Jump to content

Блиц медијски линчује Гонџу?

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

Imamo i mi taj vaš Blic, samo se kod nas zove Blesk,

dosta je vidjet naslovnu stranicu, odmah je sve jasno:

http://www.blesk.cz/

Подели на овим сајтовима

Imamo i mi taj vaš Blic, samo se kod nas zove Blesk,

dosta je vidjet naslovnu stranicu, odmah je sve jasno:

http://www.blesk.cz/

Ах, па исти је и власник (Ringier). :)

Подели на овим сајтовима

Има ли чешки Блиц неког Марека Сомборека?

Ne, nema ali vlasnik je takodjer Ringier, primjetio

sam to već davno da je isti vlasnik i Blica i Bleska.

http://cs.wikipedia.org/wiki/Ringier_Axel_Springer_CZ

Подели на овим сајтовима

Inače davajte si pozor na taj Blic/Blesk, upravo oni su ovdje ovim lažljivim člankom odstartovali krizu

i duboki raskol u Pravoslavnoj Crkvi Čeških Zemalja i Slovačke koja je sad već drugu godinu u krizi a

dugo će trebati vremena da se ta situacija konsoliduje. Oni u trci za senzacijama ne prezaju ni od čega.

Šta su ti bulevarni novinari u stanju zakuvat u Crkvi toga nisu bili sposobni ni komunisti, i oni bi pozelenili od zavisti.

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/193980/celibat-nelibat-pravoslavny-arcibiskup-krystof-ma-nekolik-milenek.html

Подели на овим сајтовима

Мени ово делује још као једна у низу диверзија у борби државе са народом...

Плате и пензије се смањују од следећег месеца...

Еди Рама долази у Београд тражи кључеве и признање независности Косова и Метохије...

Шта нас још чека, не знам...

Подели на овим сајтовима

Оно кад смо жељни туђе "интиме" и кад нам легне ко кец на 11 да кажемо да је неко педер, притом нам та реч више није ни псовка.

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Оно кад смо жељни туђе "интиме" и кад нам легне ко кец на 11 да кажемо да је неко педер, притом нам та реч више није ни псовка.

Pa amo ne smeta navijac na utakmici zasto bi smetalo ovo ...

A uz put aktivirao se i lobi peskirica ..

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=10&dd=22&nav_category=12&nav_id=914652

Pa kao sada svi smo nevini dok se ne dokaze suprotno...

Osim u Slucaju Milosevica,Seselja ... Oni su krivi na nevidjeno...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Pa bude svaki dan nekih tekstova kako je neko nekog prebio, silovao, pregazio, itd. I to sve za neke anonimuse. Zasto onda ne bi pisali i o Gondzi. Ili da ne pisu i za ove ostale, onda ne treba ni za njega. Mozda bi trebalo, u interesu sudskih procesa, istraga, itd. da sve to ne ide u novine dok se neko ne osudi. Ali, mislim da je to utopija. I to nije samo tako kod nas..

Подели на овим сајтовима

• 9 months later...

Glumac Goran Jevtić optužen za obljubu maloletne osobe

jevtic1_620x0.jpg

Osnovno javno tužilaštvo u Somboru optužilo je beogradskog glumca Gorana Jevtića (37) zbog sumnje da je izvršio obljubu maloletne osobe u tom gradu prošle godine.

Somborsko Osnovno javno tužilaštvo optužnim predlogom od 16. juna tereti Jevtića za krivična dela obljuba nad nemoćnim licem za koje je zaprećena kazna od dve do deset godina, kao i za krivično delo nedozvoljene polne radnje, za koje je predviđena novčana ili kazna zatvora do tri godine.

Postupak se vodi u Osnovnom sudu u Somboru, potvrđeno je Tanjugu u toj instituciji.

Prema ranijim pisanjima pojedinih medija, protiv Jevtića je krajem prošle godine podneta privatna krivična prijava (roditelja) zbog navodne obljube nad 14-godišnjim dečakom, za vreme lanjskog festivala "Pozorišni maraton" u Somboru.

U odbranu Jevtića tada su stale njegove kolege, koje su pokrenule i potpisivanje peticije podrške, a sam glumac se nije se oglašavao ali su pojedini mediji preneli da je on odbacio te optužbe uz tvrdnju da je reč o glupostima.

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/hronika/aktuelno.291.html:559118-Glumac-Goran-Jevtic-optuzen-za-obljubu-maloletne-osobe

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Samo sto trazi temu da ostavim kad ono eto vec okacila Dani.

Sta cemo sad braco i sestre? Sta bila jedna naslovna u blicu i onda sav sljam ove zemlje Srbije svi europejski pederi pocese da brane "Gondzu" i odjednom nigde te vesti vise,niko nista vise nije dao u medije,ali sta sad? Tuzilastvo pokrenulo,sudjenje u toku,elementi krivicnog dela...nista? eh.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Геј парад у Бг + филм "Парада" + Блиц једне од најчитанијих дневних новина + антигеј српско у већини расположење + тај глумац силовао дечака= сви бројеви Блица распродати.

Ти како оћеш ја то видим тако.

Evo zeljko ja i dalje vidim onako i ispade moje tacno 

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Evo zeljko ja i dalje vidim onako i ispade moje tacno

Da se nadovezem na Zeljkovu analizu teksta sa prve strane teme:

Znaci Blic pise istinu sudeci po pislednjim vestima o ovom slucaju? Snaci treba verovati Blicu.

Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Samo sto trazi temu da ostavim kad ono eto vec okacila Dani.

Sta cemo sad braco i sestre? Sta bila jedna naslovna u blicu i onda sav sljam ove zemlje Srbije svi europejski pederi pocese da brane "Gondzu" i odjednom nigde te vesti vise,niko nista vise nije dao u medije,ali sta sad? Tuzilastvo pokrenulo,sudjenje u toku,elementi krivicnog dela...nista? eh.

Можда има нешто што нисам испратио, да није осуђен?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...