Jump to content

Да ли Бог воли фудбал?  

21 члановâ је гласало

1. 1. Да ли Бог воли фудбал?

• Да
      17
    • Не
      5

Препоручена порука

Iako je je u četvrtfinalu brojnost i nadmoć južnoamerikanskih repki bila očigledna, ipak Stara Dama ljutu bitku bije, tako da je u polufinale ušla sa 3 najmoćnije repke, među koje se kao crkveni miš ušunjao za ovu priliku ipak neozbiljni Urugvaj, koji samo svojim imenom i starom slavom (od pre 50 leta) brani čast Južne Amerike.

Nema Maradoninin "gaučosa", nema Dunginih "karioka"... nema Mehika...ako ćemo pravo nisu ni zaslužili da budu u polufinalu.

Gaučosi i ako su nadmoćno prošli prvu fazu takmičenja, kao i u šesnaestini finala, to je reprezentacija koja je kroz iglene uši u svojoj južnoamerikanskoj grupi jedva se i kvalificirala za eS-Pe. Maradona i ako je ganci i naš brat, ipak je cirkuzaner. Malo nek se ugleda na evropske đentlmene, i da skonta da je čika Milovan u trenerci a-la kineski buvljak, veći šmekerica i gospodin, nego on u najnovijem Armaniju.

Karioke odavno nisu fudbalski romantičari, a samim tim šta će svetu još jedna fabrika fudbala. Neka ih nek propadnu i sećaju se kako su bili dobri dok su bili seljoberi iz džungle i sirotinja sa plaža. Kad ih je kao takve voleo ceo svet. Uostalom i sam selektor je izjavio da neće da uzima nijednog nogometaša iz matične brazilske lige, kada je tamo najbolji srbin Rambo Petković.

Mehiko, nikad nije ni bio neka sila, ali čisto da ih pomenem jer je to narod iz koga je potekao srpski narodni heroj Don Gaetano Lopez i Martinez, poznatiji kao Čiko.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Све у свему ово је једно просечно СП.... Ја СП пратим од 1990 године и могу да кажем следеће:

1990 Италија, по мени најбоље првенство... у полуфиналу Немци, Енглези, Италија и Аргентина.

1994 САД, испод просека... и то због румуна и бугара у полуфиналу Бразил, Италија, Шведска и Бугарска

1998 Француска, одлично осим финала... у полуфинали Бразил, Француска, Хрватска и Холандија.

2002 Јапан и Кореја, ја већу глупост у животу нисам видео.

2006 Немачка, одлично, у полуфиналу Немци, Италија, Француска и Португалија

2010 Ј.Африка, просечно.... :)

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

Последње пердвиђање... море последње нек` је на душмани....

Уругвај - Холандија 2 : 1

Немачка - Шпанија 0 : 2

треће мест0

Холандија - Немачка 3 : 1

финале

Уругвај - Шпанија 0 : 0 пенали 5 : 4

Бај д веј, за сада сам погодио само један резултат.... а то је Арг-Мех 3 : 1

Подели на овим сајтовима

Ma nema šanse da švabe izgube 2:0 od španaca .....

У праву си.... нека буде 3(а може и више) : 0 за шпанце.... ма не волим немце па то ти је  0110_hahaha

Они ће мене да разочаравају.... прво енглеску па ондак аргентину.... 229229229

Подели на овим сајтовима

Дана игра Шпанија против... е сад појма немам ко су ови, ал носе дрес са грбом Њемачке, ал им презимена и нису Њемачка... ко ће ти га знати.. У сваком случају ће изгубити :cheesy:

"Пред безумним не говори, јер неће марити за мудрост беседе твоје" Приче Соломунове 23:9

Подели на овим сајтовима

Дана игра Шпанија против... е сад појма немам ко су ови, ал носе дрес са грбом Њемачке, ал им презимена и нису Њемачка... ко ће ти га знати.. У сваком случају ће изгубити :)

Мислиш на разлог због којег се Хитлер окреће у гробу као вентилатор, тј. као на ражњу?  :bla: (Клосе, Троховски, Подолски, Марин, Какау, Кедира...)

Немачка вс Шпанија: мислим да ће да се понови Герника  :cheesy:

Подели на овим сајтовима

Ћао,швабурине! :) Јој,што волим! Једва чекам да сутра видим лица мојих пријатеља који су ми се смејали кад сам им рекао пре петнаестак дана да ће Шпанија бити у финалу...једва чекам! 0110_hahaha

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Sada treba da smo jaki.

Pružimo podršku našoj nemačkoj braći. Ko može preko interneta i na fejsu, a ko može i lično.

U maloj anketi koju sam sproveo ovih dana, gotovo sam frapiran saznanjem da gotovo 100 odsto anketiranih je navijalo za Nemačku (u utakmici protiv Španjolske). Uber alles

Постављена слика

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...