Jump to content

Шта вам је баш привлачно? (код партнера)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Тему сам хтео да насловим "Шта вам је баш секси?" него ови из борбе за (не)веру пишу невероватне текстове само на основу наслова, а да садржај и не констатују, тако да смо безбедни :) 

Дакле, шта вам је баш привлачно код супротног пола? :) 

То могу да буду и физичке одлике, јасно је, али ја бих више волео да се концентришемо на оно недоречено, оно што је у једној личности неодољиво, по вама. 

• Волим 1

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Дефинитивно рањивост. Неодољиво ми је привлачна девојка када је рањива, још ако ми се овако свиђа.. онда имам унутрашњу потребу да је чувам, мазим и пазим и зовем је Ђоле  :)))

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Glas nakonbudjenja. :)))

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

Оно нешто неописиво, недодирљиво, нека енергија ил шта је то већ.

И да је лепа.

И висока.

И паметна.

И да имамо о чему да причамо.

Е, да, и да добро кува, волим да једем.

И да јој не смета ако одем у кафану.

Наравно, подразумева се ваљда код свих да није нешто љубоморна или џангризава, или да ми не пребацује ако бацим чарапе на сред собе.

Углавном те мале ствари :)))

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Nemam partnera, trenutno volim samo sebe.

A kod mene mi je privlacno to sto sama super. :)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

On 3. 1. 2015. at 20:03, Млађони рече

Nemam partnera, trenutno volim samo sebe.

A kod mene mi je privlacno to sto sama super. :)

оооо оћеш ли почети да читаш наслове тема једном у животу?  joooj  :D

Подели на овим сајтовима

Прво ми привуку пажњу руке тј. шаке... Шаке могу доста тога испричати што лице може одглумити или сакрити. :)

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

On 3. 1. 2015. at 20:06, Никола Поповић рече

оооо оћеш ли почети да читаш наслове тема једном у животу?  joooj  :D

pa citam... samao volim vise sebe nego zenke, ne ide da lazem!

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Шаке... покрети руку. Даму препознајеш по гестикулацији, а то се највише види кроз начин како покреће руке. Волим тај осећај када су јој обе руке на мом лицу и када могу да је гледам право у очи, најинтимнији моменат (није да се дешава често, али оно... :) )

Подели на овим сајтовима

Кад сам имао партнерку, никад нисам могао да издвојим, некад је то осмех, некад поглед, некад додир некад једноставно то што је таква каква је.

Хвала Богу за све!

Подели на овим сајтовима

Boja očiju, koža, kosa, odeća......grudi......

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Šake, oči i oblik jagodica... :)))

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

post-4388-0-42760500-1422739834_zps9d7da834.jpg

Подели на овим сајтовима

glas...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...