Милан Ракић Написано Децембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2014 eticitet :.mislise. Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
CuvajmoTradiciju Написано Децембар 30, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 30, 2014 :.mislise. Etnicitet, greska. Mada se razume Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Децембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2014 Па и нас не би требало да брине за сахрану, завршили као Пантелија или хумус је потпуно небитно у односу на васкрсење. Можда сам неупућен, али онолико колико ми је познато требало би нам бити битно да попа дође и одслужи опело, па онда било би корисно 40 дана помињати покојника... и тако...но, шта дјеца знају о завичају... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2014 Ne, rasista nisam. Samo da naucimo da su crnci u africi, zuti na istoku itd . Tako su nastali. Nego da naucimo eticitet "Ja nisam rasista ali..." Ovako pocinju najrasistickije izjave koje covek moze da kaze.. ;-) Paradoksologija, Плутон and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Midrash Написано Децембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2014 Pa sta? Ja sa vasim Bogom necu da imam nista i ocekujem da ce to da konstatuje i potvrdi, ako bude Boga i suda. O, ne brini, biće sasvim sigurno ispoštovano...samo...posle toga kajanje ne pomaže. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Verbum Domini Manet in Aeternum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2014 O, ne brini, biće sasvim sigurno ispoštovano...samo...posle toga kajanje ne pomaže. Reko ti bog licno? Povezi sa sa obijem... on je na direktnoj sms linij sa svevisnjim... moz da razmenite tvitere ili nesto... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Децембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2014 Како посадиш , тако ћеш да обереш . Може атеиста да се и сахрани без икаквих обичаја , али како ће проћи на страшном , Божијем суду , верујем да сви знамо. Kako? пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Децембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2014 Korisno za vernika, ali to je protivno volji ateiste. Па, ријеч је и била о вјерницима... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Децембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2014 Ja mislim da je ovo najizmiksovanija tema do sada, imamo problem ateisticke sahrane povezan sa ocuvanjem srpske tradicije, koja se u ovom slucaju "mora" ispostovati?! O.o Kao prvo, uopste mi nije jasno kako je postavljac teme, koji pod srpskom tradicijom, kao sto je i napisao, podrazumeva i Svetosavlje (nadam se da na isti nacin tumacimo tu rec), dosao do zakljucka da bi uopste jedan prosecni ateista "morao" da postuje sve srpske obicaje i da njima pridaje toliku paznju u svom zivotu?! Mislim da je ovde nesto drugo po sredi... Саша од Москве and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Децембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2014 Ova tema je najludja do sada. Sta je sledece? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Midrash Написано Децембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2014 Reko ti bog licno? Povezi sa sa obijem... on je na direktnoj sms linij sa svevisnjim... moz da razmenite tvitere ili nesto... Rekao je i tebi, samo što ga ne slušaš. Ali, čućeš Ga, iskreno se nadam što pre, dok ne bude kasno. Bog nije sudija, Sami sebi presuđujemo, a to je najstrašnije. A još kad se s tim zafrkavaš, kad dođe trenutak presude, sam bi sebi skočio u usta, ali nazad neće biti. Verbum Domini Manet in Aeternum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Midrash Написано Децембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2014 Nesto ne vidim da sam se pokajao zato sto sam odbio da zavisim od Googla i Microsofta i sto sam sav njihov softver proterao sa svojih uredjaja. Nikada necu zavisiti ni od jednog giganta, ma koliko bio mocan. Da, druže moj, to je sloboda...ali delimična Možeš da kažeš neću da zavisim od giganta Ali, avaj, može zemljina teža da te nervira koliko god hoćeš - tu je i nezaobilazna je, može da ti smeta što si nizak, visok, pametan, glup, muško, žensko, Srbin, Kinez. što si rođen u bogatoj ili siromašnoj porodici, što dobijaš bolesti, što ti telo ne funkcioniše kako bi ti hteo, što moraš da spavaš, da jedeš, što ti je hladno, toplo...E to ti je, vidiš, Tvorac. Možeš da se buniš do večnosti, da Ga ne priznaješ, pa ipak, svaki atom (i subatomska čestica) sve što si ti, je u Njegovoj ruci. E sad, štos je u tome što On nije tiranin. Sve to ti je darovano - i mnogo više, i iako ti se čini da ne funkcioniše, to je zato što loše koristiš napravu. Uputstvo za upotrebu takođe postoji, i kad njega slediš, onda si savršeno sretan i ispunjen. Oni koji ne žele da se povinuju uputstvu, i koji pokušavaju da nađu način kako da funkcionišu sami - nikad to ne nalaze i - naravno Boga optužuju za svoje bezumlje. Саша од Москве, Wu and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Verbum Domini Manet in Aeternum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2014 Sta je sledece? Канонизација атеиста доброчинитеља који несвесно за живота испуњаваху учење Господа Исуса Христа во времја њи'ово. Тражење адекватног назива којим би се означавали- http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Децембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2014 Канонизација атеиста доброчинитеља који несвесно за живота испуњаваху учење Господа Исуса Христа во времја њи'ово. Тражење адекватног назива којим би се означавали- Hajde pojasni malo ovo sto si hteo da kazes. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Децембар 31, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2014 @Игњатије Нека буде: ,,Добар човек" шала мала...:-) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука