Jump to content

Zbog čega je Šešelj pušten iz Haga?

Оцени ову тему

Ignjatije

Препоручена порука

Pojma nemam iskreno.... on nista ne prica, sve uvija u neki humor "dosadio sam im" kao.... od njih nismo dobili nista, nikakvu informaaaciju.... tako da je sve to otvoreno spekulaciji...

Ta privremena sloboda,to mu dodje kao naprimer privremeno rešenje pravno gledano?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Mladjonije, ostavi se Šešelja, poseti "Enteru": http://www.entera.co.rs/lecenje-zavisnosti-od-interneta.html

Radio test, nemam zavisnost... ja kad imam sta da radim ne idem na net uopste.... problem je sto ovde odem sat vremena cepam drva i onda sam nesposoban zaa bilo sta drugom osim da lezim i nabijem laptop u krilo...

Mene net ne ometa u drugim aktivnostima, sto je kljucno za zavisnost....ne zapostavljam socijlni zivot zbog neta... itd..

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора!

Подели на овим сајтовима

Сутра ујутру, како и доликује, сви у Цркву, да се Богу помолимо, па на Трг, да поздравимо победника. 

Подели на овим сајтовима

seselj-majica1.jpg

Срамотно је што се грађанима вређа интелигенција са бројком од 3000 људи на митингу.

http://youtu.be/-EYcXY5eD2s

"Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски

"Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник

http://www.serbian-iconography.com/                       www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU

Подели на овим сајтовима

Срамотно је што се грађанима вређа интелигенција са бројком од 3000 људи на митингу.

Kol'ko naroda čoeče! Ma di 3000, minimum 10000. 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Odbijen zahtev za vraćanje Šešelja

Izvor: Beta

Hag -- Raspravno veće Haškog tribunala odbilo je zahtev tužilaštva da vrati u sudski prtivor optuženog Vojislava Šešelja sa privremene slobode, objavljeno je u Hagu.

20183913254b50729f2855980953931_orig.jpg
Foto: Beta/AP, arhiva

U odluci koja nosi današnji datum, Raspravno veće takođe se proglasilo nenadležnim za Šešeljev zahtev da kazne glavnog tužioca Serža Bramerca "zbog nedozvoljenog ponašanja".

Raspravno veće takođe navodi da tužilaštvo nije uložilo žalbu na odluku o puštanju Šešelja na privremenu slobodu, a da sada traži preispitivanje te odluke, što je moguće samo na osnovu novih činjenica kojih nema.

Sudija Madaje Nijang, novoimenovani sudija, usprotivio se odluci većine.

Šešelj je, odlukom Raspravnog veća, 12. novembra privremeno oslobođen iz pritvora Tribunala iz humanitarnih razloga, zbog njegove bolesti, kako bi lečenje mogao da nastavi u Beogradu.

Tužilaštvo Haškog tribunala zatražilo je 1. decembra da Raspravno veće vrati u sudski pritvor optuženog Vojislava Šešelja sa privremene slobode u Srbiji jer je "svojim ponašanjem u Srbiji 'potkopao' duh odluke o privremenom oslobađanju koju je, na sopstvenu inicijativu, iz humanitarnih razloga" donelo raspravno veće predsedavajućeg Žan-Kloda Antonetija (Jean-Claude Antonetti).

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...