Гости Guest свештеник Иван Написано Јул 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Их, сви сада волите.. има ли неко да баш не готиви свога свештеника... овако трема није занимљива? Шалим се, баш ми је драго што ово чујем, то показује висок степен еклисиолошке свести. Свака част- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Никад нисам размишљала о томе. Сад седим већ 15 минута и размишљам о одговору. Просто-слушам га шта ми каже, послушам савете...тако неке ствари. Волим да одем у цркву, то баш волим, то обожавам. А свештеник/ици, они су ту и то је то. `Ладно не знам да дам одговор 0203_cool Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зортодокс Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Волим свога Брата у Христу Оца Драгослава!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Волим и ја мога оца Велибора и не бих га мијењао ни за васељенског патријарха pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanjica Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 волииим greengrin ''...Бура живота не плаши онога у чијем срцу сија светлост Твога Божанственога Огња...'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 наравски, како да га не волим кад се уби да ми помогне да не погинем од своје руке :cheesy2: заиста, велико је трпљење Божје и љубав његова према свима нама грешницима. :cheesy2: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Volim ga, sjajan je! :cheesy2: :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Ја га не волим. :cheesy2: Ма шалим се.Како да не волим о.Мирка и о.Драгослава. :cheesy2: Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Da li oni vole nas? "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Volim ga, sjajan je! hfvguio Некакве епитимије нешто,а у ствари bleh pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Da li oni vole nas?не знам за пароха blehза друге знам клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Volim ga, sjajan je! hfvguio 0110_hahaha Некакве епитимије нешто,а у ствари bleh Хахахаха, и ја сам, наравно, морао да млатим... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Волим и ја мога оца Велибора и не бих га мијењао ни за васељенског патријарха bleh А за Владику Артемија?! 89898989898989 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Da li oni vole nas?не знам за пароха 4chsmu1за друге знам 4chsmu1 kog paroha? koje druge? "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Da li oni vole nas?не знам за пароха 4chsmu1за друге знам 4chsmu1 kog paroha?koje druge? па мојег пароха, а друге које знам приватно ...рече човек једном да се осећа баш пријатно кад дође код нас, ал толко ... нисам имао неки приватнији контакт са њим, можда је тако и боље ... ал и ја и кева се исповедамо код њега, чисто сумњам да га је нешто мимоишло ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука