Александар Милојков Написано Октобар 23, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 Francuska je sekularna drzava. У тренутно најтоталитарнијем облику у Европи. Једна од ретких европских држава која нема верску наставу у школама ( мислим да су ту јпш само Црногорци). Не, ја не мислим да је Француска револуција нешто много лепо. Сад ме линчујте. Не свиђа ми се Француска и мислим да је то најгора држава у Европи, шта ћу таки сам. kordun and Дејан-Марковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 23, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 Remember this, Alek. Remember this... Наравно. Ја се не стидим да мењам мишљење онда када нисам у праву. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Октобар 23, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 Предрасуда која одлично служи за оправдавање недемократског закона. U redu imaš li bilo kakav podatak za tu tvrdnju. Ja sam samo izrazio sumnju jer nemam dovoljno podataka. Ako nemaš nikakav podatak onda je i tvoje mišljenje predrasuda. пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 23, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 Sodomiti polako osvajaju svet ... Napravice Sodomu od cele planete i onda smo gotovi ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Октобар 23, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 Protiv ulaska Islama i uređenja država po islamskim propisima u se Evropi treba boriti svim sredstvima. Кад се, ономад, Радован Караџић борио неким од тих свих средстава, ти и такви попут тебе сте на њега дрвљем и камењем... а неки моћнији, богами и бомбама... кад су исламисти одсецали српске главе, онда је то било ок-ту-итамо-ништа-нарочито... а сад је заиграла мечка и пред ''нашим'' вратима, е сад је куку-и-леле! Crveni Baron and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 23, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 Кад се, ономад, Радован Караџић борио неким од тих свих средстава, ти и такви попут тебе сте на њега дрвљем и камењем... а неки моћнији, богами и бомбама... кад су исламисти одсецали српске главе, онда је то било ок-ту-итамо-ништа-нарочито... а сад је заиграла мечка и пред ''нашим'' вратима, е сад је куку-и-леле! Голубе, немој да радиш оно по чему су голубови чувени... Avocado, Млађони and zuti car је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 23, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 У тренутно најтоталитарнијем облику у Европи. Једна од ретких европских држава која нема верску наставу у школама ( мислим да су ту јпш само Црногорци). Не, ја не мислим да је Француска револуција нешто много лепо. Сад ме линчујте. Не свиђа ми се Француска и мислим да је то најгора држава у Европи, шта ћу таки сам. Taman posla. Ni meni se ne svidja,ali to je u skladu sa zakonom. Svako ko krsi zakon,mora da odgovara u skladu za zakonom. Moralni zakon je licna stvar,da ne kazem zakon pojedinca ili manje zajednice koja nema prava ustavom zagarantovana . Ali ne bih ja o tome. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Октобар 23, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 Голубе, немој да радиш оно по чему су голубови чувени... Ау, ау Ауроре?! Како који, постоје разни голубови, ја припадам писмоношама, они су чувени по... 'ајд' погоди? Млађони and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 23, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 Taman posla. Ni meni se ne svidja,ali to je u skladu sa zakonom. Svako ko krsi zakon,mora da odgovara u skladu za zakonom. Па управо причамо о томе да је то јако лош закон и да удара у темељна људска права. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 23, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 Ау, ау Ауроре?! Како који, постоје разни голубови, ја припадам писмоношама, они су чувени по... 'ајд' погоди? http://goo.gl/Ava0jW Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 23, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 Da vam ja nešto kažem, mislim da se ipak radi o zloupotrebi gostoprimstva u Evropi a lako je to dokazat. Koliko je na primjer Grka u Njemačkoj? Skoro isto toliko koliko i Turaka. Medjutim u Njemačkoj kao da žive samo ti Turci, vidjet ih je, sami daju znat o sebi, traže svoja prava na džamije, islamski misionari misionare i najradji bi bili kad bi cijela Njemačka postala jednom Turska, slično kao i Arapi. A o Grcima se ništa nit čuje nit ih je vidjet iako ih ništa nije manje od ovih muslimana. Oni ne traže posebna prava za sebe, ne traže ništa od tog što muslimani traže. A koliko više oni imaju preava biti u Evropi nego nekakvi imigranti sa sasvim druge strane svijeta, oni koji su sa svojom kulturom pridonijeli temeljima kulture evropske. Evo jedna pjesma o imigrantima. No vječno se priča vodi samo o ovim muslimanima, o Grcima nikad ništa nećete čuti. A slično to s tim je i u Francuskoj i svuda drugdje u Evropi: samo se do besvijesti vrti ta ista ploča o islamu i muslimanima, Turcima i Arapima, svako je više zna na pamet. Kao da u Evropi ne žive nikakvi drugi imigranti, ni Srbi, ni Rusi, ni Ukrajinci, ni Grci, ni Rumuni, ni Bugari. Mislim tim na tu zapadnu Evropu. To je stvarno nešto nevjerovatno. I svaki dan su na dnevnom redu samo muslimani, jučerč muslimani, danas muslimani, sutra muslimani, prekosutra muslimani, o drugima i da se hoće nešto reći ne može se od ovih stići. Evropa ima bit Evropljanima maćeha a njima ima bit majka? Pa mi si kopamo grob svojim rukama. A zbog takvog odnosa prema drugim Evropljanima i hrišćanbima taj Bog hrišćana nam to neće oprostiti i bićemo zato kažnjeni. Time što ćemo postati robovci u svojoj kući i izgubiti svoju otadžbinu. Tako Bog po pravdi kažnjava one koji ne umiju cijeniti svoje tradicije, svoje običaje, svoju vjeru i slobodu. Traband -černej pasažér, crni putnik Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 23, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 Taman posla. Ni meni se ne svidja,ali to je u skladu sa zakonom. Svako ko krsi zakon,mora da odgovara u skladu za zakonom. Moralni zakon je licna stvar,da ne kazem zakon pojedinca ili manje zajednice koja nema prava ustavom zagarantovana . Ali ne bih ja o tome. ne moze ti zakon biti vrhovna stvar u zivotu, boze me prosti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 23, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 Јесте удар на веру од стране богоборне Француске, духом старих Јакобинаца. Па ви изврћите колико хоћете. То само показује једно - лицемерје. Са је дне стране осуђује се неприхватање, од стране већине, хомосексуалаца и њиховог погледа на свет и промоције истог, али са друге подржава се екстремни, богоборни секуларизам који људима брани да се облаче у складу са својим уверењима. У првом случају се осуђује позив "у четири зида", али је у другом случају тај позив поздрављен. Дакле, лицемерје. Али, лицемерје и дупли аршини су просто постале "вредности" на којима Европа данас стоји. Ми смо то итекако окусили и још увек кусамо. Nepristojno je sto vec nekoliko postova porefis homoseksualnost sa religijom (sto i otkriva tvoje stvarne namete sa ovom temom) Homoseksualac nije izabrao da bude homoseksualac dok vernici veruju svojim izborom. Ruzno je kad vredjas nekog zbog stvari koje ne moze da promeni (gejeve, crnce, azijate...) ali izbor svakog coveka moze i treba da bude podlozan kritici. Ti mozes da kazes zeni da skine maramu ili je neces pustiti u pozoriste ali ne mizes da kazes geju da prestane da byde gej ako hoce u pozoriste. Vec je pomalo sramota da jedan teolog i to neko ko je godinama na forumu ne pravi razliku izmedju ovakvih pojmova sto se inace smatra pocetnickom i ostrasceno- klinackom greskom... zuti car је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 23, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 Nepristojno je sto vec nekoliko postova porefis homoseksualnost sa religijom (sto i otkriva tvoje stvarne namete sa ovom temom) Homoseksualac nije izabrao da bude homoseksualac dok vernici veruju svojim izborom. Али може да изабере хоће ли на параду или не. Небитно. Није у томе поента. Поента је да ли неко има право да спутава нечију слободу. Твоју логику да имају право зато што је вера ствар избора а не нужност нећу да коментаришем јер је глупа. Франсцуска секуларна идеологија спутава одређене људске слободе, вршећи озбиљну дискриминацију над женама исламске вероисповести. Vec je pomalo sramota da jedan teolog i to neko ko je godinama na forumu ne pravi razliku izmedju ovakvih pojmova sto se inace smatra pocetnickom i ostrasceno- klinackom greskom... . Срамота овог форума је у томе што тебе држимо и трпимо овде. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 23, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 Ti mozes da kazes zeni da skine maramu ili je neces pustiti u pozoriste ali ne mizes da kazes geju da prestane da byde gej ako hoce u pozoriste. Или си глуп или си безобразан, па овако изврћеш оно што сам рекао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука