, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2015 Mrznju nije nikada sirio osim prema olosu poput neoustasa ili neonacista sa kojima se uvek i na svakom mestu treba obracunavati bez milosti. Pa kako objasnjavas to sto je stradalo i nevino stanovnsitvo na nepriijateljskim teritorijama? Izvrsili samoubistvo kad su videli kolko smo cool? Млађони је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Јануар 29, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2015 Cekajte skoro 10 stranica o dokazivanju da je Seselj los... Ako je Seselj los i zlocinac iako sud to nije dokazao,ali krecemo sa pretpostavkom da je veliki zlocinac. Gde su onda 10 strana kad je Nikolic dobio orden? Nikolic je glavni saucesnik zlocina Seseljevih,gde su 10 stranica kad orden dobija Vucic i kad ga patrijarh hvali? Pa ako je Seselj zlocinac Vucic je u najmanju ruku u istom rangu posto je davao mnogo zapaljenije izjave nego Seselj koji je zbog toga zlocinac?! Vulin? Pa Vulin je veci zlocinac od svih sta je sve on tek izjavljivao...ili puj pike ne vazi sad su na nasoj strani na strani eu a Seki nije? Pa vam odjednom manje smetaju svi ti ordeni od ovog...e to je licemerje za udzbenike. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 29, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2015 Pa kako objasnjavas to sto je stradalo i nevino stanovnsitvo na nepriijateljskim teritorijama? Izvrsili samoubistvo kad su videli kolko smo cool? U svakom ratu stradaju i civili, cak u modernim ratovima strada puno vise civila nego vojnika ... Nije ti ovo poznato? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука