Jump to content

Да ли Бог воли фудбал?  

21 члановâ је гласало

1. 1. Да ли Бог воли фудбал?

• Да
      17
    • Не
      5

Препоручена порука

Треба да бијемо швабе,....   И хоћемо...

Trebalo bi, ali ako ne krenamo napadacki u smislu da Antic izadje sa nekim genijalnim resenjem

u napadu tesko da ce Pantelic i Zigic moci da se nose sa Fridrihom i Mertesakerom.

Ma ja cu biti prezadovoljan samo da izvucemo nereseno. Pa da idemo na punu pobedu sa Kengurima.

Подели на овим сајтовима

ma daj bre, zigic i pantelic promasili celu loptu...... preterali su stvarno....... treba nam: dva napadaca, i pored laneta i krasica jos jedan brz igrac u sredini...... i da vidis fudbal..... da su nasi sve pogodili mi bi vodili sa 3-0, igra je bila ok postavljena, gana je morala prvo da se smiri, ali onda ova dvojca........

Подели на овим сајтовима

Треба да бијемо швабе,....   И хоћемо...

Ma ja cu biti prezadovoljan samo da izvucemo nereseno. Pa da idemo na punu pobedu sa Kengurima.
u tom slučaju bi imali 4 boda !

Teško sa 4 boda , iako moguće ...

Ali , da australija pobedi ganu ( a , i Nemačka da pobedi Ganu)

Ukratko : NE bi zavisilo samo od nas !!!

Pobedom proziv Nemačke se otvaraju i druge mogućnosti ... recimo da Nemačka "izvisi" !

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

Ја сам чуо да сада тренутно интезивно тренира Бата Живојиновић. Ипак су га Швабе добро упамтиле.

Он једини може да нас извуче из рупе у коју смо упали. А како се Немци стартовали....ух, страх ме и да помислим. Јуче сам чула изјаву Р. Ан тића који је рекао да је нашим играчима доста сметала бука од оних трубица на стадиону  :drugarstvo:

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

Ја сам чуо да сада тренутно интезивно тренира Бата Живојиновић. Ипак су га Швабе добро упамтиле.

Он једини може да нас извуче из рупе у коју смо упали. А како се Немци стартовали....ух, страх ме и да помислим. Јуче сам чула изјаву Р. Ан тића који је рекао да је нашим играчима доста сметала бука од оних трубица на стадиону  :drugarstvo:

aaaa , pa , znači zaaatooo ....

.

.

Подели на овим сајтовима

Како су словаци изгубили  0442_feel у задњој минути

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

grupa A

Francuska , da bi prošla MORA da pobedi u poslednjem kolu (sa više gola razlike) ,

a Urugvaj i Meksiko da NE odigraju nerešeno ! (da neko pobedi , po mogućstvu sa više golova razlike)

gol razlika FRA O:2 (-2), URU 3:0 (+3) , MEX 3:1 (+2)

Što važi za Fra , važi i za J.Afriku ...  (1:4 , znači , još gore !)

u suprotnom - idu dalje Meksiko i Urugvaj !!!

ZNAČI ,MEX I URU  MOGU LADNO DA IGRAJU NA NEREŠENO , JER U TOM SLUČAJU OBE PROLAZE !

GRUPA B

ARGENTINI je dovoljan bod u poslednjoj utakmici (protiv GR)

mogu i da izgube , ali onda :

Prolaze ako J.Kor. ne pobedi Nigeriju

A , ako J.KOR. pobedi Nigeriju - GLEDALA BI SE GOL RAZLIKA !

trenutno : ARG 5:1 , GR 2:3 , J.KOR 3:4

i Nigerija ima šanse , AKO POBEDI U POSLEDNJOJ UTAKMICI (J.KOREJU)

ALI ... SAMO AKO GRČKA IZGUBI OD ARGENTINE !

tada bi GR , J.KOR. I NIGER. imali po tri boda , pa bi se gledala gol razlika !

GR i J.KOR imaju trenutno po 3 boda , ali je j.kor. u prednosti  (3:4 , dok Grčka ima 2:3)

(a , i u medjusobnom susretu je pobedila)

U SLUČAJU ISTOG BROJA BODOVA , ODLUČUJE :

1. GOL RAZLIKA (UKUPNA)

2. BROJ POSTIGNUTIH GOLOVA

3. BODOVI U medjusobnim  susretima

4. gol-razlika (u medj. susr.)

5. dati golovi (u medj. susret.)

6. žreb

.

.

Подели на овим сајтовима

ja mislim da ce biti 0-0, pa dobijamo australiju, pa idemo dalje......

nije sigurno !

U tom slučaju bi smo imali 4 boda !

A , ako i Gana pobedi Australiju - imala bi 6 boda (već posle 2 utakmice)

a, Nemci 3 , plus sa nama 1 ... znači 4 , pa im je dovoljan bod u poslednjoj utakmici (protiv Gane)

Čak i ako Gana igra nerešeno sa Australijom ,

ulazi u poslednje kolo sa 4 boda , kao i Nemačka ,

tako da mogu ladno da u poslednjoj utakmici Gana I Nemačka remiziraju , jer OBE BI PROŠLE !!!

JEDINO AKO BI AUSTALIJA POBEDILA GANU ... BOD PROTIV NEMACA BI NAM ZNAČIO NEŠTO !

p.s. http://www.fifa.com/worldcup/statistics/pastworldcup/index.html  

(srbija -naslednik YU)

.

.

Подели на овим сајтовима

КРАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.

..

...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...