Ignjatije Написано Јануар 28, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2015 Jedino ono što bi uništilo ateizam je jedna jedina stvar, a to je materijalni dokaz postojanja božanstva. E sada oboje znamo da se to neće desiti ukoliko je vaš bog onaj pravi. Не само то. Без веровања у абиогенезу и вечност материје атеизам би се срушио. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 28, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2015 Знам одавно да у теби постоји страх,да не будеш у праву. Само мало храбрости па да не причамо о козметичким третманима допадљивости у разговору. Тешко је стајати у вери знам да је још увек то претешко за тебе. Zapravo mi je vera laksi nacin izlazenja na kraj sa svetom... Ne mogu da je prihvatim iz prostog razloga sto nudi jednostavna resenja koja ne zahtevaju ikakvu kriticku misao ili misoni proces. Previse prosto i banalno... Smatram da svet mora da ima daleko komplikovanije resenje od onog koje nudi religija... Sto se s protokom vremena i dokazuje, iznova i iznova... ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 28, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2015 Не само то. Без веровања у абиогенезу и вечност материје атеизам би се срушио. Ateizam nema niti jednu dodirnu tacku sa pomenutom pojmovima. I ja mogu da kazem da bi se religija srusila kad bi se dokazalo da je Kenedi bio gej... nidje veze... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Јануар 28, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2015 Не само то. Без веровања у абиогенезу и вечност материје атеизам би се срушио. Ima itekako ateista koji veruju da je materija nastala velikim praskom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 28, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2015 Ateizam nema niti jednu dodirnu tacku sa pomenutom pojmovima. I ja mogu da kazem da bi se religija srusila kad bi se dokazalo da je Kenedi bio gej... nidje veze... Како да не. Који атеиста не верује да је живот настао из мртве материје и да материја(енергија) нема свој почетак и крај? Дај наведи ми таквог, и која би алтернатива била тим веровањима ? http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 28, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2015 Основне религије атеизма су абиогенеза(настанак живота из неживе материје) Да би настао живот , ту мора да има нека сила која је то покренула . По мени живот нијер никако могао случајно да настане , ма колико су повољни услови за настанак. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 28, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2015 Zapravo mi je vera laksi nacin izlazenja na kraj sa svetom... Ne mogu da je prihvatim iz prostog razloga sto nudi jednostavna resenja koja ne zahtevaju ikakvu kriticku misao ili misoni proces. Previse prosto i banalno... Smatram da svet mora da ima daleko komplikovanije resenje od onog koje nudi religija... Sto se s protokom vremena i dokazuje, iznova i iznova... О мајн ггоуд Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јануар 28, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2015 Како да не. Који атеиста не верује да је живот настао из мртве материје и да материја(енергија) нема свој почетак и крај? Дај наведи ми таквог, и која би алтернатива била тим веровањима ? To nisu verovanja samo jedne od hipoteza, ateizam bi nastavio da postoji, odgovor bi bio isti kao i sada: "Ne znam kako je život tačno nastao, nastavimo da tragamo, a ne da odgovaramo najjenostavnijim mogućim odgovorom, bez da razmišljamo o tome, koji usput ne možemo da potvrdimo". Mislim da smo prevazišli da se koristimo god of gap argumetima. Avocado and VaSa110 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 28, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2015 Ima itekako ateista koji veruju da je materija nastala velikim praskom. Али је та "супстанца" из које је настала материја по атеистима вечна. О тој супстанци, енергији, "пра атому"... говорим када кажем материја и намерно у загради ставим енергија. Зато што првенствено мислим на "то" што је "екслодирало", одн. нагло се проширило и трансформисало у материју, природне законе... итд. Ако не би било вечно, онда мора да значи да је створено од нечег(Неког) ко би опет морао да буде вечан... Зато је основна догма атезма, порд веровања у абиогенезу, веровање у вечност материје(енергије). http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 28, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2015 Meni je genijalno sta su uradili kreatori South Parka u jednoj epizodi... lik u paklu stoji sa nekim spiskom i rasporedjuje ko ce gde i onda pogleda ogrooooomnu skupinu zbunjenih hriscana i kaze" sta da vam radim, Mormoni su bili u pravu" Umro sam od smeha... zato sto je mozda tacno Изразио си много велики сопствени страх,многи Хришћани ће се овде и упецати. А мало пре си изразио како је вера проста и док шиба у Хришћана неограничен мисаони процес ти си овде јавно изразио страх који те паралише и где се не можеш сакрити. Биљкица. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Јануар 28, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2015 Ako je po vama bog vecan i sam se stvorio onda sto ne bi bilo i svemir??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 28, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2015 Ako je po vama bog vecan i sam se stvorio onda sto ne bi bilo i svemir??? Како мислиш Створио? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 28, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2015 Изразио си много велики сопствени страх,многи Хришћани ће се овде и упецати. А мало пре си изразио како је вера проста и док шиба у Хришћана неограничен мисаони процес ти си овде јавно изразио страх који те паралише и где се не можеш сакрити. Биљкица. Opet mastas i palis se na sopstvenu mastu? To nije bas zdravo Strah koji me paralise... bice da je to пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Uscanac Написано Јануар 28, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2015 Ako je po vama bog vecan i sam se stvorio onda sto ne bi bilo i svemir? Mozda i jeste. A kako je to po vama, mislim ako se svemir sam stvorio i sve to, zasto je onda manje logicno verovati u Boga nego u to? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 28, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2015 Како мислиш Створио? Чак је и Оваплоћени Логос, Син Божји онај који Јесте а не онај који се створио. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука