Jump to content

Да ли Бог воли фудбал?  

21 члановâ је гласало

1. 1. Да ли Бог воли фудбал?

• Да
      17
    • Не
      5

Препоручена порука

шта рећи... јесте да ломе ноге у својим клубовима, али, кинта је кинта...... е сад..... како то да не можемо да победимо Аустралију...то ми није јасно.... ај и то...него, они нам дају два комадаааааааа

Just_Cuz_19

Pa zar nas nije i Obala Slonovače pobedila?  ne_shvata Il' se ja ne sećam dobro.

Mislim da nas samo Vatikan još nije pobedio.

A to je samo jer nemaju ekipu.

I nikad, nikad neću razumeti kako mogu biti zvezde po klubovima a nule u reprezentaciji.

Umesto da se ugledaju na igrače iz drugih zemalja...  0409_feel

Подели на овим сајтовима

ljudi ...

neko od Gane , Usa , Urugvaja i J. Koreje ĆE IGRATI U POLUFINALU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Da smo bili sposobni , ko što nismo , mogli smo da imamo u 1/8 finala Usa ,

pa posle njih , u 1/4 finalu , pobednika iz Urugvaj-Južna Koreja ,

pa - POLUFINALE i ... u najmanju ruku "malo finale" ! (utakmica za treće mesto)

... neko od Gane , Usa , Urugvaja i J.Koreje će :

-ILI IGRATI U FINALU

-ILI IGRATI ZA TREĆE MESTO

p.s.

a, mogli smo mi ... samo da nismo smotani !

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

Није проблем што смо ми испали, проблем је што после пораза од Гане била таква паљба по наш тим, а онда следи победа против немаца и тотални преокрет јавности тако да смо већ размишљали коко избећи Аргентину или Бразил у четвртфиунале ипак су то противници за финале.

Резултат јесте лош, али ипак ово је наша реалност... пре првенства сам рекао да је успех барем да прођемо у 1/8 finala...

Ако је за утеху имамо бољи резултат него ли 2006-те. isus-sinai

А што се даљег расплета СП тиче... мислим да може да се деси да у полуфианлу не буде ни једна европска екипа.... може да буде не мора да значи Чиле и Парагвај играју одлично као што су и Уругвај и Гана.

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

Сад мало да га прешалтамо у Теорију завере,

Французи већ други пут испадају у први круг такмичења (сетмо се 2002.) ... што је и реалност (да се не лажемо).

Они су 1998. освојили првенство само захваљујући Мишел Палтинију, а не тамо неком Зидану који је француз као што сам ја марсовац.

Подели на овим сајтовима

А сад мало предвиђање....

Осмина финала...

Уругвај - Ј.Кореја 2:0

САД - Гана 1:1 пен 3:4

Холандија - Италија 3:1

Бразил - Шпанија 3:2 (најбоља утакмица СП)

Аргентина : Мексико 3:1

Немачка : Енглеска 1:2

Парагвај : Јапан 2:0

Чиле - Португалија 1:1 пен. 3:5

четврина бурек са ме... пардон финале

Уругвај - Гана 1:2 Први пут у историји СП да нека афричка екипа оде у полуфинале... и једини пут!

Бразил - Холандија 2:1 (најбоља утакмица СП)  isus-sinai

Аргентина - Енглеска 2:1 Буквално реприза из 1986-те само што је Меси у главној улози и не даје гол руком.

Парагвај - Португалија 3:2

Полуфинале

Бразил - Гана 2:0

Аргентина - Парагвај 2:0

За 3. место

Гана - Парагвај 1:2

Финале

Аргентина - Бразил 3:2 (најбоља утакмица СП)

Подели на овим сајтовима

Управо сада у овом тренутку ми паде на памет идеја о оправданости моје теорије да ниједан европска екипа неће бити у полуфиналу... а то је следеће...

На прошломе СП2006 у полуфиналу није била ни један јужноамеричка екипа у полуфиналу :)

П.С. Не схватајте ме озбиљно за  ове теорије завера, ово је чисто ради разоноде  confused

Подели на овим сајтовима

Imaju braća Crnogorci jednu izreku: Puče fuzbal, razje*a se društvo...

Čist kapitalizam, Abramovič, recimo, toliko voli fuzbal da je kupio ceo tim da bi gledao tekme 

:)

Ali, mene interesuje kako bi Sveti vladika Nikolaj opisao propas’ srpskog fuzbala u Africi. Mislim da bi to zvučalo ovako nekako:

„Ono što oni zovu loša fudbalska sreća, ja zovem baksuzluk. A reč baksuzluk ne znači drugo do odsustvo Božijeg blagoslova. Baksuzima su se nazivali nekršteni i otpali od vere.

Gana nas je pobedila verom. Video sam kako se veći deo tima Gane moli Gospodu: deo klanja, a deo krsti - pre, za vreme i nakon utakmice.

Nemci bi nas verovatno pobedili, ponovio bi se šesti april, ponovila bi se i Gernika, prošao bi Švabo ko Hitler kroz Luksemburg da im onaj mučenik Papa Benedikt XVI nije, preko svog brata dr Georga Rajcingera, uoči meča sa Srbijom poslao 30 ikona sa svojim likom, a koje su u Vatikanu napravljene samo za ''VIP vernike'' (šta god im to značilo:) ...mislim da je trebao da im pošalje ikone na kojima su ''Sv.'' Alojzije Stepinac i Ante Pavelić...: oni su ipak bili ''konkretniji'' protiv nas...

Poraz od Australije, naizgled daleko slabije ekipe, neki opet nazivaju baksuzlukom. Ne znaju da ne može jedan tim u kojem je vrhunac poznavanja vere kada se golman Stojković prekrsti nakon odbranjenog penala Nemaca, da bude uspešan. Ljude stvorene na sliku Božiju nazivati orlovima ili ma kakvim drugim ptičurinama i životinjama – nije u duhu Pravoslavlja. Tu je i kult ličnosti. „Ja sam Bog tvoj, nemoj imati drugih Bogova!“ - Često fudbalerima „ Ronaldu, Bekamu, Ronaldinju“ (čudno, al baš ti „Bogovi“ sad ne igraju?!) daju naziv „fudbalski Bogovi“. Nevernicima se to i može tolerisati, ali „Pravoslavnim“ Srbima, nebeskom narodu koji je danas nebeski samo po tome što još malo pa ni krov nad glavom neće imati, neće imati ništa do samih nebesa... Srbima se to praštati ne može, ne mogu ni psovke na račun „nebesa“ od strane velikog broja „nacionalističkih patriota“ koji nisu štedeli pogani navijački vokabular.  89898989898989

Fudbal, sport ujedinjenih kapitalista koji od aktera pravi materijaliste, disciplina koja se gleda i obožava sasvim neopravdano. Sport kojem se pridaje toliko pažnje da je pored fuzbala i vest da je starica umrla od gladi – vidljiva koliko i puž (golać) u vasioni... Sreću da ispadnu najnesrećniji imali su pravo naši. Srpski fudbal pobija sve zakone fizike - može se niže od dna! A, ti brate, nauči nešto iz pročitanog i posavetuj bližnjega svoga da verom možeš sve, a da si bez vere mrtav i u sadašnjem, i u budućem životu. Drži se dušekorisnih stvari, i s molitvom stupaj čak i u one beskorisne. U suprotnom: skloni se sa puta neverniku, jer spustiće te na svoj nivo i dotući će te iskustvom...

confused

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Ја мислим да је читав проблем заправо у чарапама, које су главни кривац за утецај јудео-масона у фузбалу

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,3181.0.html

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...