Jump to content

Да ли Бог воли фудбал?  

21 члановâ је гласало

1. 1. Да ли Бог воли фудбал?

• Да
      17
    • Не
      5

Препоручена порука

• Гости

Ajde poslužite se ovim sredstvom za povećavanje serotonina, i sve ima da bidne ok.

Постављена слика

јао Сестрао како си Слатка , баш лепо од тебе , сестрински се бринеш  molimmmmm.gif' class='bbc_emoticon' alt='slavabogu' />
Подели на овим сајтовима

To je bez mlijeka, a poslije ponoći se posti na ulju, pa možeš gricnuti, sad će to Aco  slavabogu

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Катастрофа! Одавно се нисам овако насекирао. Не могу да верујем да не можемо да победимо једну трећеразредну екипу.

Ми смо такви морони да ја немам речи! slavabogu

Uvek uvek uvek .... na kraju zeznu stvar. A to mene najvise nervira

Толико шанси смо имали у првом полувремену које смо морали да искористимо а у другом уместо да ми имамо офанзиву, ми не само да не можемо је остваримо,већ не можемо ни да се саставимо,а дували смо се како ћемо да прегазимо "кенгуре"...онај Лазоић ми је ишао на ганглије заједно са Кузмановићем.Жигић смалта над смлатама...ма мука ми је од свих њих!!!

Катастрофа! Одавно се нисам овако насекирао. Не могу да верујем да не можемо да победимо једну трећеразредну екипу.

Ми смо такви морони да ја немам речи! molimmmmm
Брате ти очито више пратиш фудбал од мене , јел ови наши некако слабије играји са слабијим екипама , какав је то проблем код нас - наших фудбалера?
Никад физички спремни као остале екипе,катастрофалан пријем лопте,безидејност у осмишљавању напада,слабо трчање,слабо враћање у одбрану и слабо покривање играча,немање добрих нападача (еееј,ми имамо једног глупандера Жигића и оног смотаног Пантелића!!!),стандардно брзо деморалисање у случају примања гола,итд,итд.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

Mилева, Мартирије,

послужите се,данас кувано...

Nijeeee fer  slavabogu sto ste sliku postavili... Kako bi sad uzeo jednu kasiku, ali nema 

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Solomon Kane

па да доста смо прокоцкали тих неколико прилика и као што кажеш брзо деморалисање у случају примања гола,итд,итд.

Знаш шта? Драго ми је што смо изгубили.Заслужили смо да испаднемо са оваквом игром!

Еј,не можемо да победимо Аустралију?!!  molimmmmm-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='slavabogu' />

Јој,како сам бесан!!!

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Код нас је већ уобичајено да се створи велика фрка око већих спортских такмичења, нарочито међународних такмичења у популарнијим спортовима. Како је фудбал традиционално најпопуларнији спорт, а светско првенство врх такмичења у том спорту нормално је и да се мундијалу поклони доста медијске и сваке друге пажње.

Но овај пут се заиста претерало. Агресивнa и наивна кампања писаних и електронских медија створила је од јужноафричког мундијала и од наступа „орлова“ на њему права правцата медијска фуртутма. Колико памтимо никада се толико времена у медијима није посвећивало светском првенству у фудбалу и никада се није толико енергије и креативности трошило у подршци нашој екипи тамо далеко на југу афричког континента. Толико слика, спотова, изјава, текстова, реклама и којечега посвећеног фудбалу нисмо видели никада. Све то је затрпавало ових дана просечног потрошача медијских садржаја. Осим тога присуствујемо и таквој медијској кампањи у којој су и очекивања резултата наших подигнута на нереално висок ниво. Да се не лажемо сам одлазак на светско првенство је реално гледано солидан успех за наш фудбал који је већ дуго на врло ниским гранама, а све што се више од тога направи на мундијалу је велики успех.

Постављена слика

http://www.vidovdan.org/2010-03-28-13-57-42/1048-2010-06-19-23-32-30

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...