Jump to content

Да ли Бог воли фудбал?  

21 члановâ је гласало

1. 1. Да ли Бог воли фудбал?

• Да
      17
    • Не
      5

Препоручена порука

Ako pobedimo Australiju - prolazimo sigurno ... o.k.

ali ... kako da ne budemo prvi u grupi ?  :0104cheesy:

Pa, neka Gana pobedi Nemačku i neka oni idu na Engleze u 1/8 finala ...

Ili neka Nemci pobede Ganu ... može i tako (pa ENG-GER da igraju u 1/8 finala) (osim da mi sa velikom razlikom pobedimo)

SAMO DA NE REMIZIRAJU ... (onda bi mi bili prvi u grupi  мајкл)

----------------------------------------------

Ali , ako igramo nerešeno sa Australijom ...

ONDA ILI ISPADAMO ( :)) ILI SMO DRUGI U GRUPI ( spam)

ispadamo ako :

-Nemačka i Gana remiziraju

-Nemačka pobedi SAMO sa 1 golom razlike (osim ako mi odigramo "visok" nerešen rezultat)

prolazimo ako :

-Gana pobedi Nemačku

-Nemačka pobedi Ganu , ali sa barem 2 gola razlike

--------------------------------------------------------------------

ako izgubimo - SIGURNO ispadamo !

--------------------------------------------------------------------

ukratko :

Ako pobedimo , da navijamo da Gana i Nemačka NE REMIZIRAJU ! (za naše drugo mesti u grupi)

Ako igramo nerešeno , da  navijamo da ...

ili pobedi Gana , ili Nemačka - SA VIŠE GOLOVA RAZLIKE ! (za prolaz )

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

Иксрено, мени је криво што су Словенци испали, јер су показали добар фудбал на овом првенству и мислим да су заслужили да прођу даље. А уз то, драго ми је да Енглеска није прва, него друга.... јер, не очекујем да будемо први...очекујем да будемо други... ми бијемо Аустралију а Немачка Гану....

е сад... видећемо шта ће бити...можда и завршимо ово Светско вечерас  (пу пу пу далеко било)

само да не убацује Пантелића у игру.... :)

Подели на овим сајтовима

е да..Уличару..нисам те похвалио за оволики труд што делиш са нама...

искрено, ја то увек волим сам да радим.....  кад остану две текме... по три комбинације...то је укупно- 9 комбинација могућих.. и онда цртам шеме, табеле... баш се уживим у све то...и текме пратим тако што гледам те табеле....  ах, радост "највеће споредне ствари на свету"....

Подели на овим сајтовима

Ko zna ssta cce biti. Nasse su utakmice uvek chudne, kao da ih lichno Hichkok rezzira.

Srbijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Дај да  овде нађем смирење...

Како је добар овај фудбал. Тачно те стави тамо где јеси, ило што би рекли "Тко високо лети, ниско пада"

А сад адио, а сад адио...

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Дај да  овде нађем смирење...

Како је добар овај фудбал. Тачно те стави тамо где јеси, ило што би рекли "Тко високо лети, ниско пада"

А сад адио, а сад адио...

Koliko mogu da me iznerviraju to je cudo .....

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Gol...... ajmo jos  2  joooj  algabacaju

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Ruka je bila  slavabogu

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...