Jump to content

Vojvoda Šešelj Dr Vojislav odlikovan ordenom Beli Andjeo milesevske Eparhije

Оцени ову тему

Рилски

Препоручена порука

Код Шешеља ценим приврженост идеологији без обзира на све, чак и по цену сопственог здравља и живота(не улазим у саму идеологију). Непоткупљивост. Што је данас у народу ређе од појаве летеђег тањира, а међу политичарима ређе од појаве ванземаљаца на Старој планини.

Ценим веома његово држање и одбрану у хашком казамату. Једино му замерам на оним псовкама од ономад, али шта да се ради. Борба и одбрана у Хагу, како њега самог тако и српских добровољаца па и народа у глобалу, је толико добра да је неколико судија од муке напустило процес, бивша тужибаба Карла проговорила истину у нашу одбрану, а сам трибунал морао да буквално избаци Шешеља из казамата јер нису могли да изађу на крај са њим. Нису могли да саставе првостепену пресуду после 12 година. А њих је било много наспрам њега једног. И опет их је савладао

Е, за ту борбу против Хага и НАТО-а је заслужио не један него два ордена. Овај можда није, како и сам каже, али за ово му треба доделити ордење.

Орден "милосрдног анђела", и титула Шешељ Хашки. :osmeh:

Подели на овим сајтовима

Код Шешеља ценим приврженост идеологији без обзира на све, чак и по цену сопственог здравља и живота(не улазим у саму идеологију). Непоткупљивост. Што је данас у народу ређе од појаве летеђег тањира, а међу политичарима ређе од појаве ванземаљаца на Старој планини.

Ценим веома његово држање и одбрану у хашком казамату. Једино му замерам на оним псовкама од ономад, али шта да се ради. Борба и одбрана у Хагу, како њега самог тако и српских добровољаца па и народа у глобалу, је толико добра да је неколико судија од муке напустило процес, бивша тужибаба Карла проговорила истину у нашу одбрану, а сам трибунал морао да буквално избаци Шешеља из казамата јер нису могли да изађу на крај са њим. Нису могли да саставе првостепену пресуду после 12 година. А њих је било много наспрам њега једног. И опет их је савладао

Е, за ту борбу против Хага и НАТО-а је заслужио не један него два ордена. Овај можда није, како и сам каже, али за ово му треба доделити ордење.

Орден "милосрдног анђела", и титула Шешељ Хашки. :osmeh:

ZAboravio si najvaznije, svojim svedocenjem je razvalio optuznisu protiv Milosevica tj protiv Srbije... te njsu mogli nakon tog svedocenje nikako da ga osude vec sau morali da menjaju optuznicu a na kraju su ga morali i ubiti,

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

а међу политичарима ређе од појаве ванземаљаца на Старој планини.

Nije Stara Planina nego Rtanj :) 

http://www.naslovi.net/2012-11-13/pravda/uzasavajuce-vanzemaljci-pobili-stoku-na-rtnju-pretili-i-mestanima/4075386

Подели на овим сајтовима

Знам. Живим у том делу Србије. Намерно сам навео Стару Планину јер на Ртњу се још и виђа неки ванземаљац, али на Старој тешко. :)

Шешељ је тренутно једини политчар који се није одрекао своје идеологије од почетка, ни након затвора пре ратова, ни за време ратовања, ни када је био у власти, ни у Хагу, ни после Хага, а неће и да га опет ухапсе. Ко зна колико ће деценија проћи док се на политичкој сцени поново појави такав човек. Понављам, не улазим у саму идеологију, него у приврженост њој по цену свега. Ту је Шешељ уникат у Србији.

Подели на овим сајтовима

Некоме је узор Воја Шешељ а некоме Карлеуша Јелена. :))

:))  :))  :))  :))  :))  :))

Ateisticka keva ....

Подели на овим сајтовима

Знам. Живим у том делу Србије. Намерно сам навео Стару Планину јер на Ртњу се још и виђа неки ванземаљац, али на Старој тешко. :)

Шешељ је тренутно једини политчар који се није одрекао своје идеологије од почетка, ни након затвора пре ратова, ни за време ратовања, ни када је био у власти, ни у Хагу, ни после Хага, а неће и да га опет ухапсе. Ко зна колико ће деценија проћи док се на политичкој сцени поново појави такав човек. Понављам, не улазим у саму идеологију, него у приврженост њој по цену свега. Ту је Шешељ уникат у Србији.

Ocigledno ne poznajes dovoljno dobro politicku istoriju Vojislava Seselja... koje si bese godiste?

On je jedan od najvecih poitickih prevrtljivaca u istoriji politike ove zemlje.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Bas hriscasnki od tebe da tako etiketiras i generalizujs ljude...

Inace ja sam primetio da u poslednje vreme imas misijiu podizanja temperatrue na forumu jer si jedini koji otvara teme za koje se unpared zna kako ce da se zavrse a pritom trolujes sopstveni forum i bavis se cinizmom i parodijom... sve u svemu sramota za bilo koga ko je administrator.. sramno elektronsko ponasanje ;)

Baš ti znaš šta je Hrišćanstvo i baš ti znaš šta ja radim na forumu

Подели на овим сајтовима

Ocigledno ne poznajes dovoljno dobro politicku istoriju Vojislava Seselja... koje si bese godiste? On je jedan od najvecih poitickih prevrtljivaca u istoriji politike ove zemlje.

Познајем довољно. Као млад је био комуниста. Он јесте променио то мишљење. Свако од нас мења мишљење како сазрева. Говорим о његовој идеологији која траје деценијама. И које се није одрекао, а могао је уз огромну материјалну корист и сигурност. Па да ужива као кум му Вук Драшковић којег Хаг ни поменуо није, а који јесте учествовао у свему томе, или као кум му други Тома које нико не прозива, а који је такође био учессник тих догађаја. Али Шеки је толико тврдоглав и инаџија од Србина да пролази тако како пролази. Као и цео наш српски народ кроз историју када се држао својих принципа.

Подели на овим сајтовима

Познајем довољно. Као млад је био комуниста. Он јесте променио то мишљење. Свако од нас мења мишљење како сазрева. Говорим о његовој идеологији која траје деценијама. И које се није одрекао, а могао је уз огромну матеројалну корист и сигурност. Па да ужива као кум му Вук Драшковић којег Хаг ни поменуо није, а који јесте учествовао у свему томе, или као кум му други Тома које нико не прозива, а који је такође био учессник тих догађаја. Али Шеки је толико тврдоглав и инаџија од Србина да пролази тако како пролази. Као и цео наш српски народ кроз историју када се држао својих принципа.

Ma covek je robijai i pod komunistima za ovo sto i danas prica, pusti Cloudkinga , ima on tegobe koje ga muce ....

Подели на овим сајтовима

Човек је робијао између осталог јер му је Маршал као најмлађем доктору честитао са : "Честитам докторе!" а одговор је био "Хвала мајсторе!". :laugh1:

Подели на овим сајтовима

Познајем довољно. Као млад је био комуниста. Он јесте променио то мишљење. Свако од нас мења мишљење како сазрева. Говорим о његовој идеологији која траје деценијама. И које се није одрекао, а могао је уз огромну материјалну корист и сигурност. Па да ужива као кум му Вук Драшковић којег Хаг ни поменуо није, а који јесте учествовао у свему томе, или као кум му други Тома које нико не прозива, а који је такође био учессник тих догађаја. Али Шеки је толико тврдоглав и инаџија од Србина да пролази тако како пролази. Као и цео наш српски народ кроз историју када се држао својих принципа.

A njegov odnos sa Milosevicem? Secas li se toga? :D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...