Jump to content

Ко је био Гаврило Принцип?

Препоручена порука

Mене ово подсећа на део из Еванђеља "Јер ко хоће живот свој да сачува, изгубиће га; а ко изгуби живот свој мене ради, тај ће га сачувати."

Nemoj da mesas jednu od najdubljih Hristovih pouka o smeni Prave i gnomicke volje u coveku sa ovakvim banalnostima kao sto su razni atentati i velikodrzavne ideologije.

Подели на овим сајтовима

Ако `оћете да славите убице ваша ствар, али молим вас немојте да ми скрнавите хришћанство тим лудаком.

Jel ovo osim licnog stava i dil u admin delu da se ovako podigne aktivnost na forumu? :D :D

Подели на овим сајтовима

Ако `оћете да славите убице ваша ствар, али молим вас немојте да ми скрнавите хришћанство тим лудаком.

Праштај мени  што сам те оволко саблазнила...Ја никога не славим сем Бога, а тему сам убацила чисто да видим ко како размишља и ко какав став има по питању Гаврила Принципа...Шта ћеш уби ме пуста радозналост.. :)

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Нема шта да ти праштам сејо, ти си супер. :)

Ја мало драматизујем да би направио поенту. Кад боље размислиш - тај човек нит је био хришћанин, нит верник, а починио је убиство. И стварно ми није јасно како је уопште доспео међу хришћане па му и архијереји држе славослове. У ствари ми је јасно, али то морамо да избацимо јер никакве везе са хришћанством нема. И ето, чишћење мора однекуд да почне...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Нема шта да ти праштам сејо, ти си супер. :)

Ја мало драматизујем да би направио поенту. Кад боље размислиш - тај човек нит је био хришћанин, нит верник, а починио је убиство. И стварно ми није јасно како је уопште доспео међу хришћане па му и архијереји држе славослове. У ствари ми је јасно, али то морамо да избацимо јер никакве везе са хришћанством нема. И ето, чишћење мора однекуд да почне...

Е сад потпуно разумем чика Јована Дучића :) цитирам:" Србин има природну тенденцију да све своје велике људе или поубија или унизи, и да их затим опева у свом десетерцу као хероје своје нације, и, најзад прогласи светитељима своје цркве."

Можда и овај цитат нема неке везе са овим чоеком али има везе да смо таки народ..Само ти драматизуј и чисти шта друго да ти кажем.. :)

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Па мора неко... :)

Лепо је приметио Дучић. А исто тако имамо особину да славимо и следимо свакакве лудаке.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Pobogu!Vidim da ima onih koji se izjasnjavaju kao Hriscani,a velicaju ubistvo jednog coveka.Kakvo licemerije!Ima i onih koji velicaju ubistvo naseg kralja 1934 godine,samo zato sto je bio njihov "neprijatelj".To je ubistvo i zlocin.Covek nema prava da oduzme nikome zivot.To je opste ljudska i hriscanska vrednost.Strasno!Fuj!!!!!

Подели на овим сајтовима

Pobogu!Vidim da ima onih koji se izjasnjavaju kao Hriscani,a velicaju ubistvo jednog coveka.Kakvo licemerije!Ima i onih koji velicaju ubistvo naseg kralja 1934 godine,samo zato sto je bio njihov "neprijatelj".To je ubistvo i zlocin.Covek nema prava da oduzme nikome zivot.To je opste ljudska i hriscanska vrednost.Strasno!Fuj!!!!!

A kad dodje rat, sta hriscani da rade? Da sklope ruke i cekaju da ih neko potamani?

Подели на овим сајтовима

Da si ti pritisnut i gladan ubijao bi kao blesav. :)

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

o tom pitanju sam cist konstruktivista dal je Gavril terorista ili heroj je stvar perspektive.

Vlada Austrije u Bosni je kolonialna vlast doduse sada imaju opet jednu (koja se manje mesa u stvari nego Austrijanci).

A o modernizaciji drustva koji su obecavali nista. 

Najbolji su mi Muslimani sad od Karadjordja do Principa do Mladica a pre su mu pesme pevali.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...