Crveni Ignjatije Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 Београд - Војислав Шешељ, лидер ванпарламентарне СРС, отпочео је разговоре са представницима покрета Двери о стварању патриотског блока који би радио на рушењу актуелне власти и расписивању ванредних парламентарних избора. "Састанак је био у форми консултација о актуелној политичкој ситуацији у Србији. То је била и нека врста нашег упознавања са Војиславом Шешељем, који је 12 година провео у Хагу, али је изражена и спремност да те две политичке организације наставе консултације, како би дошло до удруживања патриотских странака", каже за Данас Бошко Обрадовић, један од вођа Двери. Немања Шаровић из СРС каже да је разговор са функционерима Двери имао ноту упознавања, али да никакав конкретан договор није постигнут. На питање да ли ће ускоро уследити и разговор са ДСС, он одговара да не верује. Шаровић каже да ће ускоро уследити разговори са покретом Наши и са неким истакнутим појединцима. (Данас) Килер метиљавих попова Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 T'pol, Ignjatije, Дуња and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 Stvara se bedem! Dveri i Seki bi imali u svakom trenutku bar 12,13 posto glasova,sto bi ih svrstalo u drugu po snazi koaliciju posle sns-ns-ts-spo-ps-rasim i ostali iz nje. T'pol and Драган Јашић је реаговао/ла на ово 2 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 Ja mislio hoce da rade na nekom programu da ponovi Srbiju oni oce da rade na tome da sruse ovu vlast i oni uzjasu fotelje bez obzira sto zajedno nemaju precen cenzus... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 Ja mislio hoce da rade na nekom programu da ponovi Srbiju oni oce da rade na tome da sruse ovu vlast i oni uzjasu fotelje bez obzira sto zajedno nemaju precen cenzus... Pa svakako ce raditi na programu,naravno da pred izbore moraju nesto da ponude narodu i da je normalno uskladjivanje programa ako bude te koalicije. E sad to sto je tvoj idol politicki jedan ugledan tviteras koji u 240 karaktera vodi Srbiju i obnavlja i ponavlja je,ne mogu svi tako. Inace ako se stvori koalicija a svim silama sam za,ovo ce biti druga najveca strana u parlamentu na sledecim izborima,potisnuce i sps a o zutima i ostalim da ne pricam. I nacece itekako koaliciju oko Sns-a i naterace ih da naprave vlast sa zutima,a to je onda konacan udarac za mislim duze oslobodjenje Srbije. T'pol је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 Ja mislio hoce da rade na nekom programu da ponovi Srbiju oni oce da rade na tome da sruse ovu vlast i oni uzjasu fotelje bez obzira sto zajedno nemaju precen cenzus... А ко да ће и овако прећи... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 А ко да ће и овако прећи... pa znaju da jedini nacin da dodju na vlast jeste nasilje... to je jezik koji govore-razumeju... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 Nista od ovoga. Dveri su kukavicje jaje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 Pa svakako ce raditi na programu,naravno da pred izbore moraju nesto da ponude narodu i da je normalno uskladjivanje programa ako bude te koalicije. E sad to sto je tvoj idol politicki jedan ugledan tviteras koji u 240 karaktera vodi Srbiju i obnavlja i ponavlja je,ne mogu svi tako. Moj politicki tviteras je neko ko je za razliku od ovih neradnika imao radnog staza, radio za par velikih kompanija, jednu napravio,... produktivan covek.... Nije radio po bibliotekama zaposljen (verovatno ) preko veze ko obradovic, i ziveo po drzavnoj sisi ili seselj koji jedini radni staz ima kao fakultetski profesor nesto kratko (opet na drzavnoj sisi) Dakle obojica neproduktivni retoricari, koji se bave samo politikom i samo to znaju.. da pricaju , ne umeju da stvore nista, da naprave nista... produktivno i kroisno za druge.. Hvala bogu da ce jedan produktivan i radan covek da mi bude politicki idol a ne retoricari i demagozi bez toga da su ista stvorili u zivotu konkretno osim sto su "intelektualaci" u prazno..... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 o je onda konacan udarac za mislim duze oslobodjenje Srbije. I onda necesimati para za benzin za ta kola sto ih sad kupis.. ali boli te uvce, bices slobodan, i ti i SRbija. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 А ко да ће и овако прећи... Uh ne bi ja da sam na tvom mestu,previse nade polagao u to... Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 Šešelj je i pušten da bi uništio narodni fron. Stari igrač. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 (измењено) Šešelj je i pušten da bi uništio narodni fron. Stari igrač. sigurno nije pusten jer nece da im ... tamo.. ... Измењено Децембар 14, 2014 од RYLAH Речник и пристојност. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 Časnije je da izvrši harakiri. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Децембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2014 Dveraši su postali jako sumnjivi otkako su kod sebe zabranili verske debate. To je kao da su izbrisali smisao pravde iz tog pokreta. I opet prosipanje iz šupljeg u prazno. Srećom je Šešelj potvrdio njihov identitet. Postaju jedno u svemu zaludnom - ili verski, zabludnom. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука