Иван Ивковић Написано Новембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 Кад се каже "крај времена" (у неких "крај света") која вам је мелодија или песма блиска срцу? Будите искрени! Плутон and Богдан_ је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 Плутон, Данче*, Богдан_ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Новембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 Данче*, Иван Ивковић, RYLAH and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 RYLAH, Agaton Vuzman, Дуња and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Новембар 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 Atrium Animae - Psalmus 57 Agaton Vuzman, Богдан_, Дуња and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдан_ Написано Новембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 Иако сам размишљао од кад си поставио тему... Мислим да сам нашао. Данче*, Иван Ивковић, Срђан Шијакињић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Новембар 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 @@Богдан_ :good2: Johnny Cash - The Man Comes Around https://www.youtube.com/watch?v=FgfWvwP6vHc RYLAH, Плутон, Срђан Шијакињић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 Плутон, Биљана, Иван Ивковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 Иван Ивковић, Богдан_, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Новембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 Daj nesto srpsko! Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Новембар 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 Покајни канон Светог Андреја Критског http://www.svetigora.com/audio/download/8387/Pokajni%20kanon%20Svetog%20Andreja%20Kritskog.mp3 http://www.svetigora.com/node/8387 Богдан_, Дијана. and Zero је реаговао/ла на ово 3 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 Daj nesto srpsko! Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Новембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 Фуууууууууууууј!Ал си га погодио... w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Новембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 "Dokle ćeš, Gospodaru Sveti i Istiniti, odlagati da sudiš i osvetiš krv našu na onima što žive na zemlji... ...Ko čini nepravdu, neka još čini nepravdu, i nečisti neka se još prlja... Evo dolazim uskoro, i plata moja sa mnom, da dam svakom po djelima njegovim.... Padnite na nas i sakrijte nas od lica Onoga što sjedi na prijestolu i od gnjeva Jagnjetova" Kaludjerovic Sreten, Иван Ивковић, Драгана Милошевић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Новембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 "I Bog će otrti svaku suzu iz očiju njihovih, ismrti neće iti više, ni žalosti, ni jauka, ni bola neće biti više; jer prvo prođe. .. i koji čuje neka kaže: dođi! ko je žedan neka dođe, i neka uzme vodu života na dar" Sanja Т., Плутон, Adelaida and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука