Jump to content

Šešelj i Dveri započeli pregovore oko stvaranja patriotskog bloka

Оцени ову тему

Crveni Ignjatije

Препоручена порука

Dveraši su postali jako sumnjivi otkako su kod sebe zabranili verske debate. To je kao da su izbrisali smisao pravde iz tog pokreta.

I opet prosipanje iz šupljeg u prazno. Srećom je Šešelj potvrdio njihov identitet. :) Postaju jedno u svemu zaludnom - ili verski, zabludnom.

Ti si ono pre dva meseca pisao kako su dveri jedin nada z srbiju...just sayin..

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Birao sam najmanje zlo i to je relativno. Mi treba kao ŽRU da osnujemo politički poket. :)

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Uh ne bi ja da sam na tvom mestu,previse nade polagao u to... 

Какво је то моје место, уколико би био љубезан да појасниш?

Подели на овим сајтовима

Birao sam najmanje zlo i to je relativno. Mi treba kao ŽRU da osnujemo politički poket. :)

Kad su tebi Dveri najmnje zlo.... skupin neradnika i galamdzija koji se bave ozakonjivnjem i zakonskom zastitom i privilegijom nekih konzervativnih vrednosti ... onda imas jako cudn pojam zla..

Подели на овим сајтовима

Dveraši su postali jako sumnjivi otkako su kod sebe zabranili verske debate. To je kao da su izbrisali smisao pravde iz tog pokreta.

I opet prosipanje iz šupljeg u prazno. Srećom je Šešelj potvrdio njihov identitet. :) Postaju jedno u svemu zaludnom - ili verski, zabludnom.

Kako mislis zabranili verske debate? 

Milane na tom tvom sa tacke nadanja da nece preci.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Бошко Обрадовић: Срећна Нова предизборна 2015. година!

Говор Бошка Обрадовића на редовној годишњој Скупштини Покрета Двери, одржаној у Сава центру у Београду.

89c-godisnja-skupstina-dveri-2014.JPG

Три су важне и велике вести обележели ову, 2014. годину.

Прва вест је да је српски народ, под невиђеном медијском тортуром и страховладом Српске напредне странке, по први пут на изборима гласао за издајнике и издају. Напредњаци су дошли на власт лажним обећањима борбе против криминала и корупције, великих реформи и масовног запошљавања. Данас, девет месеци после ванредних републичких избора Србија почиње да се трезни од овог неотитоистичког пијанства и схвата да је све била само медијска лаж и обмана.

За три године власти СНС, СПС и других њихових сателита није завршен ниједан судски поступак и на вишегодишњој робији на основу правоснажне пресуде не налази се нити један политичар, тајкун или криминалц који је опљачкао народ и државу. Уместо масовног запошљавања добили смо смањење плата и пензија, а велике реформе доносе продају Телекома, ЕПС-а и даљу распродају преосталих природних и привредних богатстава. На погубном путу Србије у ЕУ и у самој власти дошло је до пукотина, јер више не може да се сакрије обиље нових ултиматума који се постављају пред Србију. Сада је већ јавно огољено да Србија мора да се одрекне Косова и Метохије ако жели да постане члан ЕУ, а да притом владајући режим не даје никакве гаранције да ћемо икада постати чланица ЕУ. Управо је све то разлог зашто тражимо обуставу даљих преговора са ЕУ и прекид испуњавања свих до сада наметнутих услова из ЕУ. Свему овоме треба додати небивали медијски мрак, у коме се за последње три године водећи представници власти, Николић, Вучић и Дачић, нису појавили нити у једној ТВ емисији у којој би са друге стране седео неко ко другачије мисли од њих.

Ова разоткривеност катастрофалних последица евроинтеграција Србије, као и свих режимских предизборних лажи и медијских цензура, ствара предуслове за јачање опозиције у наступајућој 2015. години.

Друга вест је да у Скупштини Србије више нема опозиције. Садашња скупштинска владајућа већина и опозиција деле потпуно исти систем вредности и идентичне ставове по кључним националним и државним питањима. Они се такмиче у томе ко би више могао да послужи интересима западних амбасада, и то је сва разлика међу њима. Истинска, Нова српска опозиција може се формирати једино ван Скупштине Србије, у редовима патриотских политичких организација.

Оно што радује јесте да се једина живост и обнова дешава управо на том полу политичке сцене. Док се некадашње ДОС-манлије оличене у Демократској странци, Тадићу, ЛДП-у и УРС-у распадају и нестају, јер им је СНС преузела програм и улогу, за то време јачају патриотске опције на челу са Покретом Двери, ДСС и СРС. Посебно радује почетак боље комуникације и сарадње између наших патриотских организација. У томе видимо једини начин да зауставимо овај режим у даљем напредовању у економску и социјалну пропаст.

Нити једна од наших политичких организација, да се разумемо, не може у овом часу самостално да угрози власт, док заједничким опозиционим активностима можемо доста учинити на јачању опозиције, ванредним републичким и покрајинским изборима, смени власти и стварању патриотске Владе Србије и државочуварног и антиаутономашког руковођења северном српском покрајином. Ова патриотска сарадња, прва после много деценија на српској политичкој сцени, изазива велику наду свих српских родољуба, као и узбуну у редовима свих српских непријатеља, па се могу очекивати различити покушаји да она буде осујећена.

И трећа вест, која још увек није информативно-аналитички ни констатована у јавном мњењу, јесте специфичност првих следећих локалних избора у Мионици и Лучанима, који су заказани за 28. децембар. Изузев владајућих странака на те изборе опозиција практично не излази. Покрет Двери браниће боје патриотске опозиције на изборима у Лучанима, и дубоко смо уверени да то може бити симболичка прекретница и увод у нову, предизборну 2015. годину.

Покрет Двери очекује све већа социјална незадовољства у Србији, повећани број штрајкова и протеста против власти, немогућност Владе да испуни било шта од својих предизборних обећања и даљи конфликт унутар саме власти. Зато смо дубоко уверени да нас у следећој години очекују ванредни покрајински и локални избори, а врло могуће и ванредни републички, па чак и председнички избори. Покрет Двери фокусира све своје снаге у правцу припрема за следећу изборну годину, настављајући сарадњу са другим патриотским политичким организацијама и истакнутим српским интелектуалцима на рушењу ове власти на републичком и покрајинском нивоу.

Зато, драга браћо и сестре, поштовани пријатељи и саборци,

Срећна Вам Нова, предизборна 2015. година.

Како радили, тако нам и Бог помогао!

Подели на овим сајтовима

Bosko Obradovic.. profesionalno obrazovam iz srbistike.. dkle srpska knjizevnost i umetnost.... radio u biblioteci....hoce glasove da vodi drzavu...

po cemu on treba da zasluzi moc i vlast? Po tome sto se dre PATRIOTIZM, SRBIJA i IZDAJNICI?

Nisu mi jasni ljudi koji glasaju za njega..

Подели на овим сајтовима

Bosko Obradovic.. profesionalno obrazovam iz srbistike.. dkle srpska knjizevnost i umetnost.... radio u biblioteci....hoce glasove da vodi drzavu...

po cemu on treba da zasluzi moc i vlast? Po tome sto se dre PATRIOTIZM, SRBIJA i IZDAJNICI?

Cek a Radulovic ima zavrsen Fakultet politickih nauka?  Ajde sad ti meni reci njegov smer koji je zavrsio a koji se zove "Elektronika" na elektrotehnickom fakultetu je obrazovanje za vodjenje drzave? Pritom je covek ateista dakle veliki minus i pritom ga mnogi optuzuju da je kao stecajni upravnik unistio neka preduzeca i pritom je bio Vucicev ministar,dopustio je da mu Vucic bude sef,oblast rukovodjenja twiter. 

Velelepan CV za vodjenje drzave. Naprosto ne daj Boze jos takvih.

Ili mozda Kiza?  ciji je cale bio u Nisu rukovodilac. Sa sumnjivo zavrsenom visom poslovnom skolom u Beogradu u trajanju od 2 godine i dalje mnogi vode da je jedva zavrsio srednju a tu visu ni ne spominju jer je toliko sumnjiva.  Nije isao u vojsku,moram i to reci cisto pojasnjenje ko su i sta su Zivkovici,ako im sin ne ode u odsluzenje vojnog roka,moj cale koji je studirao pravni fakultet u Beogradu morao je u 30 godina sa zenom i detetom kuci da ide da sluzi vojni rok. A ovaj mucenik srednju zavrsio i nije morao.

Onda akcija sablja? jel to preporuceno,koliko Srbija placa odstetu uhapsenih tad? Nislija koji ne sme u Nis da ode,znas kako ga tamo zovu... Ne da mi nije jasno ko moze da glasa za te ljude,nego mi naprosto ti ljudi nisu ni normalni.

Eto to su tvoji kandidati.

Ipak je bolji onaj profesor Srbistike i bibliotekar.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Cek a Radulovic ima zavrsen Fakultet politickih nauka? 

Ne, radulovic ima ozbiljan radni staz.

Velelepan CV za vodjenje drzave. Naprosto ne daj Boze jos takvih.

DAj boze josh vise ovakvih:

У периоду од 1990. до 1994. радио је у немачком предузећу Сименс, у пословима везаним за нуклеарне електране у Немачкој, Русији и САД.[3] Од 1994. до 1996. био је запослен у Antares-EDS-Amdahl-у, у Торонту, као „руководилац развојног тима релационе базе података“.[3] Од 1996. до 1998. имао је више званичних функција у Интерпра медицинској мрежи (Interpra Medical Network), у почетку као потпредседник за развој, а потом и као један од чланова Управног одбора. Од 1997. до 2001. имао је функцију генералног директора у компанији која се бавила серверима за слике, TrueSpectre-у. Заједно са колегама из компаније, осмислио је архитектуру и алгоритме који су обрађивали слике на серверима. Од 2002. до 2006. био је саветник више инвестиционих компанија.

Uz to je bio privredni inspektor kod Verice Barac. (to ti je najveci borac protiv korupcije kog je Srbija ikad imala)

Radulovic na CNN:

Za razliku od biblioterakara, svoje ekonomsko obrazovanje je stekao neformalno..ali ga je dokazao plivajuci kroz poslovni svet, na pozicijama u najvecim svetskim kompanijama..... pa cak je izgradio i jednu svoju koju je prodao Adobneu.. ovu arhitekturu i agoritme koji su obradjivali slike na serverima, njih je prodao ADOBE (kompanija koja pravi fotoshop, flesh player itd)

a pored Radulovica, Radulovic ima profesora politicke ekonomije (drugi covek u stranci) Dusan Pavlovic, pored radulovica..drugim recima, covek usko strucno obrazovan na polju ekonomija i drzave.

Ti buraz, mogao bi malo da procitas radulovicevu biografiju pre nego sto lupetas takve gluposti.

Uz njega su vise manje, sve radni i posteni ljudi, privrednici koji posteno rade za svoj dinar, proizvode nesto korisno, a ne bibliotekari, profesori i ostali intelektualci na drzavnoj sisi....ima i takvih ali mnogo manje nego u dverima i radikalima gde su svi vise manje takvi..

Подели на овим сајтовима

Данас, девет месеци после ванредних републичких избора Србија почиње да се трезни од овог неотитоистичког пијанства и схвата да је све била само медијска лаж и обмана.

Неотитоистичко пијанство :)

Краће није могао да објасни.  Свака част ! 

"Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски

"Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник

http://www.serbian-iconography.com/                       www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU

Подели на овим сајтовима

Ти би требало  да престанеш да трошиш ''писаљку'' тј гласно  да размишљаш .. Мислим ја сам заиста противник оваквое политичке опције као што су Двери .. али ти брате ... стварно, да није трагедија твоје писање било би веома смешно .. али није .. само је трагедија 

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

Неотитоистичко пијанство :)

Краће није могао да објасни.  Свака част ! 

Samo još da umesto da priča šta vlast rati loše, mogao bi da priča šta će on dauradi i na koji način. Ovo ne važi samo za njega, nego sa sve stranke. Jer glasove uglavnom skupljaju tako što s*ru po vladajućoj stranci umesto da do klasova dolaze planom i programom, tako su i ovi sada došli na vlast,

Umesto da odgovaraju na pitanja šta i KAKO (veoma bitno) može da se uradi, oni odgovaraju na pitanja šta sadašnja vlast radi loše. Ja ne shvatam ljude koji glasaju za likove čiji je jedini plan i program da pljuju po drugim strankama i prosipaju demagogiju. Ja do sada sam dva glasanja propustio (tri ako računamo i drugi krug za predsednika) i dok se ne pojavi neka stranka sa planom i programom neću ni da glasam.

Подели на овим сајтовима

Ти би требало  да престанеш да трошиш ''писаљку'' тј гласно  да размишљаш .. Мислим ја сам заиста противник оваквое политичке опције као што су Двери .. али ти брате ... стварно, да није трагедија твоје писање било би веома смешно .. али није .. само је трагедија 

Tragikomicno je jedino to sto na ovom forumu postoje ljudi koji bi da glasaju za bibliotekara i likova koji ceo zivot zive na drzavnoj sisi, a najveca politicka mudrost im je sto kolicima blokiraju gej parade, i deru se "TOMISLAVE IZDAJNIKU!!!"

Takvima mi je drago da budem smesan i komican.. jer ako si takvima normalan - to je vec zabrinjavajuce...

Подели на овим сајтовима

Twitter je keva :D Ja sam na twitteru zapratio Radulovica,smatram trenutno da sam u njegovom kabinetu za preporod Srbije 

Подели на овим сајтовима

Tragikomicno je jedino to sto na ovom forumu postoje ljudi koji bi da glasaju za bibliotekara i likova koji ceo zivot zive na drzavnoj sisi, a najveca politicka mudrost im je sto kolicima blokiraju gej parade, i deru se "TOMISLAVE IZDAJNIKU!!!"

Takvima mi je drago da budem smesan i komican.. jer ako si takvima normalan - to je vec zabrinjavajuce...

Ма опусти се .. и терај .. 

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...