Никола Поповић Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Тему сам хтео да насловим "Шта вам је баш секси?" него ови из борбе за (не)веру пишу невероватне текстове само на основу наслова, а да садржај и не констатују, тако да смо безбедни Дакле, шта вам је баш привлачно код супротног пола? То могу да буду и физичке одлике, јасно је, али ја бих више волео да се концентришемо на оно недоречено, оно што је у једној личности неодољиво, по вама. ines је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Јануар 3, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Дефинитивно рањивост. Неодољиво ми је привлачна девојка када је рањива, још ако ми се овако свиђа.. онда имам унутрашњу потребу да је чувам, мазим и пазим и зовем је Ђоле ivanaika, Kaludjerovic Sreten, ines and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Glas nakonbudjenja. Никола Поповић, Данче*, Човек Жоја and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Оно нешто неописиво, недодирљиво, нека енергија ил шта је то већ. И да је лепа. И висока. И паметна. И да имамо о чему да причамо. Е, да, и да добро кува, волим да једем. И да јој не смета ако одем у кафану. Наравно, подразумева се ваљда код свих да није нешто љубоморна или џангризава, или да ми не пребацује ако бацим чарапе на сред собе. Углавном те мале ствари Juanito, Deki992, YparhiLogos and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Nemam partnera, trenutno volim samo sebe. A kod mene mi je privlacno to sto sama super. pahulja and Viikica је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Јануар 3, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 On 3. 1. 2015. at 20:03, Млађони рече Nemam partnera, trenutno volim samo sebe. A kod mene mi je privlacno to sto sama super. оооо оћеш ли почети да читаш наслове тема једном у животу? Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Прво ми привуку пажњу руке тј. шаке... Шаке могу доста тога испричати што лице може одглумити или сакрити. Никола Поповић, Драшко, Човек Жоја and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 njeno lice i pogled,kosa,oci,neznost... ines and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 On 3. 1. 2015. at 20:06, Никола Поповић рече оооо оћеш ли почети да читаш наслове тема једном у животу? pa citam... samao volim vise sebe nego zenke, ne ide da lazem! Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звончица Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Очи, глас, леђа и њихов завршетак Конац дело краси! Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Јануар 3, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Шаке... покрети руку. Даму препознајеш по гестикулацији, а то се највише види кроз начин како покреће руке. Волим тај осећај када су јој обе руке на мом лицу и када могу да је гледам право у очи, најинтимнији моменат (није да се дешава често, али оно... ) Kaludjerovic Sreten, Данче*, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ронин Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Кад сам имао партнерку, никад нисам могао да издвојим, некад је то осмех, некад поглед, некад додир некад једноставно то што је таква каква је. Драгана Милошевић, Никола Поповић, Kaludjerovic Sreten and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Хвала Богу за све! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Boja očiju, koža, kosa, odeća......grudi...... Kaludjerovic Sreten and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Šake, oči i oblik jagodica... Никола Поповић and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 glas... Човек Жоја, Vesna Milovic, Снежана and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука