Jump to content

Србине брате, Српкињо сестро - да ли волиш своје српско порекло?

50 члановâ је гласало

1. 1. Да ли волите чињеницу што сте Србин / Српкиња?

• Да
      35
    • Не увек
      5
    • Не баш
      0
    • Углавном не
      0
    • Не
      2
    • Нисам Србин / Српкиња
      2
    • Нисам "оптерећен" тиме
      6

Препоручена порука

Ја никога не мрзим, а да би волео друге, природно је да волиш прво своје.Волим брате што сам Србскога рода.Јесте да нисмо небески народ, али га волим таквог какав јесте. :kolcecb3hb8:  :uraaaaaa:  :ladan:

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Ја сам је много волео, али ми је љубав остала неузвраћена. Пропила се, потрошила све паре, упала у лоше друштво и почела да се бије, да малтретира мене и децу... Све праве су љубави тужне...

Koga Srbija voli njega i kara. :D  :)))

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Tesla je to najbolje objasnio:

Collages61.jpg

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Ја сам је много волео, али ми је љубав остала неузвраћена. Пропила се, потрошила све паре, упала у лоше друштво и почела да се бије, да малтретира мене и децу... Све праве су љубави тужне...

- I bow to you, Excellency!

- My title is higher - warned Tesla

- Your Majesty? - Stammered the porter

- Even higher - says Tesla

- Majesty? - Barely utters a doorman

- Even more - says coolly Tesla

There is already a doorman was speechless, because larger titles did not know

- I am a Serb - interpret Tesla peacefully and with dignity.

^ The above dialogue took place between Tesla and the hotel doorman ,"De la Societee & Encouragement'' in Paris, 19 February 1892. https://plus.google.com/communities/112539568895165640662/stream/572d29b9-5603-4bd4-9837-43baf120c402

Подели на овим сајтовима

E to sam tražio al nisam nikako uspeo da nađem.

Подели на овим сајтовима

o brate al si se poamerikanizovao, ovo nije pitanje o drzavi nego o porijeklu, drzave nekad i nema, nekad je pod okupacijom, nekad je banana, zavisi kakva vremena naidju...

Подели на овим сајтовима

И даље волем :)

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Јес оф скроз...... :D

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Волим, наравно, изнад свега. Поносан на поријекло Срба као народа, у цјелини, па самим тиме и на своје.
Националиста јесам, али не на нивоу комплексаша, чији национализам води у шовинизам и мржњу према другима.
Националиста, јер волим своје.

Наше културно-историјске прилике ми нису непознате, исто тако су ми колико-толико позната наша достигнућа на одређеним научним пољима, особе и догађаји којима се можемо поносити, и обратно, особе и догађаји којих се можемо стидјети.

То сматрам за основу којом се можемо водити развијајући здрави национализам.

Како да волим нешто или некога, ако га уопште не познајем?! Шта да волим код објекта вољења, ако не знам ништа о њему?! Дакле, прво упознати! 

Не свиђа ми се то што смо Словени, надам се да ће се некад доказати и да нисмо.  :))) 
Но, то за ову тему није ни битно и то су неке моје, личне "опсесије".

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

Не свиђа ми се то што смо Словени, надам се да ће се некад доказати и да нисмо.  :))) 

Но, то за ову тему није ни битно и то су неке моје, личне "опсесије".

јој, само да није Србија до Токија и Деретић влада из сенке :)

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Наравно, то је ваљда већ јасно да сам против тога, јер су они то "већ доказали", али им ништа не вјерујем.

Једноставно ми се не свиђају политике које воде словенски народи.

Убједљиво су најпревртљивији, што ми никако нисмо били /барем не до сада/ и стога смо редовно испаштали.

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...