Jump to content

Света тајна свештенства

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

Препоручена порука

znaaaaao

да ћете да омашите питање!!! greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin

Кад кажете мој свештеник наравно да се подразумева да је то парохијски!

Рецимо  mense0198626478946378946 јер сам у својој парохији! facenew22222222 facenew22222222 facenew22222222 777bakisin klapklap joooj 0212_rolleyes

Бог ти не даје све што хоћеш, али ти увек да оно шта ти треба!

Подели на овим сајтовима

Мог парохијског много волим и то још док је студирао Теологију и био помоћник о.Гојку у нашој Цркви. Од кад је парох, често нам је и гост у кући, углавном због треба. Са претходним нисам успела да остварим ближи контакт, увек је журио.

Подели на овим сајтовима

Волим свог духовника о.Владу, свог пароха, такође о.Владу али не истог, о.Бранислава Перановића, о.Радивоја Панића, ... о.Гојка, о.Божу Бакајлића - какав је то човек, геније, о.Ивана-хвала му на људскости, о.''Агапија'', о.Горана, постављача теме - хвала му на оним брачним саветима, злата вредним...

Несавршеном љубављу, наравно (што подразумева и затегнуте односе, препирке, ... 0212_rolleyes

Ја тако волим.

777bakisin klapklap joooj facenew22222222 facenew22222222 facenew22222222

Подели на овим сајтовима

Е, то је следећа тема! Немојте да ми кварите изненађење! facenew22222222

Подели на овим сајтовима

Волим  facenew22222222  facenew22222222  facenew22222222

...Што је уништено не може се повратити. Али Ти оживљујеш оне чија је савест замрла и враћаш првобитну лепоту душама које су је изгубиле. Твоме милосрђу све је могуће, Ти си Љубав, Ти си Творац и Обновитељ. Тебе хвалим песмом: Алилуја!

Подели на овим сајтовима

Da li oni vole nas?

То ме не занима, искрено.

mene zanima. prisustvovala sam nekim drustvenim okupljanjima gde su bili prisutni svestenici koji su govorili o svojim parohijanima. nije bilo tu ljubavi ni razumevanja.

zasto su izabrali svestenicki poziv ako nemaju taj minimum ljubavi?

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

sokiran znaaaaao 4chsmu1 znaaaaao dada joooj:) 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

very much !!!!!!

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...