Aquilius Cratus Написано Јун 27, 2014 Пријави Подели Написано Јун 27, 2014 Mене ово подсећа на део из Еванђеља "Јер ко хоће живот свој да сачува, изгубиће га; а ко изгуби живот свој мене ради, тај ће га сачувати." Nemoj da mesas jednu od najdubljih Hristovih pouka o smeni Prave i gnomicke volje u coveku sa ovakvim banalnostima kao sto su razni atentati i velikodrzavne ideologije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 27, 2014 Пријави Подели Написано Јун 27, 2014 Ако `оћете да славите убице ваша ствар, али молим вас немојте да ми скрнавите хришћанство тим лудаком. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 27, 2014 Пријави Подели Написано Јун 27, 2014 Ако `оћете да славите убице ваша ствар, али молим вас немојте да ми скрнавите хришћанство тим лудаком. Jel ovo osim licnog stava i dil u admin delu da se ovako podigne aktivnost na forumu? :D Grizzly Adams and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 27, 2014 Пријави Подели Написано Јун 27, 2014 Па мора од нечег да се живи... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 27, 2014 Пријави Подели Написано Јун 27, 2014 Ако `оћете да славите убице ваша ствар, али молим вас немојте да ми скрнавите хришћанство тим лудаком. Праштај мени што сам те оволко саблазнила...Ја никога не славим сем Бога, а тему сам убацила чисто да видим ко како размишља и ко какав став има по питању Гаврила Принципа...Шта ћеш уби ме пуста радозналост.. Grizzly Adams and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 27, 2014 Пријави Подели Написано Јун 27, 2014 Нема шта да ти праштам сејо, ти си супер. Ја мало драматизујем да би направио поенту. Кад боље размислиш - тај човек нит је био хришћанин, нит верник, а починио је убиство. И стварно ми није јасно како је уопште доспео међу хришћане па му и архијереји држе славослове. У ствари ми је јасно, али то морамо да избацимо јер никакве везе са хришћанством нема. И ето, чишћење мора однекуд да почне... Данче* је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 27, 2014 Пријави Подели Написано Јун 27, 2014 Нема шта да ти праштам сејо, ти си супер. Ја мало драматизујем да би направио поенту. Кад боље размислиш - тај човек нит је био хришћанин, нит верник, а починио је убиство. И стварно ми није јасно како је уопште доспео међу хришћане па му и архијереји држе славослове. У ствари ми је јасно, али то морамо да избацимо јер никакве везе са хришћанством нема. И ето, чишћење мора однекуд да почне... Е сад потпуно разумем чика Јована Дучића цитирам:" Србин има природну тенденцију да све своје велике људе или поубија или унизи, и да их затим опева у свом десетерцу као хероје своје нације, и, најзад прогласи светитељима своје цркве." Можда и овај цитат нема неке везе са овим чоеком али има везе да смо таки народ..Само ти драматизуј и чисти шта друго да ти кажем.. Драшко, Melhisedek88, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 27, 2014 Пријави Подели Написано Јун 27, 2014 Па мора неко... Лепо је приметио Дучић. А исто тако имамо особину да славимо и следимо свакакве лудаке. Данче* and Драшко је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 28, 2014 Пријави Подели Написано Јун 28, 2014 Лекција из историје у стиху - Гавра у главној улози: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Piksi94 Написано Јун 28, 2014 Пријави Подели Написано Јун 28, 2014 Pobogu!Vidim da ima onih koji se izjasnjavaju kao Hriscani,a velicaju ubistvo jednog coveka.Kakvo licemerije!Ima i onih koji velicaju ubistvo naseg kralja 1934 godine,samo zato sto je bio njihov "neprijatelj".To je ubistvo i zlocin.Covek nema prava da oduzme nikome zivot.To je opste ljudska i hriscanska vrednost.Strasno!Fuj!!!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јун 28, 2014 Пријави Подели Написано Јун 28, 2014 Pobogu!Vidim da ima onih koji se izjasnjavaju kao Hriscani,a velicaju ubistvo jednog coveka.Kakvo licemerije!Ima i onih koji velicaju ubistvo naseg kralja 1934 godine,samo zato sto je bio njihov "neprijatelj".To je ubistvo i zlocin.Covek nema prava da oduzme nikome zivot.To je opste ljudska i hriscanska vrednost.Strasno!Fuj!!!!! A kad dodje rat, sta hriscani da rade? Da sklope ruke i cekaju da ih neko potamani? Лидија Миленковић and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Piksi94 Написано Јун 28, 2014 Пријави Подели Написано Јун 28, 2014 To se zove odbrambeni rat,i to je opravdano.Naravno da niko nece ostati skrstenih ruku ako nas neko napadne.A sto se tice ovoga,tu nije bilo napada na nas.To je bio zverski cin lisavanja zivota jednog coveka. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јун 28, 2014 Пријави Подели Написано Јун 28, 2014 Ако `оћете да славите убице ваша ствар, али молим вас немојте да ми скрнавите хришћанство тим лудаком. Da si ti pritisnut i gladan ubijao bi kao blesav. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Јун 28, 2014 Пријави Подели Написано Јун 28, 2014 o tom pitanju sam cist konstruktivista dal je Gavril terorista ili heroj je stvar perspektive. Vlada Austrije u Bosni je kolonialna vlast doduse sada imaju opet jednu (koja se manje mesa u stvari nego Austrijanci). A o modernizaciji drustva koji su obecavali nista. Najbolji su mi Muslimani sad od Karadjordja do Principa do Mladica a pre su mu pesme pevali. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 28, 2014 Пријави Подели Написано Јун 28, 2014 Da si ti pritisnut i gladan ubijao bi kao blesav. Сигурно, ја чим огладним вадим танџару... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука