МилошБГ Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 I rekao sam ti mladjoni da ne pricas o tome sta sam ti pricao preko ceta apropo toga da sam isao na utakmice i slicno jer je kaznjivo pravilnikom foruma,aj sto pricas nego sto jos dodajes gluposti o kome ti niko nije pricao. Sta ja kad bi izvukao sada o tome sta si ti meni sve pricao i stavio javno na uvid,glupo je. Stop fasistickom nacinu razmisljanja! Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Znam sta je fasizam,ogradjivanje i uskracivanje prava grupi ljudi samo zato sto su bele ili crne koze,zato sto su mozda ovakvi ili onakvi,a to ti radis. Ne burazeru. Vidis da ne znash. Fasizam i nacizam uskracuju prava grupi ljudi samo zato sto su drgaciji. DA li su politicki protivnici (demokrate, libelaari, bankari jevreji, crni ili beli, komunisti itd.. ) nije bitno. A mozda su i moralno nepodobni homoseksualizam je bio kaznjiv i kod hitelra i zamisli kod komunista. Ili su mozda razlicitog misljenja od velikog vodje. Novinari koji su pisali protiv rezima su kaznjavani i kod hitelera i kod komunista. Sve su to elementi nacizma i fasizma, jevreji su bele boje koze, hitler ih je smatrao politicki protivnicima jer drze banke i smatrao je da unistavaju ekonomiju nemacke. Pricao je o cionistickoj jevrejeskoj zaveri protiv nemackog naroda i nemacke nacije. Koja je toboze velika i najvelicanstvenija. Jevreji su tu nemacku upravo unistva (po hitleru) kroz banke... ne znam je l te teorija podseca na neciju... (dverasi i njihove price o bankama koje unistavaju privredu Srb... novi svetski poredak... u nasem slucaju zli amerikanci zapadnjaci i njihove banke, u hitlerovom jevreji) Musolini je tepao i trpao u zatvor sve "politike protivnike" sve one koji nisu hteli idu u z njega.. pa je tako trpao italijansku mafiju, i demokrate, i novinare koji bi pisali protiv musolinija u iste zatvore. Fasizam i nacizam najmanje veze sa rasom i bojom koze imaju. To je samo dodatak na politicku ideologiju. I rekao sam ti mladjoni da ne pricas o tome sta sam ti pricao preko ceta apropo toga da sam isao na utakmice i slicno jer je kaznjivo pravilnikom foruma,aj sto pricas nego sto jos dodajes gluposti o kome ti niko nije prica T isi javno pricao da si isao na utakmice. Ne privatno. Ja te malo podbadam namerno, upravo zbog tog mentaliteta koji podrzvas. DA je ok da neko pridje, otme neki transparent i polomi ga. To burazeru nije normalno. A privatno nista nisam izneo. Kad bi okrenuli i kad bi umesto Srbske akcije to bila recimo neka pederska organizacija i kad bi se ljudi zalagali da oni ne smeju da imaju tribine o npr istoriji ili cemu slicnom prvi bi se javio da ih okarakterises kao fasiste. Ti izgleda ne kapiras da ja njih nisam okarakterisao kao fasiste. Oni su sami sebe okarakterisali, fasisticka im je politika. Ultra nacionalizam, klerofasizam, nacional socijalizam sve je to isti politicki spektar. Nisam to ja karakterisao niti ista izmislio to su uradili politikolozi. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Al' vas što mrzim, pa ne mrzim nikoga kao Novosađane. Aplicirah u junu na neke vaše obrazovne institucije, rekoh- hoću ja kod vas, vi ste moja braća, spremih se da postanem Sosa i vi rekoste- ne može, Tijana! Nisi dovoljno dobra za nas. Tad sam se lepo isplakala, malo se izgubila pa lutala i na kraju pobegoh glavom bez obzira i zarekoh se da se u Novi Sad ne vraćam. :D Čim si se zarekla da se ne vraćaš, vratićeš se na duže vreme, obično to tako kod žena ide. Ma ne bre, mi smo ti kao kad neko hoće u Judaizam da predje, prvo ga odbiješ dva ili tri puta, a onda ga oberučke primiš Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Ja sam saznao veceras da pricam kineski,dokaz je Milosavljevic,on meni objasnjava sta je fasizam i ponavlja moje reci. Parafraziram Ja: 1 i 1 su 2 Milosavljevic: Ne,vidis da nemas pojma,1 i 1 su 2 i to zato sto kad imas jednu jabuku i dodas jos jednu daju dve jabuke.Vidis da nisi u pravu. Sacuvaj me Boze. Milosavljevicu ti si rekao da bi zabranio i da je normalno sto je zabranjeno Srbskoj akciji predavanje i tribina o komunistickim zlocincima jer oni imaju na skroz petoj strani takve i takve stavove. Na to ti je Deki objasnio i rekao da tom logikom bi ti zabranio i nekom pripadniku Srbske akcije koji je mozda profesor istorije ili lekar da drzi predavanje o istoriji ili operise samo zato sto su pripadnici te organizacije,bez obzira sto su mozda mnogo dobri strucnjaci. i za takvo misljenje ja potrvrdujem da je fasisticko i zalosno je sto to dolazi sa tvoje strane koji delis te epitete dosta olako. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 '93 godište, znači 21 godinu ima: Link Свашта! По понашању би се рекло да има мање од 12. година... у вр' главе 16. и да је клинка којој се као жури да одрасте... кукала нам мајка, на шта спаде ова омладина... у сред међународног страха од еболе у васцелој међународној заједници тамо неки Србљи нашли да се дрогирају и пљују... а ебола куца на вратима!!! )) "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Свашта! По понашању би се рекло да има мање од 12. година... у вр' главе 16. и да је клинка којој се као жури да одрасте... кукала нам мајка, на шта спаде ова омладина... у сред међународног страха од еболе у васцелој међународној заједници тамо неки Србљи нашли да се дрогирају и пљују... а ебола куца на вратима!!! )) Kakva ebola te spopala sada. To ti je sve laž ona zapravo ne postoji nego je Amerikancima trebao izgovor i da odu da potruju onu decu jadnu sa vakcinama, da sva dobiju autizam i svo ostalo zlo što dolazi sa vakcinama. Ako pitaš zašto to se zna, jer Amerika mrzi crnu rasu i njen glavni cilj je da je uništi, naravno ne mrzi ih više nego Srbe, ali ipak mrzi i njih. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Deki992, Млађони, Manolis and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Како им више не досади та испразност и Богоборство.... Колико сад ту успем да приметим, чини ми се врло реално и питање: Link Како им се више то и исплати? Натан and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Videh... EDIT: Što bi rekao moj drug reci joj: "Sad imaš još jednog" "cija je ono nasa devojka" Odahviing је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Elem, bila na Tajvanu parada ponosa pre jedno tri nedelje i gle cuda nije bilo potrebe za policijom , niko nikome nije razbijao glavu , gadjao kamenjem i slicno . Iako su Tajvanci jako konzervativni i ne gledaju sa odobravanjem na homoseksualizam , a gotovo svi homoseksualci koje poznajem nisu "izasli iz plakara" jer se boje da ci ih se porodice, zapravo roditelji , odreci nema nikakvog fundamentalizma . Religija ovde koliko ti dusa zeli ( samo pravolsavlja nema ) i opet niko nikome ne razbija glavu , niko nikoga ne proganja , u budisitckim manastirima sam vidjao male taoisticke hramove , u taoisitckim svetilistima sam vidjao budisticke hramove ... jednostavno kultura je tolerantna i mada nisu naklonjeni strancima i ne vole ih bas puno ne proganjaju ih , ne tuku , ne secam se da se ikada desio slucaj da su ovdasnji tukli strance , znam za jedan slucaj gde se neki lik napio