Jump to content

Да ли Бог воли фудбал?  

21 члановâ је гласало

1. 1. Да ли Бог воли фудбал?

• Да
      17
    • Не
      5

Препоручена порука

Ганци честитам. Заслужено  slavabogu

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Za koga sada da navijamo?

Od ovih što su do sada prošli, najmiliji su mi Gaučosi i Crne Zvezde (iako su nas pobedili).

Videćemo ko će se još u naredna dva dana plasirati.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Катастрофа! Одавно се нисам овако насекирао. Не могу да верујем да не можемо да победимо једну трећеразредну екипу.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Код наших фудбалера , главни је проблем ГОРДОСТ , што углавном у самом старту унапред понизимо некога ко је слабији од нас и ето како се врати , а то није први пут ни последњи.

Но шта да се ради , то је фудбал , живот иде даље и надајмо се бољем .

Подели на овим сајтовима

• Гости

Катастрофа! Одавно се нисам овако насекирао. Не могу да верујем да не можемо да победимо једну трећеразредну екипу.

па ти и јест проблем , те слабије екипе никако нам неиду
Подели на овим сајтовима

Ми смо такви морони да ја немам речи! slavabogu

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Uvek uvek uvek .... na kraju zeznu stvar. A to mene najvise nervira

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• Гости

Брате ти очито више пратиш фудбал од мене , јел ови наши некако слабије играји са слабијим екипама , какав је то проблем код нас - наших фудбалера?
Подели на овим сајтовима

Ajde poslužite se ovim sredstvom za povećavanje serotonina, i sve ima da bidne ok.

Постављена слика

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...