Jump to content

Да ли Бог воли фудбал?  

21 члановâ је гласало

1. 1. Да ли Бог воли фудбал?

• Да
      17
    • Не
      5

Препоручена порука

Frank Worthington, феноменалан гол за Болтон на утакмици против Ипсвича 1979.

Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море.

Павле Соларић

Подели на овим сајтовима

Објаснио им је!  0409_feel

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Кад се лопта напуца са неких 30 до 40 метара то су увек добри голови, но чак и напуцавање представља давање гола из створене шансе било да други играч направи шансу или се сам избори. Но ипак мо мени је бољи гол који осим на снази има ефекта и на техничком делу, тј када играч практички у тренутку зна да кад изведе потез он ће дати гол, а испред себе има ситуацију која практички није ни шанса. Такав гол је управо да Роналдињо против Челзија у лиги шампиона:

На реалном снимку не изгледа толико спектакуларно, но када се погледа успорен, види се је Роналдињо дао гол практички из никакве шансе, и то савршеном прецизношћу. Зато типујем да је ово један од најлепших голова у историји фудбала.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

??????? ???????? рече:

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=fXdcYrec4Ms&feature=related

??? ?? ?????. ??? ???????? ????. ??, ????? ??????? ?????? ? ???????, ? ???? ??? ?????? ?????? ???????????.   8084.gif 0442_feel srcee

Подели на овим сајтовима

Тако је, то је мајсторија... и оно што је Крупниковић направио је баш, баш за сваку  :drugarstvo: 8084.gif klapklap

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...