pa provocirao neke strance pa su nekoliko treznih , opet kineza, ustali i smirili budalu . Sa druge strane . kad neko uradi nesto neprikladno citava nacija se udruzi da to dovede u red, pocevsi od hvatanja ubica i nasilnika gde je nebrojeno slucajeva reseno uz pomoc gradjana koji prepoznaju trazneog i jave policji do neprikladnih zakona gde citava drzava bude bl;okirana danima sve dok se ne resi problem .Cak i kad demonstriraju i blokiraju grad , demonastranti e pribegavaju nasilju a i policija pazi da nikoga ne povredi . Zasto ovo pisem , iz prostog razloga sto sve dok kod nas stvari ne budu funkcionasale slicno nama kao naciji nece biti bolje , zapravo ici sve losije. Vidim ovde neki brane naciste , ljudi moji pa svi imamo bar jednog pretka koji je stradao od nacista , to je zlo kojem se treba suprotsavljati svuda i na svakom mestu . Govori se dovstrukim arsinima. SLazem se da postoje dvostruki arsini i da je danas sramota biti Srbin i pravoslavan u sribiji . Ono sto mora da se shvati je da nam niko nece dati prava ni jedank tretman ukoliko ih sami ne obezebedimo . Govorise koliko su lose i antisrpske nastorjene te NVO . sve je to tacno ali sta se radi protiv toga ? Samo kukanje , kukanje , kukanje i malcenje prazne slame po forumima i drustvenim grupama. Odahviing, Милан Ракић and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 E, jel znas da ti je SVAKI post upucen meni ad hominem? Samo ti je bitno da mi napises da sam glup ili neupucen a ni jednom nisi obratio paznju na onobsto sam napisao! To mi je zabavno, priznajem :-D Ali mozes zbog drugih ljudi koji citaju da probas da objasnis poreklo tih naci afiniteta koji su ocigledni... opet si sve slagao, naravno da nemaš mogućnost da mi citiraš moj post koji govori u prilog tvojim lažima. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 opet si sve slagao, naravno da nemaš mogućnost da mi citiraš moj post koji govori u prilog tvojim lažima. Naravno da mogu... evo ovaj npr: opet si sve slagao, naravno da nemaš mogućnost da mi citiraš moj post koji govori u prilog tvojim lažima. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Dakle ovde postoje dve krajnosti i to patološke,mada su i posledica društva u kojem se trenutno nalazimo. Braneći jednu krajnost ili napadajući samo jednu krajnost,vi ste se prijatelji moji polarizovali i ušli u grupaciju ljudi protiv kojih pišete. Naravno da mi je i drago,da se posle mojih postova ne dovodi više pravoslavlje i SPC u nikakvu vezu sa dogadjajem. Ovde nevinih nema i ovo je jasan prikaz,da se isti sa istim fantastično slaže iako nemaju iste boje haljina. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 Naravno da mogu... evo ovaj npr: A, ne,ne... nepoštovaocu vere, nećemo tako. Taj post govori o dobrovoljnom treningu mojih prstića. Vidim ipak da je moja kritika urodila plodom,pa ti se cilj postavljanja teme malo orušio u samozakucavanju. (ako tu dodaš tvoju ličnost,sam ćeš snositi posledice,jer ja pričam o tvojim namerama) Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2014 A, ne,ne... nepoštovaocu vere, nećemo tako. Taj post govori o dobrovoljnom treningu mojih prstića. Vidim ipak da je moja kritika urodila plodom,pa ti se cilj postavljanja teme malo orušio u samozakucavanju. (ako tu dodaš tvoju ličnost,sam ćeš snositi posledice,jer ja pričam o tvojim namerama) Zamolio sam te da pojasnis poreklo tog nacistickog afiniteta. nisi odgovorio. pises besmislene postove u nadi da cu da zaboravim.. pametnome dosta. ljubi te klaud. :* пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука