Jump to content

Да ли Бог воли фудбал?  

21 члановâ је гласало

1. 1. Да ли Бог воли фудбал?

• Да
      17
    • Не
      5

Препоручена порука

On 15. 11. 2012. at 21:35, GeniusAtWork рече

Podseti me na

Ovaj je sa nekih 50 metara...

Станковић,за Интер,прошле године.

Господе, буди милостив мени грешној.

Подели на овим сајтовима

jel mož neko da postavi onaj gol sa gola na gol ... primio ga je mislim Marić (golman u ex-yu) al ne znam ko je šutirao... možda ljukovčan

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Dragan Pantelić, tadašnji golman Radničkog iz Niš, i reprezentacije Jugoslavije, dao je gol sa svoga gola.

Njegov gol nije koliko znam sačuvan kao snimak, ali evo jednog gotovo identičnog.

Postigao ga je krajem 80-tih golman Petković, koji je koliko se sećam bio rođeni Kruševljanin a branio je godinama za Hajduk. Posle se proslavio u Turskoj u kojoj je bio jedan od najvećih idola. To je bilo vreme kada je Turska još bila fudbalska Tarzanija.

http://www.youtube.com/watch?v=ES7_ps61XUA

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Obratiti pažnju na drugi gol:

http://www.youtube.com/watch?v=T6m5_NztH0s

(juče, LŠ, Anderleht - Milan)

A što se tiče sa gola na gol - mislim da je ovaj neprevaziđen. Plus je ovogodišnji:

http://www.youtube.com/watch?v=i4SbJpQPA40

:)

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Omladinci Belorusije i Belgije:

inače ovi klipovi golova nestaju strašno brzo sa youtube-a...samo par njih na ovoj temi još mogu da se vide...kršenje autorskih prava :dry:

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
Хаос у Хрватској због Србије

Ни мраз, ни снег нису зауставили хватске навијаче да чекају како би некако дошли до карата за меч са Србијом. Редови формирани још током ноћи испред продајних места Тисак медија где је у девет часова почела продаја толико вредног парчета папира за меч који се игра 22. марта на стадиону Максимир у Загребу. ХНС примио невероватних 60 хиљада захтева за улазнице. Пао сервер сајта за продају улазница.

Од 35. 000 места, колики је укупни капацитет Максимира, у слободну продају пуштено је око 24. 000 карата, саопштио је Хрватски ногометни савез, истичући да је стигло скоро 60.000 захтева за улазнице.

Од преосталих улазница око 5. 000 је подељено удружењима навијача Динама и других фудбалских клубова, док је неколико хиљада карата намењено високим гостима, спонзорима и пријатељима савеза.

Hrvatska.jpg

Бројни навијачи заузели су своја места већ неколико часова пре поноћи, док су први навијачи пред продајно место код централног трга бана Јелачића у Загребу дошли нешто пре поноћи и сву ноћ чекали по снегу и хладноћи.

hrvatska%203.jpg

За ред се старају бројни чувари и полицијске патроле, а пред самим продајним местима постављене су металне ограде.

Цене улазница крећу се од 250 куна (33 евра) за трибину на западној страни до 50 куна (6,6 евра) за трибину на југу.

Hrvatska%202.jpg

Осим у продавницама, улазнице се могу купити и на интернету, а на њих имају право само навијачи Хрватске, с обзиром да по договору фудбалских савеза Хрватске и Србије неће бити доласка српских навијача.

http://www.rts.rs/page/sport/ci/story/31/%D0%A4%D1%83%D0%B4%D0%B1%D0%B0%D0%BB/1270716/%D0%A5%D0%B0%D0%BE%D1%81+%D1%83+%D0%A5%D1%80%D0%B2%D0%B0%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%BE%D1%98+%D0%B7%D0%B1%D0%BE%D0%B3+%D0%A1%D1%80%D0%B1%D0%B8%D1%98%D0%B5.html

Подели на овим сајтовима

Колико се волимо то је право чудо. Полудимо кад требамо да се сретнемо.

greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin

Подели на овим сајтовима

Биће нама хаос кад нас одвале 5:0. Да макар тад оде Михајловић, али бојим се да ни то неће бити довољан аргумент да га отерају  sFun_bat

Подели на овим сајтовима

I ta Hrvatska je jedna nacionalisticka i fasisticka rupcaga...  

Ono sto je bilo u Zagrebu kad su oslobodili one generale i inace svake godine kad se proslavlja Oluja je jednostavno dno.

Подели на овим сајтовима

On 21. 2. 2013. at 13:56, Auror рече

I ta Hrvatska je jedna nacionalisticka i fasisticka rupcaga...  

Ono sto je bilo u Zagrebu kad su oslobodili one generale i inace svake godine kad se proslavlja Oluja je jednostavno dno.

Sta da se radi, kompleksi naviru sa svih strana...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...