Jump to content

Да ли Бог воли фудбал?  

21 члановâ је гласало

1. 1. Да ли Бог воли фудбал?

• Да
      17
    • Не
      5

Препоручена порука

Глори, извини, али како је кренуло, мене све страх да не приме још један...Минимум.0102_laugh 0102_laugh

zvecko znam da imas velika poverenja u mene...ali nisi procitao sve sta sam napisala...

navijam za manju.. ali sto ti rece kanda  ce dati jos jedan go.. i onda cao manju....

ajde da se nadam o ...... jostte

nada umire poslednja

ima jos 20 minuta

p.s. priznajem da sam pocenila barsu

omnea mea mecum porto

Подели на овим сајтовима

dragi moji bilo mi je lepo druziti se sa vama...

1000000001010

p.s. meni ovo bio lep go....

0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh

Рекох ти ја... 0205_whistling

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

Кажу да је овај тим Барселоне најбоља екипа у историји, али поента је навијати за слабијег. 0205_whistling

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Кажу да је овај тим Барселине најбоља екипа у историји, али поента је навијати за слабијег. 0205_whistling

Не готивим нешто МЈ, али Барсу још мање...Али, руку на срце, тренутно је n1, не само у Европи, већ и на целом свету...Што је вечерас и доказала.

Видићу, немој много да се нервираш због овог пораза, биће боље други пут. 1000000001010

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

Кажу да је овај тим Барселоне најбоља екипа у историји, али поента је навијати за слабијег. 0102_laugh

u redu je to, stvarno je bio neravnopravan meč  1000000001010 0205_whistling

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

čekaj pa vi ste znali od početka da Man Utd nema šanse  0102_laugh

0205_whistling 1000000001010 0102_laugh

Потајно смо се надали ПОРАЗУ БАРСЕ... 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...