kordun Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 I sve to sto si rekao ne objasnjava sledece -Zasto se seselj zamajavao toliko dugo pozivajuci svedoke i dokazujuci daa je sud "nelegalan" sto je radio - Zasto se seselj toliko zamajavao daa Joint Criminal Enteprise nije krivicno delo, kao da tebe neko sudi za zelenaastvo aa ti n sudu dokazujes da zelenastvo nije krivicno delo. (to je seselj radio) seselj je odustao od izvodjenja svjedoika odbrane, mogao je jos 2 godine da produzava sudjenje, kako se to uklapa u tvoje teorije o parama? nego ti si toliko zloban da oces da na kraju svalis na seselja sto je to trajalo 12 godina da opravdas onu bagru tamo, o tome se radi. drugo seselja nazivas fasistom , to govori vise o tebi nego o njemu! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 udaljava se sa sudjenja ali mu se nastavlja sudjenje... Tacno sto je u seseljevom slucaaju bilo nemoguce, jer je on sam sebi branilaac, tako daa su morali daa mu naprve neku disciplinsku kaznu. Novcana kzna bi u slucaju haga bilaa besmislena, jer to nije drzaavni sud nego medjunarodni sud. sto se tice ovog gore, nemas uopste pojma o seseljevom sudjenju kako su stvari tekle, tek nakon sto se iscrpio strajkom gladju i bio vec zivotno ugrozen smjenjen je i sudija i dozvoljeno mu da se sam brani sta mislis sto je hteo da se sam brani? Da li je moguce da nije mogao da nadje advokta kakav mu odgovar? On jeste najmladji doktor prava ali to ga ne cini dobrim advokatom, niti je on doktor prva iz medjunarodnog krivicnog prava....7 nego ti si toliko zloban da oces da na kraju svalis na seselja sto je to trajalo 12 godina da opravdas onu bagru tamo, o tome se radi Opet straw maan i ad hominem, i to onaj koji si pokupio od crvenog barona. Ne, ne opraavdavam bagru taamo, ta bagra i dalje ostaje bagra. Ali to sto je seselj manipulator i lazov - ne cini njih manje bagrom. U pucaanju dve mafije, ako drugu mafiju nazovem kriminalcima, ne znaci da prvdam prvu mafiju. Dakle oni i te kaako jesu bagraa, ali je i seselj maanipulator, laazov, licemer, psihopata sa teznjom osvetoljublja.... a ti ga podrzvas, pristrasno mu verujes, i gotivis ga - sve zato sto se krije iza maske naacionalizma. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 Tacno sto je u seseljevom slucaaju bilo nemoguce, jer je on sam sebi branilaac, tako daa su morali daa mu naprve neku disciplinsku kaznu. Novcana kzna bi u slucaju haga bilaa besmislena, jer to nije drzaavni sud nego medjunarodni sud. sta mislis sto je hteo da se sam brani? Da li je moguce da nije mogao da nadje advokta kakav mu odgovar? On jeste najmladji doktor prava ali to ga ne cini dobrim advokatom, niti je on doktor prva iz medjunarodnog krivicnog prava.... i ja bi se sam branio premda nisam pravnik, sigurno, ionako se ne uzdam u hasku pravdu, sta ce mi advokat sta je tebi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 Ne, ja to ne tvrdim. Uopste. To je straw man. Glupo i totaalno izvrtanje mog argumenta. ja tvrdim sledece: Seselj je sam odugovlacio sudjenje jer mu se isplati. Isplati mu se jer u oba ishoda on dobija po nesto. Ukoliko bude osudjen tada dobija odmah slobodu, jer je vreme koje ga osude vec odlezao. Dakle, lezao je tamo 12 godina, osude ga na deset, moraju odmah da ga puste. Osude ga na 15 mora da lezi na tri. Dakle dobija. Ukoliko ga paak oslobode, sto je duze tamo to vece pare dobija. E sad bih te zamolio da mi odgovoris zasto to nije tacno. Ja o motivima odlaaska nista nisam pricao, vec o motivima odugovlacenja. Рилски је реаговао/ла на ово 1 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 @Pip Tako je, ignroisi i bezi. Prvo izmisli gomilu gluposti, pa povij rep. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 i ja bi se sam branio premda nisam pravnik, sigurno, ionako se ne uzdam u hasku pravdu, sta ce mi advokat sta je tebi Млађони је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 koje jadne fore imas milosavljevicu, napises mu da je sektas, pa onda dok jos imas vremena promjenis komentar, tako si i meni napisao da sam fasista, mislio si da cu ja nesto da se iznerviram pa ja kad bi to napisao ja bi i ostavio, kukavica nikad bio nisam da sakrivam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 Sta je macko? Шта је ово, чарапанска хаику поезија? sHa_sarcasticlol Ajde sketasu Скетас? :.mislise. kordun је реаговао/ла на ово 1 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 Шта је ово, чарапанска хаику поезија? sHa_sarcasticlol Скетас? :.mislise. ma promjenio je , ima te neke seljacke fore vredjanja pa onda promjeni komentar, ako bude trebalo ja cu da ti posvjedocim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 koje jadne fore imas milosavljevicu, napises mu da je sektas, pa onda dok jos imas vremena promjenis komentar, tako si i meni napisao da sam fasista, mislio si da cu ja nesto da se iznerviram pa ja kad bi to napisao ja bi i ostavio, kukavica nikad bio nisam da sakrivam Nisu to jadne fore, nego skontam da od nerviranja nema nista... to sto cu da ga izvredjam - nista ne dobijam... p bolje da se iskuliram i povucem rec. Kako dolikuje pristojnom coveku. pa ja kad bi to napisao ja bi i ostavio, kukavica nikad bio nisam da sakrivam Vi kraijisnici ste poznati junaci, a mi caraapani, ili kako nas vi zovete " Srbijanci" smo kukavice, sta ces... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 Nisu to jadne fore, nego skontam da od nerviranja nema nista... to sto cu da ga izvredjam - nista ne dobijam... p bolje da se iskuliram i povucem rec. Kako dolikuje pristojnom coveku. ma bojis se bana sta izmotavas tu, vidis da ne mozes da se kontrolises, pusti te seljacke fore i ne vredjaj sagovornike, ne zbog bana nego zato sto mozes biti covjek i prema nekome sa kim se ne slazes Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 ma promjenio je , ima te neke seljacke fore vredjanja pa onda promjeni komentar, ako bude trebalo ja cu da ti posvjedocim Ма нема везе. Био би луд када би се увредио што ми Млађони каже да сам секташ. Ако почне да ме хвали, онда треба да се забринем. kordun је реаговао/ла на ово 1 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 Kako dolikuje pristojnom coveku. Тако је Млађони, пристојни човече! Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 Vi kraijisnici ste poznati junaci, a mi caraapani, ili kako nas vi zovete " Srbijanci" smo kukavice, sta ces... mi i jesmo poznati junaci, neg sta smo, da nismo ne bi nas saka jada ratovala sa 5 miliona ustasa i balija 4 godine, junaci su i carapani, al ne svi, kao sto nisu ni svi krajisnici, inace generalizacija se ne koristi kao apsolutna istina, posebno je bezvredna na pojedinacnom primjeru, ne znas je koristiti, bio bi nula oficir al i ekonomista Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 ma bojis se bana sta izmotavas tu, vidis da ne mozes da se kontrolises, pusti te seljacke fore i ne vredjaj sagovornike, ne zbog bana nego zato sto mozes biti covjek i prema nekome sa kim se ne slazes Opet si pristrasan.. pogledaj komentare pre toga kada me napada i vredja. mi i jesmo poznati junaci, neg sta smo, da nismo ne bi nas saka jada ratovala sa 5 miliona ustasa i balija 4 godine, junaci su i carapani, Svaka vam cast na junastvu, samo vam mdurosti nedostajalo uz to junastvo....da ste je imali pa manje slusali likove kaao Seselj, sad bi ste jos ziveli tamo. Da ste bili mudri ko srednjevekovni srpski vladari koji su znali koje bitke treba biti a koje ne..... gde bi vam kraj bio... nazalost niste.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука