Jump to content

Vojvoda Šešelj Dr Vojislav odlikovan ordenom Beli Andjeo milesevske Eparhije

Оцени ову тему

Рилски

Препоручена порука

треба напоменути да један епископ не може тек тако урадити нешто у име цркве те и закључити да овим дјелом црква није изнијела никакав став о Шешељу

Подели на овим сајтовима

Ја мислим да сте сви ви мало љубоморни зато што нисте у оних 95% Срба који су добили орден од Цркве или државе.

Ću kupim sebi na Ljimundo :P

Подели на овим сајтовима

Lep orden, taman po meri Seseljeve hrabrosti i junacke odbrane Srba i u ratu i u miru i na sudu i u zatvoru ali uvek posteno,

istinom i ljubavlju prema pravdi i svom narodu. Hvala Bogu da imamo ovakve Episkope i ovakve patriote. Malo je naroda koji mogu danas da se podice sa takvim ljudima,.

Orden%20Belog%20andjela.JPG

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Sramota...

Ima li reda u ovoj Crkvi?

Ponasamo se kao neorganizovana banda.

SRAMOTA!!!!

Што срамота?

Шта фали Шешељу?

Па ово је доказ да је Филарет екумениста, јер Шешељи су већином Хрвати и католици, то ни сам Војвислав др. Шешељ не спори, он само додаје да су још и Свби.

Дакле аксиос Филарету новом екуменистичком владики!!!

Подели на овим сајтовима

Ću kupim sebi na Ljimundo :P

Купи и мени један па да метнем на груди јуначке кад будем ишо с попом да светим водицу по селу да сви виде како сам ја заслужни друг члан Цркве ми.

Подели на овим сајтовима

мене је лично стра од добијања ордена. то би ме учињело гордељивијим (грешнијим). просто одговарам на тему да мало разобличим непријатеље који покушавају да помоћу Филарета оцрне православље. да неби неко запао на вјечни суд због грјехова почињених разним хулама ја покушавам да укажем на безпуће у које су се неки запутили. не треба мени никакав орден ја само чувам своју душу вршећи заповести Божије. мој је задатак да помажем људима, да укажем на грешку. Ја рекох и душу спасих

Подели на овим сајтовима

Што срамота?

Шта фали Шешељу?

Па ово је доказ да је Филарет екумениста, јер Шешељи су већином Хрвати и католици, то ни сам Војвислав др. Шешељ не спори, он само додаје да су још и Свби.

Дакле аксиос Филарету новом екуменистичком владики!!!

U poslednje vreme imam utisak da ti je Bilbija hakovao profil...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

То је зато што су атеисти генерално оперисани од смисла за хумор

Bas hriscasnki od tebe da tako etiketiras i generalizujs ljude...

Inace ja sam primetio da u poslednje vreme imas misijiu podizanja temperatrue na forumu jer si jedini koji otvara teme za koje se unpared zna kako ce da se zavrse a pritom trolujes sopstveni forum i bavis se cinizmom i parodijom... sve u svemu sramota za bilo koga ko je administrator.. sramno elektronsko ponasanje ;)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Bas hriscasnki od tebe da tako etiketiras i generalizujs ljude...

Inace ja sam primetio da u poslednje vreme imas misijiu podizanja temperatrue na forumu jer si jedini koji otvara teme za koje se unpared zna kako ce da se zavrse a pritom trolujes sopstveni forum i bavis se cinizmom i parodijom... sve u svemu sramota za bilo koga ko je administrator.. sramno elektronsko ponasanje ;)

Pa posle vernici moralisu ....

:))

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...