svetlanabl Написано Октобар 10, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2010 Виолина и клавир Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јефимија Крунић Написано Октобар 10, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2010 Klavir Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evdokija Написано Октобар 10, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2010 Прије осамнаест година сам свирала виолончело и клавир. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Октобар 10, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2010 Ја сам оперисан од музике :229229229:.... Не да не знам да свирам, него нема и шансе да научим... пробао и не иде... Додуше... знам да свирам ово: ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DMK Написано Октобар 10, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2010 Ucim da sviram 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Октобар 10, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2010 Хармонику (ШОМО) и клавијатуре... Али, инструменти су ми мало... Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Октобар 10, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2010 http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Октобар 10, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 10, 2010 Свирам доста иструмената: Бубањ (мој омиљени), перкусије, гитару, бас, фрулу, блок-флауту...Ово је мој бивши бенд који сам основао са мојим пријатељима: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Октобар 10, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2010 Свирала сам хармонику у средњој педагошкој. И на вишој педагошкој. На факултету нас, хвала Богу, нису терали. Које је то мучење било и за мене и за околину! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leo I Magnus Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Гитару! Породично..стари ми био музичар! Heghlu'meH QaQ jajvam http://orthodoxbrotherhood.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Violina, klavir,kao i svi koji su zavrsili srednju muzicku... cesalj i novi instrumenti sa varijacijama..serpe+varjace... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 0102_laugh.gif' class='bbc_emoticon' alt='bendoff' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Колико нас је, могли би један ЖРУ оркестар да направимо. Треба нам и неки свршени диригент ако има овдИ dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
svetlanabl Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Читач,ти стварно читаш мисли,то сам управо хтела да предложим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Могу и ја да се придружим. Свираћу борбене! ekstra Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука