Jump to content

Да ли Бог воли фудбал?  

21 члановâ је гласало

1. 1. Да ли Бог воли фудбал?

• Да
      17
    • Не
      5

Препоручена порука

• Гости

Solomon Kane

па да доста смо прокоцкали тих неколико прилика и као што кажеш брзо деморалисање у случају примања гола,итд,итд.

Знаш шта? Драго ми је што смо изгубили.Заслужили смо да испаднемо са оваквом игром!

Еј,не можемо да победимо Аустралију?!!  confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='Just_Cuz_19' />

Јој,како сам бесан!!!

у потпуности те разумем
Подели на овим сајтовима

Solomon Kane

па да доста смо прокоцкали тих неколико прилика и као што кажеш брзо деморалисање у случају примања гола,итд,итд.

Знаш шта? Драго ми је што смо изгубили.Заслужили смо да испаднемо са оваквом игром!

Еј,не можемо да победимо Аустралију?!!  confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='Just_Cuz_19' />

Јој,како сам бесан!!!

у потпуности те разумем
Сад ћу барем на миру да одгледам остале утакмице!  confused

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Swarovski

ништа да затворимо очи и да замишљмо дако Кусамо пуни теглу слата  confused

Just_Cuz_19

Да будем искрен мене и нису пуно изненадили, испунили су моја очекивања  confused

исто и ја , нисам песимиста али некако је то тако у фудбалу

Posle pobede nad Nemackom nije bilo mesta persimizmu, ali opet stara prica. Orlovi se vracaju kuci  blessyou

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Solomon Kane

и за кога ћеш навијати? confused

Не могу рећи да ћу навијати за некога (они кретени за које сам навијао су испали  Just_Cuz_19),али мислим да ће у финалу бити Аргентина и Бразил и волео бих да Аргентина победи али...биће то тешко учинити.Бразил је ипак Бразил.

Подели на овим сајтовима

Да будем искрен мене и нису пуно изненадили, испунили су моја очекивања  Just_Cuz_19

Posle pobede nad Nemackom nije bilo mesta persimizmu, ali opet stara prica. Orlovi se vracaju kuci  confused

Наравно да није али знајући наш балкански менталтет "лако ћемо ми то" свашта се могло очекивати. Слажем се са овим горе што је Жељадин написао, превише ми то нешто дижемо у небеса. И још нешто што сам примјетио вечерас док смо гледали утакмицу, невјероватно је колико људи псују Бога ја сам остао без ријечи. Није сада да смо изгубили због тога али ја вјерујем да навијачи Аустралије нису ни близу толико псовали Бога као ми.  confused

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

Ух, узех мало да читам о теологији Светог Максима...да се смирим... confused

И ја се смирујем...узео сам пикадо и гађам постер нашег тима!  Just_Cuz_19

Подели на овим сајтовима

• Гости

Да будем искрен мене и нису пуно изненадили, испунили су моја очекивања  Just_Cuz_19

Posle pobede nad Nemackom nije bilo mesta persimizmu, ali opet stara prica. Orlovi se vracaju kuci  blessyou

Наравно да није али знајући наш балкански менталтет "лако ћемо ми то" свашта се могло очекивати. Слажем се са овим горе што је Жељадин написао, превише ми то нешто дижемо у небеса. И још нешто што сам примјетио вечерас док смо гледали утакмицу, невјероватно је колико људи псују Бога ја сам остао без ријечи. Није сада да смо изгубили због тога али ја вјерујем да навијачи Аустралије нису ни близу толико псовали Бога као ми.  confused

Бог и Мајка као "ПОСЛАСТИЦА"  confused

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ух, узех мало да читам о теологији Светог Максима...да се смирим... confused

уууууууууууупс пајзи где гађаш  blessyou confused
Подели на овим сајтовима

Ух, узех мало да читам о теологији Светог Максима...да се смирим... blessyou

уууууууууууупс пајзи где гађаш   joooj confused
Пазим,пазим...право у Жигића и Лазовића. confused

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...