зеленизуб Написано Новембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2014 Koji god da su razlozi, opet netko negdje treba pokrenuti taj rat, бураз. Увијек се нађе неки Гаврило Принцип. Није ваљад да вас данас дани уче како је сироти Гаврило покрен'о рат глобалног размера? Добро сте ви и "нормални" тамо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leopold Написано Новембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2014 Није то порука, не плаши се. Реци ми тко нормалан парадира у 21. веку док му народ гладује? Северна Кореја и Белорусија, ето тко. Европске земљe не. Istina je uvijek negdje u sredini.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Новембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2014 Европске землје не. Еј Leopold, ај' се ти лепо врати на латиницу. Ако ништа, бар не'ш бит' баш тол'ко смешан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Uscanac Написано Новембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2014 Koji god da su razlozi, opet netko negdje treba pokrenuti taj rat, бураз. Увијек се нађе неки Гаврило Принцип. Jer neće valjda javnost biti rečeno: "Idemo u rat zbog pokoravanja Rusije, okruživanja Irana i Kine, te zbog kontrole nad njihovom naftom i plinom". Ratovi uglavnom počinju zbog nečeg trećeg, počinju nečim što motivira nadobudne momkе da uzmu oružje i krenu ubijati za ideale. Kao neko ko je citao i kacio veci broj nekih istorijskih tekstova ocekivao sam od tebe da znas da ratove ne pokrece pojedinac i da je prica koja pocetak Prvog rata vezuje za Principa smesna i deci u vrticu. Povod za rat moze i da se izmisli, ne bi to bilo nista nevidjeno. Uzroci pocetka rata su nesto drugo. Натан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 13, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 13, 2014 Ne plaši se, Leo. Šešelj ima laku ruku. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leopold Написано Новембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2014 Ne plaši se, Leo. Šešelj ima laku ruku. Ne plašim se ja za sebe, već zbog vas Ignjatije. Ako počne, neće se pucat po Zagrebu, već po Beogradu i Banja Luci. Žao mi nevinih koji ne žele rata. Za ove koji jedva čekaju da se opet zapuca me baš briga. Istina je uvijek negdje u sredini.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Новембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2014 Ne plašim se ja za sebe, već zbog vas Ignjatije. Ako počne, neće padati bombe po Zagrebu, već po Beogradu i Banja Luci. Žao mi nevinih koji ne žele rata. Za ove koji jedva čekaju me briga. А јел смемо ми, 'ваки свебезнали, мало да се препа'немо и за тебе? Твоје ментално здравље итсл. Којег рата, шта причаш ти? Ко ту шта "jedva čeka", јел теби добро уопште? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 13, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 13, 2014 Ne plašim se ja za sebe, već zbog vas Ignjatije. Ako počne, neće se pucat po Zagrebu, već po Beogradu i Banja Luci. AKO započne... logično je da se neće pucati po Zagrebu nego po Beogradu i Banja Luci. Tako je oduvek bilo. Zato i nemate povodom čega da održite vojnu paradu. Nego gre'ota da haubice kupujete od Nemaca kad imate kod nas. Manji su putni troškovi, jeftinije su, imate iskustvo sa njima, a možda dobijete i neki komšijski popust. Preporučujem da kupite i vojna vozila "Lazar" i "Lazar2". Dosta su traženi i prodavani. Dobri su i za paradu. A tenkove ćete dobiti na lizing za tu vašu paradu uz Mig-ove. Glupo je održati paradu sa malo tenkova i zrakoplova. Ne ide. Kad zagusti tu su komšije. Čemu susjedi inače i služe ako se ne pomažu. I opusti se, dečki. U NATO paktu si, siguran od zlih Srba. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2014 Ubiste 'prozapadno' orijentirane Obrenoviće 1903. Ubiste 'prozapadno' orijentiranog Đinđića 2003. Meni je jako zanimljivo ovo. Uvek pdaju zrtve prozpadnih politicar. Uvek se nadje neko ko ih kokne. Svaki put kada smo pokusavali da izgradimo dobre odnose sa zaapadom neko se tu umesoa da kokne tog ko pokusava da izgradi te dobre odnose. To si odlichno primetio... Nego sto se tiche teme.... 1. Naprednjaci su proruski koliko i DS... ili Djindjic.. dakle vrlo malo. Koketiraju to stoji, a koketirao je i tadic. 2. Slazem se s tobom da nas rusija debelo koristi.. a mi smo u osinjem gnezdu. To je vecita glupost nse politike.. sto dozvoljavmo sebi da budemo ruski pijun na suprotnoj straani table okruzeni englskim kraljicama, topovim, konjima, lovcima 3. Ne slazem se s tobom uopste oko ove price za rat. Srbij je danas daleko od naacionalistictike. Mnogo manje nego Hrvati.. kod nas trenutno u parlamentu ne postoji nijedna jedina nacionalisticka stranka. Od nacionalistickih straanaka Dveri, Dss, Radikali - nijedna nije presla cenzus. 4. Previse velicas ulogu Srbije daanas, slichno kao i Srpski nacionalisti. Dok je bilo tenkova i nije bilo avion bili smo bitan faktor.... sada nas mozes preskociti i zaobici kako god hoces, i skoro smo irelevantan faktor. Putin nas je mudro iskoristio da bi pokazao da moze da kroci na tlo evrope i da u evropi ima saradnike. 5. Tvoje price o paradi mi nisu jasne. Vojne parade ko vojne parade... ratovi su odavno zavrseni vi ste pobedili, svaka vam caast to je to. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2014 Ne zaboravi ni da je Sns vazila za nacionalisticku stranku pogotovo 2012 gde su dobili skoro 30 procenata na izborima. Sto se tice onoga da ne verujes vezano za radikale bez dokaza,ja stvarno slike nemam ako je dovoljno 3 svedoka javi se,da resimo to. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Новембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2014 "Idemo u rat zbog pokoravanja Rusije, okruživanja Irana i Kine, te zbog kontrole nad njihovom naftom i plinom". Веома прецизно си описао разлоге могућег великог рата. Свака част. Реци ми тко нормалан парадира у 21. веку док му народ гладује? Северна Кореја и Белорусија, ето тко. Белорусија има 5% незапослених и нико не гладује. Имају две параде, за дан независности 3. јула и 9. маја, на дан победе. opet netko negdje treba pokrenuti taj rat, бураз. Увијек се нађе неки Гаврило Принцип. Узрок рата је немачки империјализам, а не Принцип. Uscanac, Драшко, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2014 Ja se samo nadam da će Srbija biti razumna i u ime svoje djece okrenuti leđa Šešelju te sličnim huškačima i bukačima, da ćete reći 'ne hvala' Rusima te konačno jasnije i glasnije odabrati euroatlantske puteve, te da više neće biti krvoprolića u Europi. Пре тога ви треба да се одрекнете Готовине, Маркача, Јасеновца, Степинца, Томпсона, Олује и сличних ствари. Хвала ти на лепим жељама и све што иде уз то, ал ви имате толико ствари са којима бисте морали да рашчистите пре него што било кога кренете да учите. Посебно са позиције моралне супериорности. Данче*, МилошБГ, Плутон and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2014 Slazem se,Leopolde ne ide dok ti je kuca u fekalijama,da pricas o prasini komsijske kuce,nepristojno je i glupo i nadasve bezobrazno. Дејан-Марковић је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2014 Šešelj je pušten iz Haga,jer već neko ozbiljno vreme je bilo deplasirano govoriti o srbima kao ratnim zločincima i krivcima svog zla koja se dešava u svetu od 1914 godine pa na ovamo,a ja bi dodao i od dana kad se je srbija oslobodila od turaka. Dakle krenućemo da obnavljamo gradivo..... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2014 Trenutno sad povratkom vojvode imamo "konačno" nekoga za koga je i "svim" srbima jasno da je ratni zločinac,eto biserka već otvorila tu pandorinu kutiju. Sada ako krene priča o zločinima i naše čudjenje zašto sa ponovo o tome govori opšte,zaprepastiće nas spominjanje šešelja,pogotovo što su mu jasno dozvolili da uđe u politiku. eto sad da krenemo ,srebrenica,vukovarska ovča,kora od banane .... spremite se neće filmu biti brzo kraja,kokice kupuje Vučić. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука