Odahviing Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 pf...pa doji u novi sad da pljujemo po begešarima :D Mene ste vi novosađani Mnogo prevarili ja da ti kaže. Ja slušao to miran grad ovo-ono. Kako dođoh čujem pucali u ovog, pucali u onog. Bacaju bombe. Laži sve laži gori ste od Beograđana. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Ne. Zbog ljudi koji sami sebe svrstavaju medju naciste i pritom uzivaju superstar popularnost medju forumasima iako neguju vrednosti treceg rajha pa i pored toga ih mnogi ne osudjuju nego im je jedna lezbo- feministkinja simbol propadanja drzave a obizavaoci Adolfa Hitlera zapravo neshvaceni momci koji neopravdano ne mogu da nadju sve mesto na politickom nebu srbije te trpe torturu i zrtve su diskriminacije... Osuditi naciste?! Boze sacuvaj... Osuditi lezbacu koja ide na tribine da duva gandzu? Od sustinske vaznosti za spas Srbije i svetosavlja!!!! A posle vam krivo kad ateisti pricaju o vama... to sto pricaju :-D Нисам сигуран да ли је твој проблем психопатологија опажања, мишљења и свести, па увек доносиш тотално искривљене закључке или си само профи трол, да не кажем провокатор. Ајде лепо признај сада, доста је било. :-Д Volim_Sina_Bozjeg, МилошБГ, NemanjaVa and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Мала вероватно нема ни 18. година... стога, пустите дете да се сиггра... "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Мала вероватно нема ни 18. година... стога, пустите дете да се сиггра... Ja se nadam da ima 18+ Juanito је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Мала вероватно нема ни 18. година... стога, пустите дете да се сиггра... Mala studira, znači verovatno ima preko 18 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Ja se nadam da ima 18+ Не мора да има 18 у Србистану за то што је теби на памети. Odahviing and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Usput moram da kažem, da sam po pitanju koji se vodio na par strana da li dozvoliti grupama sa neonacističkim obeležjima da drže tribine i pričaju itd. ipak sam za slobodu sve dok ne pozivaju na neko nasilje. Ako hoće da pričaju o komunističkim zločinima i ukoliko ne pozivaju na nekakvo nasilje itd. ne vidim razlog zašto bi takvo nešto bilo zabranjeno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Mene ste vi novosađani Mnogo prevarili ja da ti kaže. Ja slušao to miran grad ovo-ono. Kako dođoh čujem pucali u ovog, pucali u onog. Bacaju bombe. Laži sve laži gori ste od Beograđana. Да бре . Још хоће да пљују по народу у сезони грипа . Ионако сви болесни . Golub је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Нисам сигуран да ли је твој проблем психопатологија опажања, мишљења и свести, па увек доносиш тотално искривљене закључке или си само профи трол, да не кажем провокатор. Ајде лепо признај сада, доста је било. :-Д Blago tebi pa smes da me isprozivas ovako i da nemas sankcije... Jooo sta bi ti sad sve lepo odgovorio- ih! :-D A do tada: Ljubi te Klaud... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Dobro je sto postoje ovakve teme da se ljudi do kraja razotkriju...eto saznali smo da ljudi razmisljaju fasisticki jednostavno misle da u 2014 postoje nacisti jer su u svom cv-iju naveli da imaju neku politiku koja se na vikipediji oznacava kao ne znam sta i onda zato takvi ljudi ne smeju imati tribine,ne smeju pricati o stvarima koje znaju,ne smeju disati vazduh,kupovati hleb,treba ih ako pitate te ljude kao npr Milosavljevica verovatno ograditi u neki logor,treba ih tuci,zabranjivati,ogranicavati gde god se moze. Ako su doktori oni ne smeju operisati,ako su istoricari ne smeju se baviti time,jer ko ce od takvih ljudi to voleti,to je radio i Hitler nije bitno ko si,kakav si,cime se bavis,bitno je da li si Jevrejin,cigan ili Srbin i samim tim mozes biti i najbolji covek na svetu,ne valjas. Sramotno i jadno...i tako na kraju se uvek i ispostavi. Sramotno i jadno je sto ti prike ni ne znash sta je nacizam... nisi sposoban da razlikujes zdrav nacionlizm od nacizma... kao uostalom i vecina srbije..... tako da te ne krivim, niste vi krivi. krivi su komunisti sto su nam uskratili politicko obrazovanje... pa ko se dodatno nije informisao ne moze da provali nacisticki pokret... nebitno sto likovi kace nacisticke simbole vidljive sa sto kilometara..... neki ce ostati coravi pored ociju... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Bez uvrede ljudi svi vi koji kazete da je doticna dobra za vas,moram primetiti da su vam kriterijumi isuvise niski pogledajte klip,pogledajte govor tela,pogledajte pa onda sudite "Eeeeej ko je njega puuustio"? bljak. Inace za neinformisane ove plakate im je razbio peder na paradi,cak i medju njima tim paraderima ima normalnih,ne puno,ali ih ima. Bolja je nego likovi koji pljunu nekog, prekidaju skupove, zalaazu se za hitlerovsoku politicku ideologiju samo su nemce zamenili Srbima.. a i ovj lik sa incidetna.. klasican nasilnik... video nesto sto mu se ne svidja, karikturu i provokacij ui odma oce da bije... ko muslimani koji prave demonstracije kad neko nacrta karikaturu muhamed - isti mentalitet... miske miske cudne kriterijume imas.... al kapiram ja, navikao si ti to sa stadiona... neko izbaci transparent koji ti se ne svidja. vi se pomlatite, pa skinete... naprimer "cigani smrde" i tom slichno.. ali nije svet skupina huligana... zuti car је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Ајде да не буде да не поменем и ове нво, типа хелсиншке омладинце, лгбт и сличне... капирам да о неонаци омладини никоме преко 25 година не мора нешто посебно ни да се прича... елем, штета што у овој Србији изгледа да немамо организацију која је имало озбиљна, а да се о њој игде ишта може чути. ове нво се представљају као напредна интелигенција србије, а уствари су интелектуално јалови, плитких идеја и начина изражавања истих. мислим, слике са патријархом, косово је пасе слогани и сл... потпуно инфатилно. Вељко Н. је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Ja se nadam da ima 18+ '93 godište, znači 21 godinu ima: Link Odahviing је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Znam sta je fasizam,ogradjivanje i uskracivanje prava grupi ljudi samo zato sto su bele ili crne koze,zato sto su mozda ovakvi ili onakvi,a to ti radis. Ti si rekao da ako je neko u Srbskoj akciji ne sme da prica o nicemu,ako je doktor ne sme da operise,ako je istoricar ne sme da se bavi istorijom samo zato sto je u toj organizaciji. Kad bi okrenuli i kad bi umesto Srbske akcije to bila recimo neka pederska organizacija i kad bi se ljudi zalagali da oni ne smeju da imaju tribine o npr istoriji ili cemu slicnom prvi bi se javio da ih okarakterises kao fasiste. A to si ti,fasisto. Verbalni fasisto. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 '93 godište, znači 21 godinu ima: Link Taman dodajem odma' GeniusAtWork and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука