feeble Написано Јануар 2, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2012 Ja 7 dana, sta cu, moram da slusam . Кога, форумаше? :P Booba је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 2, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2012 Кога, форумаше? :P Popa . Od miloste svestenika zovem pop . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 2, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2012 Седам дана на дестилованој води Jedan moj drug ,dok se spremao za takmičenje u bodibildingu,je pio destilovanu vodu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 2, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2012 Popa . Od miloste svestenika zovem pop . А, добро је . Помислио сам да је неки форумски саветодавац узео себи за слободу да ти саветује колико да постиш а ти била послушна. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 2, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2012 А, добро је . Помислио сам да је неки форумски саветодавац узео себи за слободу да ти саветује колико да постиш а ти била послушна. :D , ma kakvi, ja slusam samo svog popu . Oglo, Orthophill, keka and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 2, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2012 А, добро је . Помислио сам да је неки форумски саветодавац узео себи за слободу да ти саветује колико да постиш а ти била послушна. само преко мене мртвог ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 2, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 2, 2012 Ja 7 dana, sta cu, moram da slusam . Наравно. Но, верујем, да је то почетак и увод у још већу радост редовног (не честог или ретког) причешћивања. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 2, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1325535212' post='552768] само преко мене мртвог ... Koji si ti car pivo http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 2, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2012 Koji si ti car pivo :drugarstvo: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Stevan Rasic Написано Јануар 14, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2012 Pomaze Bog! Imao sam priliku da na ovu temu razgovaram sa Njegovim preosvestenstvom Mitropolitom crnogorsko-primorskim gospodinom Amfilohijem, i rekao mi je da ako covek posti sva cetiri velika posta cela, i naravno sredu i petak i one jednodnevne postove da kao "nagradu" ima blagoslov da se pricescuje stalno i da nema potrebe da posti celu nedelju na vodi, vec to vazi samo za vernike koji ne poste sve postove vec samo jednu nedelju. Pozdrav svime! Candy Butcher, Oglo, JESSY and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 14, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2012 Стеване, добродошао! Stevan Rasic and Nikadel је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Stevan Rasic Написано Јануар 14, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2012 Hvala, bolje Vas nasao! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 14, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 14, 2012 Pomaze Bog! Imao sam priliku da na ovu temu razgovaram sa Njegovim preosvestenstvom Mitropolitom crnogorsko-primorskim gospodinom Amfilohijem, i rekao mi je da ako covek posti sva cetiri velika posta cela, i naravno sredu i petak i one jednodnevne postove da kao "nagradu" ima blagoslov da se pricescuje stalno i da nema potrebe da posti celu nedelju na vodi, vec to vazi samo za vernike koji ne poste sve postove vec samo jednu nedelju. Pozdrav svime! Ово је мишљење и мог Епископа и моје лично мишљење. Заправо, то је послушност Цркви. Постиш када је пост, причешћујеш се када је Литургија. Добродошао! Пг, Nikadel, Suzana and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Јануар 14, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2012 Pomaze Bog! Imao sam priliku da na ovu temu razgovaram sa Njegovim preosvestenstvom Mitropolitom crnogorsko-primorskim gospodinom Amfilohijem, i rekao mi je da ako covek posti sva cetiri velika posta cela, i naravno sredu i petak i one jednodnevne postove da kao "nagradu" ima blagoslov da se pricescuje stalno i da nema potrebe da posti celu nedelju na vodi, vec to vazi samo za vernike koji ne poste sve postove vec samo jednu nedelju. Pozdrav svime! "Награда" - јако лепо речено. Sneza Dj. је реаговао/ла на ово 1 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 14, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2012 Ово је мишљење и мог Епископа и моје лично мишљење. Заправо, то је послушност Цркви. Постиш када је пост, причешћујеш се када је Литургија. Добродошао! клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука