Gordana . Написано Април 1, 2015 Пријави Подели Написано Април 1, 2015 А јел вам извлаче из буса децу и шамарају чак и кад имају откуцану карту? И мајке и деде? javor је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Април 1, 2015 Пријави Подели Написано Април 1, 2015 А јел вам извлаче из буса децу и шамарају чак и кад имају откуцану карту? И мајке и деде? Код нас нико није толико агресиван ни контролори али ни путници. Ко нема карту избаце га из буса и то је то. Мада 99% има карту. Код вас нећеду намерно да плате карту и свађају се са контролорима по васдан. Гледао сам у бусу код вас а и дешавало ми се да не стигнем да уплатим бус-плус , кад наиђе контрола просто кажем нисам стигао да уплатим и ником ништа, нису ми а рекли, али зато жена поред мене виче "Нећу да платим" и почиње да се дерња на контролора и ово се поновило неколико пута тако сам сасвим сигуран да ваши контролири нису толики проблем колико ваши путници који не желе да плате карту него баш желе да се сукобљавају са контролорима и да се свађају. Crveni Baron, Плутон, Crveni Ignjatije and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 1, 2015 Пријави Подели Написано Април 1, 2015 Глобе и нас у ГСП НС па плаћамо и не дижемо толику џеву, заправо не дижемо уопште. Sta ima da dizete dzevu, tamo je sve ravno, malo trotinetom se provozate i to je to.. razlog za dizanje dzeve u GSP beogradu su politiari, jer se tu obrce velika lvoa.. pa se isplati dizati frke... Adelaida је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 1, 2015 Пријави Подели Написано Април 1, 2015 @@Жељко, Било је тако и у Београду, у главном, док нису увели Бус плус и комуналну полицију. Пг, Manolis, Gordana . and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 1, 2015 Пријави Подели Написано Април 1, 2015 А јел вам извлаче из буса децу и шамарају чак и кад имају откуцану карту? И мајке и деде? Janjicari. Markicu obavezno placam. Sve sto se tice "drzave" uredno placam jer imam mogucnosti. Ali razumem ljude koji nemaju da odvoje za markicu ili, ukoliko i odvoje taj novac, par dana ce slusati krcanje stomaka. Koliko porodica samo znam koji razvuku 3000 na pet dana za hranu, a toliko kosta mesecna pretplata za prevoz. Bilo mi je bas mucno da jedno vreme posmatram masu koja izlazi na stanici gde drezdi kontrola, onda idu jednu stanicu peske, pa cekaju naredni autobus. Metoda je godinu dana bila da se na odredjenim stanicama (kao kod "Usca", recimo) autobus zadrzi dok kontrola ne udje i ne isproverava sve putnike, zatim se voznja nastavlja. Onda ljudi izadju na toj stanici, prepesace Brankov most i nastave put. javor, Пг and Gordana . је реаговао/ла на ово 3 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Април 1, 2015 Пријави Подели Написано Април 1, 2015 @@Жељко, Било је тако и у Београду, у главном, док нису увели Бус плус и комуналну полицију. Колико се сећам у БГ кад сам први пут ушао у јавни превоз беше то пре Бус плуса тамо 90-их кренем код возача са парама у рукама да купим карту. Возач ме пита одакле ја долазим. Рекох из Новог Сада. Возач вели: Иди седи тамо. Пре бус плуса у БГ нико није ни плаћао карту. Плутон, Млађони, Човек Жоја and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 1, 2015 Пријави Подели Написано Април 1, 2015 @@Жељко, Било је тако и у Београду, у главном, док нису увели Бус плус и комуналну полицију. Tad niko nista nije placao, nije se obrtala velika para Pa nisu imali razlgoa da pale narod da se buni... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 1, 2015 Пријави Подели Написано Април 1, 2015 Колико се сећам у БГ кад сам први пут ушао у јавни превоз беше то пре Бус плуса тамо 90-их кренем код возача са парама у рукама да купим карту. Возач ме пита одакле ја долазим. Рекох из Новог Сада. Возач вели: Иди седи тамо. Пре бус плуса у БГ нико није ни плаћао карту. Slicno sam i ja hteo prvi put kada sam bio u bng hahaha samo sam pitao drugare jel ce da kupimo kartu kod vozaca. ahhahaha oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 2, 2015 Пријави Подели Написано Април 2, 2015 Глобе и нас у ГСП НС па плаћамо и не дижемо толику џеву, заправо не дижемо уопште. Кол'ко је карта у Новом Саду? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Април 2, 2015 Пријави Подели Написано Април 2, 2015 Кол'ко је карта у Новом Саду? 55 динара по линији у градском превозу у приградском је два три 4 пута скупље зависи од релације. Рецимо Темерин сити до Новог Сада је 150 динара. Crveni Baron and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Април 2, 2015 Пријави Подели Написано Април 2, 2015 А да се бусплус склони из града и да се возимо таксијем ... ? :.mislise. Пуусти снови. Ем, би такси био јефтин, ... ем би би превоз био примерен љуЦком бићу, ем би многи људи имали посао као таксисти, ем би се овај болесник од бегеа ослободио бескорисне комуналне ''губе'' што га је зајашила ... А ? Колико би вам недостајала хапшења због бусплуса ? Adelaida је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 2, 2015 Пријави Подели Написано Април 2, 2015 Београд, стари део, је урбанистички пук'о, само што народ то још не капира. Beograd je ceo urbanisticki puko... ajde bre molim te 2 miliona ljudi.. trecina srbije je fokusiran tamo... Месечева је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 2, 2015 Пријави Подели Написано Април 2, 2015 Sve se to odrzava da bi neciji kum ili pobratim imao posao... Krenuli su svojevremeno privatni autobusi i nije bilo nikakvih problema. Ali tu politikanti nisu mogli da kradu pa su stopirali. Плутон, Пг, Човек Жоја and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 2, 2015 Пријави Подели Написано Април 2, 2015 Sve se to odrzava da bi neciji kum ili pobratim imao posao... Krenuli su svojevremeno privatni autobusi i nije bilo nikakvih problema. Ali tu politikanti nisu mogli da kradu pa su stopirali. Grizli, posto je voznja metroom u New Yorku ili gde vec zivis? Ako ima metro? I posto je voznja taksijem, tipa 5 km? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 2, 2015 Пријави Подели Написано Април 2, 2015 Nemam pojma, ja sam burzuj. Vozim se samo kolima... :Viannen_loungelizard: Mislim da je taxi u NY desetak dolara po gradu. Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука