Zayron Написано Јануар 26, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2015 Otkrili su psihološki trik pomoću kog se narod drži u pasivi, bez obzira šta im rade. A to je davanje istovremenih kontradiktornih izjava. To šizofreno stanje su razvili do samog vrha Tome i Vučića, koji to zdušno rabe. Jedan u klin, drugi u ploču, mi stanovani na tri runde..... Da, pa si ih uzjamno demantuju, unakrsno si ih preformulišu i na kraju zajednički javno te demantovane opozovu a te opozvane potvrde. Opozivamo što smo opozvali a potvrdjujemo što smo potvrdili. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јануар 26, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2015 Али права полиција а не комунална или неко сличан а задужен за контролу карата у јавном саобраћају. мада ако су добили законска овлашћења да и то раде онда поздрављам. Просто карта мора да се плати. Јесу добили, овлашћење на "довођење надлежном органу" ради утврђивања идентитета и иначе, невезано за бусплус, кад год легитимишу у вези са њиховим пословима, а не могу да утврде идентитет... Не знам, ово постаје и мучно и апсурдно са превозом, не иде ништа на ваздух, а са друге стране ко зна колика би била реална цена карте... Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 26, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2015 Не знам како вама изгледа, али мени је тотално ненормално да јавно предузеће (ГСП) доведе приватно предузеће (БУС ПЛУС) да наплаћује карте, а да то приватно предузеће доведе комуналну полицију да их штити. :.mislise. Manolis and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јануар 26, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2015 Не знам како вама изгледа, али мени је тотално ненормално да јавно предузеће (ГСП) доведе приватно предузеће (БУС ПЛУС) да наплаћује карте, а да то приватно предузеће доведе комуналну полицију да их штити. :.mislise. NE dovodi PUS PLUS komunalnu policiju da ih štiti, već je dužnost policije da ih štiti, sada da li komunalne ili ne nebitno. Kao kada neko uđe u prodavnicu i uzme nešto a da ne plati dužnost policije je da brani tu prodavnicu tj nađe i kazni počinioca, isto je i ovde. EDit: Ne kazni samo nađe Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 26, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2015 Не знам како вама изгледа, али мени је тотално ненормално да јавно предузеће (ГСП) доведе приватно предузеће (БУС ПЛУС) да наплаћује карте, а да то приватно предузеће доведе комуналну полицију да их штити. :.mislise. Taj propletenec već jasno ukazuje na vrlo visoku mogućnost pojave korupčnog ponašanja, kako sam rekao, pošaljite na njih investigativne novinare a neće dugo proći a posla će se konačno prihvatit morati i antikorupčna policija ili odjeljenje ili ko se već tim kod vas bavií i javno državno tužilaštvo. Снежана је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 26, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2015 NE dovodi PUS PLUS komunalnu policiju da ih štiti, već je dužnost policije da ih štiti, sada da li komunalne ili ne nebitno. Kao kada neko uđe u prodavnicu i uzme nešto a da ne plati dužnost policije je da brani tu prodavnicu tj nađe i kazni počinioca, isto je i ovde. EDit: Ne kazni samo nađe Ne, to nije dužnost policije, za to služi privatna straža objekata, security agencije. Dužnosti policije su odredjene zakonima. Dužni su reagovati na prijavu pojedinaca i firmi, fizičkih i pravnih osoba ili javnog tužilaštva, pravosudnih ili zatvorskih organa ili u okviru svojih redovnih aktivnosti, monitoring, preventiva itd. u skladu sa tim što im odredjuje zakon. Снежана and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јануар 26, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2015 Ne, to nije dužnost policije, za to služi privatna straža objekata. Dužnosti policije su odredjene zakonima. Dužni su reagovati na prijavu pojedinaca i firmi, fizičkih i pravnih osoba ili javnog tužilaštva ili u okviru svojih redovnih aktivnosti, monitoring, preventiva itd. u skladu sa tim što im odredjuje zakon. Pa podrazumevao sam prijavu. I ovi su prijavili krađu (ženu koja nije platila kartu) i policija je došla. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 26, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2015 Pa podrazumevao sam prijavu. I ovi su prijavili krađu (ženu koja nije platila kartu) i policija je došla. Da, reagovat na prijavu je dužnost policije, obezbijediti kompletnu zaštitu privatnih subjekata i objekata ili nečijeg preduzetništva već nije, to se ne podrazumijeva, to si oni moraju obezbijedit sami. Manolis је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јануар 26, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2015 Не знам како вама изгледа, али мени је тотално ненормално да јавно предузеће (ГСП) доведе приватно предузеће (БУС ПЛУС) да наплаћује карте, а да то приватно предузеће доведе комуналну полицију да их штити. :.mislise. По закону који се односи на приватне компаније које наступају за јавну управу – институције. ституције. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 26, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2015 Сигуран сам да ГСП има савршене статистичке податке о превозним потребама и просторној расподели путовања у оквиру и између зона, и по подсистемима (транџа, бус, трола). На бази тога се за сваку линију одређује потребан број возила и њихов капацитет, сходно пројектованим захтевима за услугом, те ред вожње (број обрта), и то са свим неравномерностима (дневним, седмичним, сезонским). Нема! Очигледан пример је већ помињана линија број 50, која је већ постала својеврстан феномен... Ништа мањи егземплар није нити линија 39. Заједничко за обе је пословично непостојање разумевања за све болдовано из твоје поруке, а што овим путем коментаришем... На тим линијама које због обимности и потреба у смислу капацитета, већ годинама насупрот њима саобраћају климави и на граници, рекао бих техничке исправности аутобуси-на линији 39 истина нешто бољи, али за разлику од 50-ице, где се и деси да неко одговоран за "тријажу" возила, на туру и пошаље зглобно ауто (наравно неки повијесни примерак-за музеј олдтајмера), на линији 39 никада, али никада, иако број путника у шпицу демантује тог неког "стручњака" из ГСП/АПЕКС-а, није саобраћало зглобно возило... У шпицу су, а 50-ца стално, ти аутобуси својеврсне душегупке... Или нпр. линија 78, која повезује Земун (сразмерно највећи војнопензионерски град у Србији) са ВМА, где у периоду од пола седам до пола осам (јер прегледи на ВМА почињу од осам), број путника који имају потребу за одласком на ВМА, вишеструко премашује капацитете соло аута, јер је зглобни на тој линији заправо ендем... И да не набрајам, засигурно се може пронаћи сијасет оваквих примера, што говори само једно, а то су две ствари: - или тамо у ГСП/АПЕКС-у не постоји ико стручан за анализу и одређивање капацитета возила сходно потребама (а за тог Карсона су чули евентуално у легендарном италијанском стрипу), или се пак неко озбиљно зајебава и испитује крајње домете стрпљења и достојанства овог народа који, кад боље размислим, након деценија систематског урушавања свега на овим просторима-истога нема... Човек Жоја, Млађони and Тања1 је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јануар 26, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2015 Јуан је већ у једном посту нагласио да је крајње џукачки тражити од путника да поштују несистем. Одо' да џоњам настављамо кад се пробудим Па ја лепо рекох да се тема зове хапшење због несистема од пре турских времена, какви бакрачи и жена без Бус Плус карте. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јануар 26, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2015 Довољна вам је сам једна тема за све предмете. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јануар 26, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2015 Eво како ја мислим да треба решити један конкретан проблем. Дефинишем га као напон између фактичког стања и жељеног стања и може да се тиче свих области људског деловања. Неке је лакше решити, друге теже, а неки су нерешиви. Постоји велика разлика у томе како објективно видимо проблем. Једни виде проблеме као веће или мање непожељне препреке, други се баве проблемима као интересантним изазовима ( модеран језик). Постоје разне методе у анализирању проблема, који могу да помогну да се ограничимо на могућности решавања проблема. На пример: У чему је проблем хапшења? Проблем је вожња без карте. Ко има користи да се проблем реши? Сви грађани који плаћају превоз. Чијим интересима штети да се проблем неплаћања превоза не казни законски? Штети грађанима који плаћају превоз и фирми која треба да плати гориво. Који приступи решавању проблема се могу замислити? Могу се замислити приступи привођења особе без карте и кажњавање. Шта од трошкова у вези са решавањем проблема сносе они што плаћају превоз? Не сносе трошкове. Госпођа без карте сноси трошкове. Крај приче! Цена карте, бус плус картице, комунална полиција, систем, несистем, итд, све је друга тема. Нова тема ,,Комунална полиција". Нова тема „Цене карата у превозу“. Нова тема ,,Застарела превозна средства“ Нова тема ,, Ред вожње“ Нова тема „Услуге, трошкови и приходи превоза“ И тако даље. Чему отварати друге теме, на пример „Баба стану прегазио аутобус“ ако је то „један ошљарски систем“? Онда отворити једну тему за све предмете: Ошљарски систем. Брани вам неко да направите систем који ће да „шљака“? Не брани. Крај приче! Ако није, наставите да кукате... Volim_Sina_Bozjeg and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
KatarinaM Написано Јануар 26, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2015 Ne kukam... Nego, radi radoznalosti, kako ce postupati sa Romima bez licne karte (nepostojeci dokumenti)... ВИЛМА and Dexi је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јануар 26, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2015 Ne kukam... Nego, radi radoznalosti, kako ce postupati sa Romima bez licne karte (nepostojeci dokumenti)... Мислим да је проблем у начину размишљања како решити проблем, јер измеша се ту све и свашта, ово је још један пример "Роми без личне карте" на теми о хапшењу или привођењу неког без карте у превозу. Нема благе везе са овим проблемом - други проблем - друга тема. Ето теби лајк, решили сте све проблеме. Ако се има још неки проблем, слободно овде напиши, решавају се амином. KatarinaM and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука