Margareta Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Tačno tako, ne bih je nija pljunuo. Vrlo rado bih primenio neke druge metode posle kojih bi promenila način razmišljanja a pritom lepo meni. lepo njoj Mizoginijo, ime ti je- balkanski muškarac koji će ovo shvatiti kao kompliment... Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Због једне надрогиране лујке и омање групе хулигана завртесте шеснајс страница. Viktor Ljvovic and nana је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Bez uvrede ljudi svi vi koji kazete da je doticna dobra za vas,moram primetiti da su vam kriterijumi isuvise niski pogledajte klip,pogledajte govor tela,pogledajte pa onda sudite "Eeeeej ko je njega puuustio"? bljak. Inace za neinformisane ove plakate im je razbio peder na paradi,cak i medju njima tim paraderima ima normalnih,ne puno,ali ih ima. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Због једне надрогиране лујке и омање групе хулигана завртесте шеснајс страница. А male tajne velikih majstora kuhače i jedna žlica Vegete!? Prijatan tek. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NemanjaVa Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Стварно безвезе... Уместо да дођеш, сачекаш крај и онда аргументовано дискутујеш, или организујеш контра-предавање, или предложиш да се организује заједничко предавање... Ти се овако понашаш и дискредитујеш и себе и своје истомишљенике по овом питању. Pitanje je koliko bi oni, mislim na organizatore tribine, želeli d ase organizuje zajednička tribina. Isključivost nije samo ekskluzivitet onih koji se predstavljaju kao nacionalisti već i onih koji sebe nazivaju kosmopolitima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Милосављевић и његова екипа,која не угрожава другог. А male tajne velikih majstora kuhače i jedna žlica Vegete!? Prijatan tek. Просто су нашли систем да пузе, све типа нисам ја али онај зека што дрибла,ено рекао је нешто и ван догме.... Како им више не досади та испразност и Богоборство.... зеленизуб је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Samo gej moze da pljune/dere se na ovakvu devojku Е стварно је убава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Због једне надрогиране лујке и омање групе хулигана завртесте шеснајс страница. Ne. Zbog ljudi koji sami sebe svrstavaju medju naciste i pritom uzivaju superstar popularnost medju forumasima iako neguju vrednosti treceg rajha pa i pored toga ih mnogi ne osudjuju nego im je jedna lezbo- feministkinja simbol propadanja drzave a obizavaoci Adolfa Hitlera zapravo neshvaceni momci koji neopravdano ne mogu da nadju sve mesto na politickom nebu srbije te trpe torturu i zrtve su diskriminacije... Osuditi naciste?! Boze sacuvaj... Osuditi lezbacu koja ide na tribine da duva gandzu? Od sustinske vaznosti za spas Srbije i svetosavlja!!!! A posle vam krivo kad ateisti pricaju o vama... to sto pricaju :-D пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Pitanje je koliko bi oni, mislim na organizatore tribine, želeli d ase organizuje zajednička tribina. Isključivost nije samo ekskluzivitet onih koji se predstavljaju kao nacionalisti već i onih koji sebe nazivaju kosmopolitima. Informacija koju ja dobih beše da su ih organizatori pozvali da zasednu na tribinu i da diskutuju sa njima. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Милосављевић и његова екипа,која не угрожава другог. Просто су нашли систем да пузе, све типа нисам ја али онај зека што дрибла,ено рекао је нешто и ван догме.... Како им више не досади та испразност и Богоборство.... Kako vama ne dosadi da branite i opravdavate naciste... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NemanjaVa Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Невероватна Ана и нјене антицрквене акције и невероватни другари фашисти се увек налазе на идентичним местима... Двоје су се тако смували. А да кокетишу са крајностима, не само да кокетишу него и јесу. Потпуно две крајности до инбицилности упорне. Ko se bije taj se voli....heehhehehe Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Pitanje je koliko bi oni, mislim na organizatore tribine, želeli d ase organizuje zajednička tribina. Isključivost nije samo ekskluzivitet onih koji se predstavljaju kao nacionalisti već i onih koji sebe nazivaju kosmopolitima. Oni su ove neshvacene kukaste momke pozvali da im se pridruze na tribini sto su ovi naravno odbili (ipak ti treba makar minimalnog akademskog osnova da bi mogao da zasednes za neku od tih stolica)... ti nemas, naravno, pojma o tome jer nisi ni procitao uvodni tekst... Bitno da se dodje i da se brane celavi drugari ;-) пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Kako vama ne dosadi da branite i opravdavate naciste... Ја ти опраштам да ми тренираш прсте,требаће ми за твоје менторе. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Ја ти опраштам да ми тренираш прсте,требаће ми за твоје менторе. E, jel znas da ti je SVAKI post upucen meni ad hominem? Samo ti je bitno da mi napises da sam glup ili neupucen a ni jednom nisi obratio paznju na onobsto sam napisao! To mi je zabavno, priznajem :-D Ali mozes zbog drugih ljudi koji citaju da probas da objasnis poreklo tih naci afiniteta koji su ocigledni... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Viktor Ljvovic Написано Новембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2014 Е стварно је убава. Ova mala lici na mitr. Amfilohija bez brade i brkova. Prava lepotica! Der Hölle Rache kocht in meinem Herzen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука