Ацо Конатар Написано Јануар 28, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2015 треба напоменути да један епископ не може тек тако урадити нешто у име цркве те и закључити да овим дјелом црква није изнијела никакав став о Шешељу Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јануар 28, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2015 Ја мислим да сте сви ви мало љубоморни зато што нисте у оних 95% Срба који су добили орден од Цркве или државе. Ću kupim sebi na Ljimundo :P verum est in beer, Баба, Плутон and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 28, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2015 Lep orden, taman po meri Seseljeve hrabrosti i junacke odbrane Srba i u ratu i u miru i na sudu i u zatvoru ali uvek posteno, istinom i ljubavlju prema pravdi i svom narodu. Hvala Bogu da imamo ovakve Episkope i ovakve patriote. Malo je naroda koji mogu danas da se podice sa takvim ljudima,. zuti car, Dexi, Баба and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 28, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2015 Malo je naroda koji mogu danas da se podice sa takvim ljudima,. Ma imas ih kolko oces... gde god oces... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 28, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2015 Sramota... Ima li reda u ovoj Crkvi? Ponasamo se kao neorganizovana banda. SRAMOTA!!!! Што срамота? Шта фали Шешељу? Па ово је доказ да је Филарет екумениста, јер Шешељи су већином Хрвати и католици, то ни сам Војвислав др. Шешељ не спори, он само додаје да су још и Свби. Дакле аксиос Филарету новом екуменистичком владики!!! Млађони, Crveni Baron, zuti car and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 28, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2015 Ću kupim sebi na Ljimundo :P Купи и мени један па да метнем на груди јуначке кад будем ишо с попом да светим водицу по селу да сви виде како сам ја заслужни друг члан Цркве ми. Драшко, Ignjatije, Manolis and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ацо Конатар Написано Јануар 28, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2015 мене је лично стра од добијања ордена. то би ме учињело гордељивијим (грешнијим). просто одговарам на тему да мало разобличим непријатеље који покушавају да помоћу Филарета оцрне православље. да неби неко запао на вјечни суд због грјехова почињених разним хулама ја покушавам да укажем на безпуће у које су се неки запутили. не треба мени никакав орден ја само чувам своју душу вршећи заповести Божије. мој је задатак да помажем људима, да укажем на грешку. Ја рекох и душу спасих Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 28, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2015 Што срамота? Шта фали Шешељу? Па ово је доказ да је Филарет екумениста, јер Шешељи су већином Хрвати и католици, то ни сам Војвислав др. Шешељ не спори, он само додаје да су још и Свби. Дакле аксиос Филарету новом екуменистичком владики!!! U poslednje vreme imam utisak da ti je Bilbija hakovao profil... GeniusAtWork, Млађони and Драшко је реаговао/ла на ово 3 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 28, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2015 Ma imas ih kolko oces... gde god oces... Ma razumem ja tebe Cloudking, ne mogu svi da vole Srbe ... zuti car and Баба је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 28, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2015 U poslednje vreme imam utisak da ti je Bilbija hakovao profil... То је зато што су атеисти генерално оперисани од смисла за хумор zuti car, Ignjatije, Crveni Baron and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 28, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2015 Ma razumem ja tebe Cloudking, ne mogu svi da vole Srbe ... Ma jel moze bar neko? Iko...? Ne? ok... razumem... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 28, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2015 То је зато што су атеисти генерално оперисани од смисла за хумор Bas hriscasnki od tebe da tako etiketiras i generalizujs ljude... Inace ja sam primetio da u poslednje vreme imas misijiu podizanja temperatrue na forumu jer si jedini koji otvara teme za koje se unpared zna kako ce da se zavrse a pritom trolujes sopstveni forum i bavis se cinizmom i parodijom... sve u svemu sramota za bilo koga ko je administrator.. sramno elektronsko ponasanje пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 28, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2015 Bas hriscasnki od tebe da tako etiketiras i generalizujs ljude... Inace ja sam primetio da u poslednje vreme imas misijiu podizanja temperatrue na forumu jer si jedini koji otvara teme za koje se unpared zna kako ce da se zavrse a pritom trolujes sopstveni forum i bavis se cinizmom i parodijom... sve u svemu sramota za bilo koga ko je administrator.. sramno elektronsko ponasanje Pa posle vernici moralisu .... Баба and zuti car је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Posetilac Написано Јануар 28, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2015 Ko sve nije dobio orden nek je i on. Баба, Ивана Гордић Мрдовић, Млађони and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 28, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2015 Ko sve nije dobio orden nek je i on. Doduse on ga je i zauzio sto se za mnoge ne moze reci. zuti car and Ивана Гордић Мрдовић је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука