Jump to content

Šešelj i Dveri započeli pregovore oko stvaranja patriotskog bloka

Оцени ову тему

Crveni Ignjatije

Препоручена порука

Twitter je keva :D Ja sam na twitteru zapratio Radulovica,smatram trenutno da sam u njegovom kabinetu za preporod Srbije 

Nije to dveras, nema tu ljigavu retoriku "preporod srbije" :D

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Београд - Војислав Шешељ, лидер ванпарламентарне СРС, отпочео је разговоре са представницима покрета Двери о стварању патриотског блока који би радио на рушењу актуелне власти и расписивању ванредних парламентарних избора.1231231.jpg

"Састанак је био у форми консултација о актуелној политичкој ситуацији у Србији. То је била и нека врста нашег упознавања са Војиславом Шешељем, који је 12 година провео у Хагу, али је изражена и спремност да те две политичке организације наставе консултације, како би дошло до удруживања патриотских странака", каже за Данас Бошко Обрадовић, један од вођа Двери. Немања Шаровић из СРС каже да је разговор са функционерима Двери имао ноту упознавања, али да никакав конкретан договор није постигнут. На питање да ли ће ускоро уследити и разговор са ДСС, он одговара да не верује. Шаровић каже да ће ускоро уследити разговори са покретом Наши и са неким истакнутим појединцима.

(Данас)

Нека Бог благослови па да срушимо ову про-европску, антихришћанску и антисрбску власт.

Подели на овим сајтовима

Нека Бог благослови па да срушимо ову про-европску, антихришћанску и антисрбску власт.

Izem ti hrišćanstvo koje ne može da opstane i širi se bez da je poduprto državnom silom. Krajnje jadno za bilo koji religijski sistem.

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

Izem ti hrišćanstvo koje ne može da opstane i širi se bez da je poduprto državnom silom. Krajnje jadno za bilo koji religijski sistem.

Немој ти да вређаш, еси чуо! Ил ће Војвода и двери да шире Хришћанство, ил нико!

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...