Jump to content

Санкције Русији

Оцени ову тему

Баба

Санкције Русији  

28 члановâ је гласало

1. 1. Да ли ће Србија увести санкције Русији?

• Неће
      13
    • Хоће
      8
    • Немам појма
      6
  2. 2. Да ли треба увести санкције Русији?

• Не, никако
      19
    • Наравно, треба испоштовати договоре са ЕУ
      2

Препоручена порука

И ту генерализујеш? Е мој ти..

Ти слободно веруј да "већин руса" оће да не може да купи европске производе и да "већина европљана" оће да не може да купи руске производе све због тога што њихове владе подржавају различите стрне у сукобу у украјни.

Vecina rusa zna za cast.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 194
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ти слободно веруј да "већин руса" оће да не може да купи европске производе и да "већина европљана" оће да не може да купи руске производе све због тога што њихове владе подржавају различите стрне у сукобу у украјни.

На жалост, ЕУ је та која је, под (ин)директним утицајем САД, увела санкције Русији желећи да сукоб у Украјини, који су несумњиво они (ЕУ и САД) идејно, логистички, финансијски и војно потпомогли, само да би преко украјинског "топовског меса", у геополитичком контексту, присвојиле оно што су планирале да узму на већ стереотипан и на примеру других земаља, опробан и ефикасан начин. Међутим, овде су се мало зезнули и један део ( а можда и друге делове Украјине) су изгубили. Шта год ми мислили о Русији, волели је или не, Русија није непријатељ са којим можеш тек тако да се зајеба**. Колико год Руси губе, европске државе ће бити већи губитници.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Vecina rusa zna za cast. Ne ceni druge prema sebi ...

A zna i za Srbiju 

Citat jednog mog druga koji trenutno boravi u Rusiji:

"Ljudi u Samari su tako divni,svi te postuju,neki kazu i da vole srbiju cak i pitaju jel sve u redu sa izrealom,pakistanom i avganistanom sada,koliko vam je zena dozvoljeno da imate?" :D

Подели на овим сајтовима

На жалост, ЕУ је та која је, под (ин)директним утицајем САД, увела санкције Русији желећи да сукоб у Украјини, који су несумњиво они (ЕУ и САД) идејно, логистички, финансијски и војно потпомогли, само да би преко украјинског "топовског меса" узеле оно што су планирале да узму на већ стереотипан и на примеру других земаља, опробан и ефикасан начин. Међутим, овде су се мало зезнули и један део ( а можда и друге делове Украјине) су изгубили. Шта год ми мислили, Русија није непријатељ са којим можеш тек тако да се зајеба**. Колико год Руси губе, европске државе ће бити већи губитници.

Слажем се ја са свим тим, смо скрећем пажњу да су то владе и политичари, а не обични људи. Није тамо неки немац баш срећан због тих игри.. као и неки Рус... а они су ти који губе, на које иде штета тих политичких игара.. нажалост њих нико не пита по том питању... 

Vecina rusa zna za cast.

Опет генераллизација. :)))

Опасна је то бољка...

Иначе ти кад причаш о части ...  :))

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

A zna i za Srbiju

Citat jednog mog druga koji trenutno boravi u Rusiji:

"Ljudi u Samari su tako divni,svi te postuju,neki kazu i da vole srbiju cak i pitaju jel sve u redu sa izrealom,pakistanom i avganistanom sada,koliko vam je zena dozvoljeno da imate?" :D

Ne bi me iznenadilo s obzirom da se pola srba potircilo ... Culi balkda za taj srpski obicaj prodaje vere i slicno .. Isporuka predsednika ...

Подели на овим сајтовима

Ne bi me iznenadilo s obzirom da se pola srba potircilo ... Culi balkda za taj srpski obicaj prodaje vere i slicno .. Isporuka predsednika ...

Чак и кад Рус показује незнање.... Срби су криви јер нису бирали шешеља и јер су испоручили "председника" који је пола свог мандата био на покраденим гласовима, слао полицију која је малтретирала све редом у Србији, понајвише своје грађане.  :cheesy3:

Срам нас било  :))

Подели на овим сајтовима

Слажем се ја са свим тим, смо скрећем пажњу да су то владе и политичари, а не обични људи. Није тамо неки немац баш срећан због тих игри.. као и неки Рус... а они су ти који губе, на које иде штета тих политичких игара.. нажалост њих нико не пита по том питању..

Па нека питају своју Бриселску бирократију, зашто их доводе у такву ситуацију? Ко их је** ако не могу да реше тај проблем, већ ћуте и трпе! Исто важи и за нас. Ко нас је** што смо јајаре и деценијама трпимо у суштини исте људе који се непрестано врте на политичкој сцени само мењајући дрес и партије које су све до једне неспособне да изграде и уреде већ само да своје чланове учине милионерима, које су оно мало што је постојало уништиле и бесомучно опљачкале народ и државу, а да се нико није појавио ко је заиста спреман да очисти државу од безбројних лопова који су милионе грађана довеле до ивице егзистенције и притом јхош видимо да нико никада није адекватно одговарао и био на прави начин санкционисан за то...на начин да дотични запамти, а и свако други, да ће бити до краја и до сржи урнисан ако буде ухваћен у ојађивању људи и државе!  Јел ћутимо? Јел трпимо? Јел и даље мислимо "не можемо ми ништа ту да променимо?"  Онда ће нам тако и бити. Ко је** и њих и нас када смо будале, искрено речено! 

Подели на овим сајтовима

Чак и кад Рус показује незнање.... Срби су криви јер нису бирали шешеља и јер су испоручили "председника" који је пола свог мандата био на покраденим гласовима, слао полицију која је малтретирала све редом у Србији, понајвише своје грађане. :cheesy3:

Срам нас било :))

Nema sta da nas bude sram ... A ni da se zalimo ... Odabrala je Srbija svoj put ... Sa narkicima i mafihasima koji isporucuju ...

Подели на овим сајтовима

Nema sta da nas bude sram ... A ni da se zalimo ... Odabrala je Srbija svoj put ... Sa narkicima i mafihasima koji isporucuju ...

Боље него психопате, комунисти и фашисти. :) 

Подели на овим сајтовима

:))

Осим ако не мислиш да су људи који машу пиштољем испред камера - нормални. :) 

Ја сам те што машу пиштољима у јавности увек избегавао.. није са њима нешто у реду... 

Углавном заглаве на робији... :))

Подели на овим сајтовима

Осим ако не мислиш да су људи који машу пиштољем испред камера - нормални. :)

Ја сам те што машу пиштољима у јавности увек избегавао.. није са њима нешто у реду...

Углавном заглаве на робији... :))

Ti bi onda oterao celu ameriku na robiju?

Lonacno si ukapirao gde im je mesto ...

Подели на овим сајтовима

Ti bi onda oterao celu ameriku na robiju?

Lonacno si ukapirao gde im je mesto ...

Лоначно си смислио фору па машиш слова од узбуђења :Р

Подели на овим сајтовима

Лоначно - можда је корен овог појма реч "лонац" па овде употребљен у синонимно-подсмешљивом значењу...лонац - глава. :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...