Jump to content

Санкције Русији

Оцени ову тему

Баба

Санкције Русији  

28 члановâ је гласало

1. 1. Да ли ће Србија увести санкције Русији?

• Неће
      13
    • Хоће
      8
    • Немам појма
      6
  2. 2. Да ли треба увести санкције Русији?

• Не, никако
      19
    • Наравно, треба испоштовати договоре са ЕУ
      2

Препоручена порука

Они на вас атомске бомбе, а ви се њима улизујете и кварите односе са Русијом...  7896634

Zato su Japanci uspesna zemlja a mi ne. Jer su dovoljno pmetni da gledaju svoj interes, a ne da gledaju ko im je pre 50 godina bacio atomsku bombu. Oni su svesni koliko su im odnosi sa Rusijom - nebitni u odnosu na odnose sa Amerikom.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 194
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ne ulizuju se vec gledaju interes. Politika se ne vodi radi emocionalnih razloga. 

Zato su Japanci uspesna zemlja a mi ne. Jer su dovoljno pmetni da gledaju svoj interes, a ne da gledaju ko im je pre 50 godina bacio atomsku bombu. 

Историја је учитељица живота, каже једна пословица. Ко не учи на грешкама из прошлости биће приморан да их понавља и трпи у будућности, каже једна друга народна пословица.

Само вам је суви материјални интере у глави. А шта је било и шта може бити није важно. Само да нам је сада добро. Зато у пропаст иду и природа и друштво.

Подели на овим сајтовима

Čemu komplikacije. Kako su se oni ponašali kad su nama bile sankcije tako i mi prema njima.

Када би се реципрочно понашали, ми би морали бомбардовати Европу бар 78 дана... порушити им неке мостове, аеродроме, школе, болнице, куће, стамбене зграде... и поубијати им неколико тисућа цивила и војника... итд.

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Када би се реципрочно понашали, ми би морали бомбардовати Европу бар 78 дана... порушити им неке мостове, аеродроме, школе, болнице, куће, стамбене зграде... и поубијати им неколико тисућа цивила и војника... итд.

Mislio sam kako su se Rusi ponašali prema nama......

пре 31 минута, HOA+ рече

(dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има.

Подели на овим сајтовима

Историја је учитељица живота, каже једна пословица. Ко не учи на грешкама из прошлости биће приморан да их понавља и трпи у будућности, каже једна друга народна пословица.

Само вам је суви материјални интере у глави. А шта је било и шта може бити није важно. Само да нам је сада добро. Зато у пропаст иду и природа и друштво.

Naravno Japanci su naucili svoje greske u proslosti, ne sekiraj se.

A da nisu uveli sankcije Rusiji, to ne bi bio materijalni interes? Rusi ce im kroz cjevovde isporucivati pravoslavlje ili sta?

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Научили су да бирају јачу стрну. Прошли пут су изабрли слабију и нису добро прошли.

Штета што ми то не научимо. 

Не знам шта да ти одговорим на ово, али санкције или одсуство санцкија Русији и нем везе нити са природом нити са друштвом.

Има везе једино са економијом и политичким интересима. 

Подели на овим сајтовима

Ја сам против санкција и да се иде до краја, па како нам буде. :)

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Ја сам против санкција и да се иде до краја па како нам буде.

Нама би био врх глупости и апсолутно противно интереса да ударамо санкције Русији.... ем не морамо, ем нам не треба то у животу... 

Подели на овим сајтовима

Додао бих само нешто. Србији не треба ЕУ, јер су људи у Србији недисциплиновани као народ, не кају се, пију, псују Бога, мајку, оца...

Навикли су да кувају пасуљ у фирми и потпуно им је нормално да с посла изађу у 13:00 ч.

Ако се још санкције Русији уведу, то је знак да Србија више нема ни последње своје "ЈА".

Подели на овим сајтовима

Навикли су да кувају пасуљ у фирми и потпуно им је нормално да с посла изађу у 13:00 ч.

Kakva je ovo predrasuda :)

To je mozda bilo 1970 i neke, ne znam gde to jos ima.. Ako je ironija, onda nista.

Подели на овим сајтовима

Навикли су да кувају пасуљ у фирми...

...да би будуће генерације могле да прдну у чабар.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

Режим се куне у маму и тату да неће увести санкције Русији.

Санда Рашковић вели да режим лаже.

Ненад Поповић вели да Србија никако не сме увести санкције већ да треба да искорити ситуацију и успостави још боље економске везе са Русијом.

Шешељ вели да је Санда Вучићева инсталација.

Запад вели да је обавеза Србије да уведе санкције Русији.

Руси веле да Европа неће прикључити Србију себи и да би санкције била издаја.

Шта ви велите?

Подели на овим сајтовима

Ja velim da će nekom u vladi popustit živci ili što kažu kod nas isteći nervi i zbog straha da ne bude zbog tih sankcija-nesankcija Srbija ne primljena u EU će jednog lijepog dana uvaliti sankcije Rusiji, medjutim samo par sati potom će cijela EU povući sankcije Rusiji a Srbija ostati ko ...***** (stavite svaki šta vam prvo padne na pamet) i Putin će poslije na vas a s pravom gledat ko zmija u kokoš. Tako će to bit! Sad će se ubrzo opet u decembru 18. i 19.12. 2014. u EU odlučivati o tome pa do tada izdržite kako znate i umijete.

• Волим 2
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...