Jump to content

Да ли Бог воли фудбал?  

21 члановâ је гласало

1. 1. Да ли Бог воли фудбал?

• Да
      17
    • Не
      5

Препоручена порука

БРАЗИЛ ИСПАО!!!! ЈЕДАН ОД НАЈВЕЋИХ ФАВОРИТА НА СП!!!!

Али како су играли у 2. полувремену нису ни заслужили... понашање Робиња је стварно срамота за базилски фудбал. Додуше ни судија није био на нивоу али сад је готово.

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

Ништа од моје предвиђање да неће ни једна европска екипа да буде у полуфинале.... 0110_hahaha

Онај Шнајдер је сигурно у неку масонску организацију... или је барем члан друшта "Мајка и дете".

Подели на овим сајтовима

Па дали су гол пошто су холанђани грдно зезнули ствар... али опет у очи ме боде понашање Робиња према играчима холандије па и према судији. Бразил је ипак фудбалска велесила а да није Ван Перси замењем можда би резултат био и другачији али то је сад шта би било кад би било.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Ништа од моје предвиђање да неће ни једна европска екипа да буде у полуфинале.... 0203_cool

Онај Шнајдер је сигурно у неку масонску организацију... или је барем члан друшта "Мајка и дете".

Море, мени је сумњиво ово његово презиме "Шнајдер". Можда је члан неке конфекцијске или трикотажне мафије...
Подели на овим сајтовима

Ништа од моје предвиђање да неће ни једна европска екипа да буде у полуфинале.... 0203_cool

Море, мени је сумњиво ово његово презиме "Шнајдер". Можда је члан неке конфекцијске или трикотажне мафије...

А дал постоје слободни текстилци?

Или да поставим ово питање Дарку и Андреју на шалетру "Питајте све и свашта за секте"?

Подели на овим сајтовима

Južna Amerika je imala 4 repke u četvrtfinalu, a ima velike šanse da u polufinale uđe samo sa jednom (ARG)..a možda ni sa jednom.

Moje simpatije su naravno na strani najslabijeg (GANA),a i to bi dosta značilo za napaćenu i u krvlju okupanu prapostojbinu - Afriku.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Južna Amerika je imala 4 repke u četvrtfinalu, a ima velike šanse da u polufinale uđe samo sa jednom (ARG)..a možda ni sa jednom.

Moje simpatije su naravno na strani najslabijeg (GANA),a i to bi dosta značilo za napaćenu i u krvlju okupanu prapostojbinu - Afriku.

Mада ако погледамо да се Холандија укршта са победником утакмице Уругвај-Гана, ова утакмица изгледа као полуфинале.

За Гана навијам због нашег тренера Рајевца.

Што се тиче Аргентина-Немачка, већ сам реко реприза Барса-Бајерн

А шпанци имају много лак посао.

Подели на овим сајтовима

Svaka cast Holandjanima! Bas se radujem njihovoj pobedi! Meni je vala dosadio Brazil. Nisu navikli da gube pa besne. Mnogo su bezobrazni. Tako im i treba. Voleo bih od ovih jacih Holandija da osvoji SP. Inace navijam za Ganu pa dokle dogura dogurala je.

Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada.

Подели на овим сајтовима

Zaista dobar fudbal u ove prve dve tekme četvrtfinala.

Kvalitet se pokaže, tako da su do kraja otišle stvarno ekipe koje su to i zaslužile.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Svaka cas Gancima ali na kraju su me  :cheesy:

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...