Jump to content

Србине брате, Српкињо сестро - да ли волиш своје српско порекло?

50 члановâ је гласало

1. 1. Да ли волите чињеницу што сте Србин / Српкиња?

• Да
      35
    • Не увек
      5
    • Не баш
      0
    • Углавном не
      0
    • Не
      2
    • Нисам Србин / Српкиња
      2
    • Нисам "оптерећен" тиме
      6

Препоручена порука

Ravnodušna sam.

Зашто?

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Не свиђа ми се то што смо Словени, надам се да ће се некад доказати и да нисмо. 

Подели на овим сајтовима

Нисам бирао, тако да... Свакако волим своје најближе, а поносан сам на оно што свако од нас уради добро у животу. Само то што смо блиски није нека велика ствар само по себи, ма која то група/нација била.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Наведох раније, али то су само моја осјећања и неке врсте опсесија, које немају никакве везе са мојим осјећањима према Србима.

Не налазим себе блиским осталим Словенима и то је то /а навео сам и због чега, што не мора да буде истина, то је само моје мишљење/.

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

:kolcecb3hb8:

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Зашто?

Ne volim ja taj plemensko rodovski mentalni sklop. Ok, fina je sva ta bogata istorija, ali neće mi Nemanjići platiti račune na kraju meseca. Nekako je sve žabokrečina ovde i bogata kultura Serba mi ne igra nikakvu ulogu.

Подели на овим сајтовима

Ne volim ja taj plemensko rodovski mentalni sklop. Ok, fina je sva ta bogata istorija, ali neće mi Nemanjići platiti račune na kraju meseca. Nekako je sve žabokrečina ovde i bogata kultura Serba mi ne igra nikakvu ulogu.

Их бре, Наташо.. па нису само рачуни и трошкови наша душевна `рана. Има сигурно нечег мало вишег од тога. 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Их бре, Наташо.. па нису само рачуни и трошкови наша душевна `рана. Има сигурно нечег мало вишег од тога.

Ma nije samo u računima, ali mi ova žabokrečina ozbiljno utiče na psihu.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...